Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!

Двамата си говорят през Twitter, затопляне ще има ли?
Обновена: 14 окт 2018 11:30 | 13 окт 2018 22:30,
223
Ердоган отвърна на Доналд Тръмп: Съдът ни е независим!
Снимка: Reuters

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган отговори на благодарностите на своя американски колега Доналд Тръмп, заявявайки че решението на турския съд да освободи американския пастор Андрю Брънсън е било взето независимо, предава Франс прес.

Още по темата

"Господин президент Тръмп, във връзка с това, което винаги съм казал, решението на турския съд беше взето независимо", написа Ердоган в своя официален профил в социалната мрежа Twitter.

"Надявам се, че САЩ и Турция ще продължат сътрудничеството си като съюзниците, каквито са, и и ще се борят заедно срещу терористични групи", добави турският президент.

По-рано Тръмп се отблагодари на турския си колега за освобождението на Брънсън, заявявайки че очаква отношенията с Анкара да се подобрят значително.

Американският държавен глава отново подчерта, че не е имало никаква сделка за отмяна на санкции срещу Турция срещу освобождаването на пастора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
6
 
! Отговори
Георги преди 5 години
Уважаеми дами и господа,Ердоган ви го каза ясно и точно "Това е решение на НЕЗАВИСИМИЯТ ТУРСКИ СЪД" но вие с празните си промити комунистически мозъци глави няма как да го разберете,защото ние живеем в държава със ЗАВИСИМ СЪД,зависимаПРОКОРАТУРА,зависима ПОЛИЦИЯ,докато в другите страни тези неща са независими.
108
5
 
8
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
107
10
 
7
 
! Отговори
АзВечеСъмТе преди 5 години
Спор няма турския президент е един от най простите наоколо. Дори наш Бойко бара по-добре от него. Свали руски самолет за година и половина му се разказа играта по туристическата линия основно хотели много ама празни. сега тръгнал да се дърви на Америка Дончо в тоя му го набута два ката до раменете поне иначе са да е независим и санкциите се вдигат ей така щото няма никаква връзка с пастора. Казах му на Ердоган тоя поп ще ти излезне камила с рога ама не слуша турчина докато не го шибнеш с едно 25
106
2
 
4
 
! Отговори
до 111 преди 5 години
Какво ли ще спечели от далаеерата със саудитския журналист?
105
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От цялата тази далавера Ердоган спвчели 25% ... инфлация
104
6
 
10
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА преди 5 години
К"во стана сега: хем пусна пастора, хем лирата потъна...Само голямо перчене и накрая с подвита опашка.
103
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, както е казал поета не народ, а леш.
102
16
 
9
 
! Отговори
True преди 5 години
Българите поне сме народ,за разлика от ориенталския биоотпадък в Анадола!
101
17
 
16
 
! Отговори
булгарин преди 5 години
Браво Ердоган велик си ти и целия Турцки народ ,птости сме ние булгарите това е факт.
100
14
 
21
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Независим съд хахаха нали този съд искаше присъда от 35 години затвор за пастора. Ама ердо усети че лирата ще става тоалетна хартия и няма на къде да мърда щото все повече му влиза
99
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТурчинЕй, амджък, и ти се оля вече да я Фалиш тази балканска ***, та да им угодиш! Ай сиктир!!Българите трябвало да станат по-умни! Ами те българите са максимално умни бе уййно - те са най-умните и красиви хора из тази част на вселената! То вече няма накъде да поумняват повече. Те дори сега са почти наравно с господ по знания, ти искаш да надминат и господ ли?!?!!!
98
9
 
29
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Просто българите трябва да станат по-умни.След 45 г. затъпяване по времето на соца, е време да започнат да разсъждават, да учат чужди езици, да вдигат нивото и то с много. Да намалят завистта, злобата и да започнат взаимно да се уважават и обичат. Да не гледат да унищожат най-добрият сред своите, а да му дават път напред.
97
13
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
ДО ЧЕТЯЩАТА ПУБЛИКА ТУК.Определено факта че тук и във всички форуми има платени турски ***-драскачи,идва да ни каже че турскта пропаганда върви с пълна пара.Турски сериали,насъскани от турската партия дзигойнери,турска етническа партия ,втълпяване ни на турското величие,кючеци,чалга-всичко това може да се окачестви като хибридна война срещу България и нас българите.Време е ние сами да се събудим и даде отпор на турцизация и синганизация на нас и децата ни.Някой иска пак да ни зароби .
96
7
 
13
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До привет от ГерманияВ Турция има смяна модела на управление, от парламентарна република става президентска!!!Това не е еднолично управление, а е по ефиктивно и по стабилно управление!Виж България, виж колко парламентарни кризи има, колко кабинета са сменени, колко служебни премиери сме имали!!!Демокрация и свободата може да има, ако има върховенството на закона, а не дали едно управление е парламентарно, монархическо или президентско!!!Нещо влиза ли ви в празните глави?Агент Дракслер!ЦРУ
95
7
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До АнонименАйде няма нужда от мнението ти.Или си скрит поизмит дзигойнер,клонящ по душа към турците ,или си поредния ***.Което пак си е същото.Абсолютно съм сигурен че си поне памак,не макак а памак.И искаш да нстройваш българи срещу българи.Дежурната приказка -шопи,софиянци,столичани.Да кажа за публиката която го знае-кореняк софиянците сме малко.Шопите-още по малко.София неофициално гони около 3 милиона.И това са ХОРА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.Дошли да се спасят от дзинганията или ***
94
9
 
6
 
! Отговори
lYl преди 5 години
Аз уважавам т.н тюркски народи в Русия, но те изглеждат доста различно от анадолците, да не би да сте слепи?... Това, че т.н "турци" които са си присвоили народността, религията и езика от други народи въобще не ги прави някакъв народен фактор при положение, че народността им се състои от някакви си ислямизирани племенна......
93
11
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
На " султан " Ердухан вече не са му необходими американски пастори и чуждестранни журналисти в турските затвори ! Те му трябваха само докато създаде впечатление ,че срещу него се води заговор , а целта му беше да стегне режима в Турция докато се докопа до едноличната власт! Едноличната власт вече е в ръцете му и не е необходимо да прави повече театрални сцени от рода на опити за военен преврат и прочие ! Мисля ,че САЩ и ЕС не трябва да се подвеждат ,а трябва да продължат санкциите към ислямиста
92
5
 
9
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Турчина е прав за Коминтерна и Македония!!!Агент Уейн Бекет!ЦРУ!!!
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До софиянецнезнам дали е необразован но почнаха да го трият пък и никой не можа да му отговори така че аз само гледам отстрани и трябва да кажа че човекът ви скри топкатауж софиянци мофиянци образовани начетени хора ама и него го не знам турчин ли е какво но като му гледам българския не вярвам да е турчин ама и си личи че е близал мастило и моливи
90
11
 
20
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Турците са народ и държава бе селяни прости!!!Знаете ли какво означава това???Това означава, че турският народ със собствени сили и ресурси възкръсна и страната им стана фактор, с който се съобразяват и великите сили!!!Направиха го като немците след ВСВ, без колонии , само с трудолюбие и качество вече са силна икономика!!!Истината е жестока селяни прости, отворете си очите и си отпушете ушите заспали селяни прости!!!Агент Мики Девъроу!ЦРУ!!!