Белите мъже – най-голямата терористична заплаха в САЩ?

Си Ен Ен не пожела да коментира мнението на свой водещ
1 ное 2018 09:30, Елка Василева
112
Белите мъже – най-голямата терористична заплаха в САЩ?
Снимка: NDTV

Американската телевизия Си Ен Ен отказа да коментира изказването на журналиста си Дон Лемън, според когото белите мъже са най-голямата терористична заплаха в страната, съобщи Асошиейтед прес.

Изказването на Лемън в ефира на Си Ен Ен в понеделник предизвика критики сред консервативните кръгове, пише БТА.

Още по темата

"Трябва да спрем да демонизираме хората и да осъзнаем, че най-голямата терористична заплаха в тази страна са белите мъже, повечето от които радикализирани десни, и трябва да направим нещо по отношение на тях", каза той.

Той говореше за негативното отношение към запътилия се към САЩ керван мигранти и за неотдавнашните нападения срещу двама чернокожи в Кентъки и в синагога в Питсбърг, за които са заподозрени бели мъже.

Говорител на Си Ен Ен заяви вчера, че нито Лемън, нито телевизията ще направят коментар по въпроса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
А е толкова лесно да се спре потока диваци, ако се обяви че Пособията им ще са от негърските. Черно опълчение ще прегради мексиканската граница. Но първо трябва да се избият евреите.
94
1
 
8
 
! Отговори
Рамбо преди 5 години
Черния Лемур забрави,робията на памук плантацията.Белите му виновни
93
0
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Май е време отново за Гражданска война в САЩ,ама точно обратната на тая от 19-ти век-тоя път трябва да се освобождават белите!
92
5
 
27
 
! Отговори
КЛ преди 5 години
"белите мъже", работещите бели мъже, които издържат семейства са гръбнакът на американската икономика. Онези родители, учещи децата си на трудолюбие и нюх към бизнеса. Онези, които останаха без работа, когато големите международни корпорации изнесоха производствата си в чужбина. Белите мъже от Детройт, цънтър на бившата вече автомобилна индустрия на САЩ. Избирателите на Тръмп. Радетели за национална държава, а не пионки на глобалистите. Искащи работа и сигурност, не борсови машинаци.
91
4
 
4
 
! Отговори
Obo San преди 5 години
ААА ...добре , добре . Работите в ФАЩ вървят от добре към по-добре .
90
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белите мъже най-голямата терористична заплаха в САЩ?------------Това изказване е открита форма на фашизъм на расова и етническа основа!!!!!
89
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за черните,които убиват и изнасилват няма ли да каже нещо...е.ах ти скапания свят.Сега да го съдят за расизъм гадника гаден.
88
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако някой бял го беше казал за черните, щяха веднага да го уволнят и да гръмне скандал.Къде е тук адекватната реакция на CNN ?
87
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, още съмнява ли се някой,че САЩ са деградираща държава без демокрация и на прага на гражданската война.
86
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черните в сащ всяка седмица стрелят по полицаи. Ако бял направи изказване като на този моментално ще бъде уволнен, а снн ще се извинява с години напред.
85
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези в САЩ се опитват да докарат нещата до т.н шерифски закони и обяваване на извънредно положение. Това може да стане ако държавата е в положение на гражданска война. Тогава ще могат да се разправят с всички неудобни елементи.В Америка вече има изградени цяла верига от концентрационни лагери, които могат да приютят няколко милиона души. Наричат се FEMA.Затова е целия цирк с правата на черните и стрелбата в училища...провокации с цел да се лобира за забрана на притежаването на оръжие.
84
1
 
12
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Демократите си направиха сепуко с Хилъри Клинтън която по времето на кампанията припадна точно на 11 септемвриНормално е да има травмирани и разболели се психически американци от атентатите през 2001 но не е нормално да искат да стават ПрезидентОще повече че от Бил Клинтън,България нищо добро не е видялаБуш-младши ни вкара в НАТО и пак той накара Великобритания да ни пробута в Евросъюза въпреки че никоя друга държава не ни искашеНапоследък бившата живкова олигархия п"люе срещу Тръмпсмех
83
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ти кажа най много гей ове съм видял в холандия и русия В Сащ са горе доло колкото тук демек малко и комунисти А най малко бяха в Беларус и Полша
82
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Европа отдавна са го озъснали това и затова искат да превърнат белите мъже в бели жени, чрез разни конвенцийки :) Така терорът ще приключи. Това е по-евтино от кастрацията, която също превръща мъжете в нещо като жени.
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами и жена става стига да не е Хилари страшно слаб кандидат Мишел Обама е с класи над нея тя писа речите на Обама единственото което можеше Барака бе риториката Дори Бил по биха го избрали .Тръмп не е идеален но е това от което Сащ има нужда
80
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 84 абе хибридна *** скрисе в *** си стига бълва кремълски олигофрений гледам Барак Обама и бай Колин са си живи и здрави .
79
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Място то му е в съда Там трябва да бъде згазен заедно с расизма който проповядва .иначе и аз бих го гръмнал с кеф . ама това ще е вредно разбрано и против ценостите ми
78
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега няколко фабрики за дългоцево оръжие да включатв рекламата си: "Колониалната усмивка - нах-доброто нещо за калибриране. Що не ходи в някоя африканска телевиюия да си разсъждава.
77
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В щаба на Хилари има десетки хиляди хора много от тях свесни кандудата ин бе калпав Бил да жяха дигнали по ставаше.. а че имало една червена куковица тип Людмила с чашмата ами има що да няма Чесно казано що не е отишла при Бърни Сандърс бил съм на няколко негови лекций Умен човек има какво да се научи от него *** скаран с практиката до някаде.Примерно аз съм Републиканец ама се разбрахме за носенето на оръжие и да ( фен съм на втората поправка)
76
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе стига ни занимава с тоя картов Путин а руснаците да си гледат държавата не да се врът на всяка манжа миродия /че пак са тръгнали към чарвения колхоз/