Расово разделение, омраза: Част от предизборната кампания в САЩ

Във вторник американците избират представители в Конгреса и в местните власти
Обновена: 5 ное 2018 06:54 | 4 ное 2018 21:03, Красимир Ангелов
26

Расово разделение и насаждане на омраза – това са част от тактиките в предизборната кампания за предстоящия междинен вот в Съединените щати. Във вторник американците ще избират свои представители както в Конгреса, така и в местните власти.

Прогнозите сочат, че републиканците може да изгубят мнозинството си в долната камара - камарата на представителите. Според анализатори именно поради тази причина много кандидати прибягват до крайни послания.

Макар самият той да не е кандидат, предизборен клип на Доналд Тръмп беше определен като най-расистката политическа реклама в Щатите за последните години. Във видеото мигрантите от Централна Америка са представени като престъпници и убийци, пуснати в страната от демократите.

Примерът - Луис Бракамонтес, нелегален имигрант от Мексико, осъден за убийството на американски полицаи. Клипът възмути дори някои съпартийци на президента. Един от най-сериозните му критици в партията – Джеф Флейк, го определи като “отвратителен”.

Според анализаторите все по-агресивната реторика, използвана в предизборните кампании, има връзка с влиянието на Доналд Тръмп върху политическия живот в страната.

Още вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз мисля,че хората и държавите нямат вина,защото не хората и държавността управляват!Управляват една група богати,мощни хора и каквото те кажат,това ще се случи.Не забравяйте,че много държави са източени от частниците,капитала и всичко е в техни ръце и така маса население остава на улицата или бедно,неграмотно,неспособно да си плаща сметките или да си намери добре платена работа,не защото е неспособно,а защото е обедняло от грабежа,такива хора нямат избор,освен да емигрират и търсят работа.
21
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Няма как един дядо да ви виновен"Ха, няма ли? Ама ако вземеш да си използваш горния израстък освен за равновесие и за мислене, ще стигнеш до извода, че Шорош е просто фронтмен на определена фракция от Дълбоката държава. Използваме го за събирателно на това, което представя.
20
4
 
3
 
! Отговори
Милко преди 5 години
значи едно правило всеки който спомене името Сорос е ***! Няма как един дядо да ви виновен и обеснение за всичко ...освен ако не ви се плаща да разпалвате конспирации!..
19
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи е обидно да арестуваш и депортираш нарушители на закона , но не е обидно черн/илка ге.ей представител на демократите да нарича белите хора ТЕРОРИСТИ ! Тръмп е ясно че няма да оправи нещата, но поне се вижда вече що за психопати "милееят" за свободата на словото и волята на народа . Демократите излязаха по големи ур/оди от републиканците които са консервативни . Америка бавно ,бавно се превръща в капитало-тоталитарна страна. Сорос и такива като него държат политиците . НПО тата навлезнахав демократичекста партия права (без задължения )на ЛБТК , място на изява на псевдо феминистки п
18
20
 
5
 
! Отговори
Либерал преди 5 години
Тези избори ще дадът началото на падането на дядката-мошенник, потомък на немски арийци (нацисти). САЩ не е Русия с пожизнените си диктатори. Тик-так, тик-так, деди :)))
17
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странен коментар.Нелегалните имигранти са представени като престъпници.Ми те какви са ? Атомни физици?Убийци,крадци изнасилвачи- всякаква тиня.Те са оръжието на червената мафия в Латинска Америка.
16
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като расовото обединение не работи или работи с насилствени квоти естественото развитие на бъдещето е расово разединение.Има различни видове хора.Не всички са еднакви.Като глобализираш една кофа пълна със сметана с една кофа пълна с кисели краставички имаш две кофи пълни с отпадъци.
15
10
 
16
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Само два вида хора обожават и хвалят САЩ. Едните са прости хорица, които никога не са били в САЩ, не познават Щатите и си мислят, че всичко е като в холивудските филми.Втората група са абсюлютните ***, в която група попадат и доста българи, някои дори дрИскат по този форум! Повечето 'мриканци са невероятен ***. Не говоря само за белите реднеци, дори образованите им хора са с много ограничен мироглед и им липства обща култура и знания.
14
3
 
8
 
! Отговори
8 преди 5 години
Ами нали е дИмокрация? Видяха хората как го прави чичко Тръмп и на тях им се иска да ги изберат. Мнозинството американци пък има правото да не желае САЩ да се напълнят с цветнокожи навлеци, има право и на свои представители във властта. Колкото до либералите, те изобщо не са такива каквито се представят - гледах как един журналист си направи гавра с тях като закара 30-40 *** на басейн сборище на либерали, е беше голям вой, а уж ги обичали
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ се пукат по шевовете и май ще се окажат прави журнарлистите, които им предричат гражданска война . Противоречията между партиите, бедни и богати, бели и ***, простотиите на т.н. "политкоректност" , открито действащите профашистки групи и огромното количество оръжие неминуемо ще им направят проблем. Вчера в америконско списание прочетох статия със заглавие "На американците скоро ще им забранят да се шегуват" за терора над професор казал в асансьор, че това е етажа на женското бельо".
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Омразен език" - това поредната измислена политкоректна фраза ли е?
11
3
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Нека феновете на цвет.ните* поживеят сред тях един месец и ако оживеят-пак ще си говорим!И няма нужда да се ходи в САЩ,В Столипиново(Пловдив) не е по-различно.*Северните жълти са съвсем друго нещо,естествено.
10
5
 
16
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Има план на ООН за смяна на населението в Европа и САЩ, ще го гласуват скоро в ЕП. Ние обаче няма да чуем нищо за това..
9
3
 
10
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Щото от Юг идват едни ангели небесни,дето горят от трудов ентусиазъм....Веднага си спомням за един съученик,дето в България едва взе книжка "Б"-категория,а там стана тираджия.Явно няма много мераклии да бачкат от небелите имигранти....
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Либералите-социопати превърнаха хората от толерантни и широкоскроени зеленчуци в расисти. Защото хората разбраха какво им готвят. Четете план на Калерги за подмяна на коренното население на Европа с негрoиди и ***. Най-зловещия план по унищожение на белия човек в историята.
7
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Даже полицаите стрелят по черничките с предимство - от любов...."В мрежата се върти един клип на нападения на не.гри срещу бели жени, юмруци откъм гърба, абсолютно безпричинно, групови нападения по 5-6 човека на беззащитни и нищо не правещи хора. Гледай го и ще ти светне защо полицаите гърмят без да трепнат.
6
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Логиката на тъй-наречените защитници на малцинствата и мигрантите е направо смешна. В Щатите си имат 30-40 милиона народ с нулева квалификация, които висят на социал. Дори да искат да работят, няма какво - липсват им умения. Емигрантите масово също са напълно ненужни като работна сила, а подкопават именно доходите на най-бедните и смазват заради данъците всички останали. После Тръмп бил лош, а белите в щатите били расисти.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По статистика на държавния департамент По времето на Тръмп има повече арести на нелегални но по малко депортации Тоя юрка ICE (така казват на имиграционните тука )като луди и казват че агенцията е изгубила поверителността и ефективността на работа и пада
4
6
 
9
 
! Отговори
Стига бе! преди 5 години
Те хич не се мразят расово! Не са такива хора! Даже полицаите стрелят по черничките с предимство - от любов....
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип на президента на САЩ му казват commander in chief ,на Обама му казваха deporter in chief защото депортира повече нелегални от когото и да е друг президент на САЩ и също строеше стената ..само ,че не използваваше толкова омразен език като Тръмп ...