Тръмп vs. медиите в схватка: Виновни за обществения гняв!

Той обвини журналистите, че представят събитията погрешно
29 окт 2018 22:52,
24
Тръмп vs. медиите в схватка: Виновни за обществения гняв!
Снимка: Архив, Reuters

Американският държавен глава пак погна медиите. Доналд Тръмп отново обвини журналистите за "големия гняв" на обществото в страната във връзка с нападението срещу синагога на Питсбърг, пишат от БТА, позовавайки се на информация от световните агенции.

Още по темата

Платформата, която Тръмп избра, за да изрази своето поредно възмущение, отново е Twitter. Там президентът на САЩ написа, че медиите представят новините по "погрешен и понякога изменен начин".

Според президента на САЩ медиите, които разпространяват фалшиви новини, са истинският враг на американския народ и те трябва да започнат да представят новините такива, каквито са.

Това ще допринесе много за намаляване на гнева и възмущението, като по този начин двете страни на политическото противоборство ще успеят да постигнат мир и хармония, отбеляза Тръмп.

Американският президент заяви, че ще посети лично Питсбърг, за да изкаже съболезнованията си на близките на убитите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
5
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Определено има един кръг от медии,които не са нищо друго,освен пропаганден рупор на Со.рос и неговата организация.Какво представлява Тръмп е друг въпрос,много обширен и нееднозначен.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На крива ракета, космосът и е крив!
18
2
 
6
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Хе-хе, че у нас какви са да не би да не лъжат и да не слугуват??? На всичкото от горе когато им се каже и напише, че са такива незнайно защо се обиждат и цензурират написаното.
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като Тръмп говори за това, не си мислете, че това е само пожелание. ТОва поведение на медиите, ще бъде поставено под някакъв контрол. А тръгне ли от САЩ, и тука ще стигне.Така че хвърляйте по едно око на новините отвъд океана. Все пак се движим в техния вектор.
16
3
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Продажността на медиите е без съмнение, но и този *** не спира с хомофобските си изказване.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Важно е само България да е добре!!!И да вкараме крадците и предателите в затворите!!!"Добре де, как да не се интересуваме от Америка, като не можеш да вкараш в затвора никой, без те да са съгласни. Представи си, че внезапно окошарим Народното събрание. На втория ден 10 самолетоносача ще са пред Бургас и Варна, за да "сломят" зловредното влияние на .... Путин??? Тия горе са "техни *** синове", мисля, че това е ясно.
14
1
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
За журналистите масовите убийства наводненията итнннн. са манна небесна ....Те се хранят от нещастията .Затова в техните репортажи има само гадости и гадости и пак гадости.... Някой може да се смеят ама си искам "комунистическта телевизия" . Тя може да пропускаше много събития но 90% не ни бяха нужни... И създаваше усещане за нормалност... и да Тръмп е прав медиите имат голяма вина за това положение защото лудостите се усилват когато се виждат.
13
2
 
5
 
! Отговори
България над всичко преди 5 години
Претанете да ни занимавате с вътрешните проблеми на САЩ.Тръмп с/у Сорос или Тръмп с/у медиите.На никой в България не му пука.Американците да се оправят сами.Важно е само България да е добре!!!И да вкараме крадците и предателите в затворите!!!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da
11
2
 
10
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 5 години
у нас така е вече 30 години
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не Хилъри плаща на медиите а тези,които стоят зад нея!!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дони е абсолютно прав и им го каза в прав текст! Всички знаем колко подкупни са медиите и кой им плаща.Всички знаем кой създава истерии около тая синагога
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиите са модерна форма за идеологическа война а който ги гледа с идеята да научи истината е ***.Демократите и Тръмп обаче не са врагове а първи приятели за това на бъзик им викам нролиберална нацистка коалиция апокалипсис.Те играят играта в Европа с бежанците нл там нали няма бежанци има демократи.В действителност едно без други не могат ако Тръмп остане без демократите няма да има пъ кой да твърди че спасява Америка и загива.Същото се отнася до демократите без Тръмп те отиват на бунището.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американци, случихте на Президент. Само внимавайте да не се повтори "Чикаго".
6
4
 
7
 
! Отговори
WWGOWA преди 5 години
Мачкай Бай Дончо! Мачкай мръсните комунисти!
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бааси, последният човек на себе си в политиката. Страхотен. Дано преуспее.
4
4
 
9
 
! Отговори
V преди 5 години
Е тука вече почна да говори за цензура. Ми тя самата американска политика е една фалшива новина . Скоро гледах Хилъри Клинтън КОЯТО БИЕ МЪЖА СИ ,ДА МИ ГОВОРИ ЗА ЖЕНСКИ ПРАВА .Ми те самите политици са едни ходещи фалшиви новини. По добре да няма цензура и всеки да отделя фалша от реалността
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как няма да бълват гнусотии и лъжи след като Хилъри Клинтън им плаща за това.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демократите са безмилостни хомофоби жадни за власт.Обвиниха го горкият Тръмп че не ги пазел.Той каза че не е вярно и хоп на другият ден купчина видни демократи с бомбени пратки по пощата.Как се праща бомба по пощата?На по следващият ден луд психар неонацист сини очи,бръсната глава екзекутира 10 души молещи се в синагога.Полицията намира нацисткото знаме в холът му а навсякъде са залепени плакати на Хитлер.Настолно четива"Световната конспирация и злите евреи" и "майн кампф"..Какви случайности,а?
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той обвини журналистите, че представят събитията погрешно"По отношение на журналистите е напълно прав. Те са са послушни като кученца към всеки, който им подхвърли кокалче и представят събитията спрямо неговата гледна точка. Факт.