Откриха взривно устройство в дома на семейство Клинтън

Подозрителен пакет е бил пратен и към Барак Обама
Обновена: 24 окт 2018 19:04 | 24 окт 2018 18:18, Красимир Ангелов
27
Откриха взривно устройство в дома на семейство Клинтън
Снимка: Reuters

Взривно устройство е открито в дома на Бил и Хилари Клинтън в предградие на Ню Йорк, предаде Асошиейтед прес, като цитира представител на властите. Взривно устройство е било пратено по пощата и до офис на
бившия президент Барак Обама.

Следователите смятат, че има връзка между двата случая на открити експлозиви - в дома на семейство Клинтън и в понеделник в жилището на либерала милиардер Джордж Сорос.

Бомбата е била открита рано сутринта днес в жилището на семейство Клинтън в град Чапакуа. Полицията потвърди, че съдейства на ФБР, Сикрет сървис и властите на Уестчестър каунти при разследването на подозрителен пакет.

По данни на Ройтерс устройството е било открито от служител, следящ пощата на семейство Клинтън. То е било подобно на откритото в дома на Сорос в понеделник, съобщава в. "Ню Йорк таймс", като се позовава на служител на органите на реда. При доставката на пратката с бомбата 88-годишният Сорос не е бил в жилището си в Уестчестър каунти.

Сикрет сървис потвърди, че са били открити подозрителни пакети, които може да са съдържали взривни устройства, съобщават Ройтерс и Франс прес. Служители са прехванали пакетите, преди те да стигнат до бившия президент от Демократическата партия Барак Обама или до бившия държавен секретар Хилари Клинтън.

Пакетът, адресиран до Барак Обама е получен във Вашингтон, съобщава ТАСС, като цитира изявление на Сикрет сървис.

Същевременно стана ясно, че централата на CNN в Ню Йорк беше евакуирана след съобщение за подозрителен пакет, предаде Франс прес. Полицията потвърди, че е била извикана в централата на телевизията след получена информация за подозрителен пакет.

Зрителите на CNN станаха свидетели на прекъсването на пряко предаване вследствие на алармения сигнал. След това медията продължи да излъчва от централата си във Вашингтон.

От Белият дом реагираха веднага и осъдиха опитите за атаки срещу Обама, Клинтън и срещу други лица. В изявление говорителката на президента Сара Сандърс заяви, че "тези терористични актове са отвратителни" и всички отговорни за тях ще понесат пълната строгост на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
PUTIN E VINOVEN DRYJTE GO ZA OQ
16
5
 
2
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Как все има Зло.бари тук да плювят! Какво ви пречат някои поли.тици че им желаете Смъ.рта?? Това бъ.лга.рите само Злоба бълват! И все Другите са им виновни за Ми.зер.ното съществувание! Точно такива са бг мъжете които вечер се напиват и си изкарват комплексите на собственото си семейство! 80 процента са такива!06168
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой е взел мерника на демократите в САЩ.
14
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
федералния резерв на САЩ е собственост на консорциум от банки.Америка не може да контролира колко ще се печата.Защото са несъстоятелен длъжник .И като такъв са длъжни да налагат долара в целия свят.Кенеди се опита да промени това резултата е известен.От негово време има 1и 1 0 долара на които не пише федерален резерв ама са оцелели малко всичко е унищожено
13
2
 
2
 
! Отговори
Доларът е обречен! преди 5 години
Като Арни Шварценегер - вижте го в Червенатоа Соня,вижте го и сега.Панта рей...
12
1
 
8
 
! Отговори
85200 преди 5 години
Тия са подготвяли атентат за изборите. Така се отстояват либерално демократични ценности.
11
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
до 12 и 13 пробвайте купи си долари и *** в САЩ . Може да си останеш гладен защото тези емисии не са платежно средство в USA направени са за тарамбуките.Невероятно ама факт.С карта нямаш проблеми.Как са го измислили само евала.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МдаОгромните военни ресурси нямат нищо общо с долара. Просто САЩ са страна вносител номер едно в света и плащат с долари. Ако искаш да внасяш там моля заповядай но ще ти платим само с долари, ако не искаш долари прав ти път отивай да продаваш в Русия и Китай.
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МдаНикой още не се е отказал няма и да се откаже, тъй като навсякъде всичко можеш да купиш с тях за разлика от някои пapцали като рублата и юана. Само разни замаени русофили си мечтаят как всички ще се откажат от долара и ще преминат на рубли.
8
1
 
13
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До АнонименПечатницата за долари е много полезна,стига да ги приемат безрезервно.Точно там обаче ще бъде големият пробив.Вярно,хвърлят се огромни военни ресурси да се задържи господството на долара,но въпреки това системата се пропуква.
7
1
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Кое е общото между тримата?Ами че вече са минало свършено и възкресение няма да има!Жалък опит за привличане на вниманието...
6
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кКраят на САЩ няма как да дойде при условие че те държат печатницата на доларите. Видя как се справиха за месец с кризата от 2008 година. Просто напечатаха един трильон долара и ги пуснаха в обръщение това задвижи световната икономика, но за съжаление икономиката на рашките не можа да се оправи от тогава и продължава да линее и в момента.
5
2
 
14
 
! Отговори
к преди 5 години
Гражданската война в САЩ идва !Евреите в момента вдигат лихвите и затягат кредитирането с цел да предизвикат поредната финансова криза.Този път това ще е края на САЩ !
4
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Във U.S.A. Купона почва.Продавам билети.За записвания Москва Красная площчад.Путин .Има свободни билети на първия ред.За първите 100 обадили се безплатно.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черна серия на лошите новини тая седмица. Откриха бомби при Клинтън, Обама и Сорос... и всичките са живи, за съжаление.
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чепига и Мишкин в нова секретна мисия. Сигурно се молят в момента в най-близката катедрала.
1
3
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Вътре в нощното куко на баба Килъри...