Тръмп доволен от изборите: Огромен успех!

Прогноза: 21 от 36 губернатори за републиканците
7 ное 2018 07:03, Елка Василева
58
Тръмп доволен от изборите: Огромен успех!
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп нарече "огромен успех" резултатите от произведените вчера междинни избори, предадоха световните агенции.

"Огромен успех тази вечер. Благодаря на всички!", написа в Тwitter държавният глава, който хвърли много усилия в предизборната кампания на своята Републиканска партия.

Още по темата

Според прогнозни резултати републиканците запазват контрола си в Сената, но губят мнозинството си в Камарата на представителите.

Телевизия Си Ен Ен прогнозира, че републиканците могат да спечелят 21 губернаторски поста от общо 36 щата, в които се гласува вчера за губернатор.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Тръмп може да бъде доволен от изборите ,от американската демокрация и от неограничените възможности ,които те разкриват.В щата Невада изборът за конгресмен с 68,3% от гласовете и спечелен от Deni Hof на 72г. от РП,,собственик на 7 публични дома!И освен това той е умрял 3 седмици преди изборите!!?...Никога нЕма да ги стигнем американците!Б
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е руски агент. Човек на Путин.Оставка.
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 39Много лесно, червена пеперудке. Като започнат а го съдят за държавна измяна в полза на Масква, а повярвай ми че има такава и той сам ще си подаде оставката за да си спаси кожата.
48
5
 
2
 
! Отговори
КЛ преди 5 години
Залогът е огромен. Хилъри Клинтън няма да се откаже, докато не стартират процедура по Импийчмънт на Тръмп. Неотдавна заяви, че не е е отказала от амбицията си да стане президент. Проблемът е, че ако републиканците получат мнозинство, ще се наложи да свалят Тръмп насилствено.
47
4
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
МАЧКАЙ ДОНИ !!!ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА СМЕ С ТЕБЕ !!!!МААААААААААААЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧКАААААААААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!!!
46
5
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Импийчмънт на Тръмп и за какво? Очевидно демократите го клеветят, че е едва ли не е агент на Русия. Това си е лов на вещици
45
0
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Чак огромен успех звучи малко пресилено. Републиканците имат предимство в сената, където се приемат окончателно законите, а демократите - в камарата на представителите, която контролира текущите, т.е. оперативните правила и законите на първо четене. Известно е, че първо се казва "едно", а после "две".
44
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете картата на САЩ - демократите печелият там, където живеят интелигентните хора - в щатите от Ню Ингланд и тези по Тихоекеанското крайбрежие.За Тръмп гласуват селянд урите от Средните части, така наречените реднекове.
43
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демократите превзеха Долната камара, тази на Представителите, което е голям успех. Имбе цилът с особената форма на главата вече няма да може да си разиграва коня както си иска и да краде милиарди от средните американци за сметка на еврейската олигархия.
42
2
 
5
 
! Отговори
Ганьо преди 5 години
*** като Бойко цецо и Валери упрвляват БГ. Тръмп е шампион в сравнение с тях. Не мога да разбера какво ревете
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както написах преди седмица: Сената остава за републиканците с 3 гласа, долната камара - за демократите (отиват на +33-35 иззети места от републиканците, които иззеха само Минесота 8 и пренаредения Пенсилвания 14). Губернаторите са +4 или 5 иззети от демократите - т.н. Pickup). Общо от 35 избираеми в Сената (където републиканците трябваше да пазят само своите 9 места) + 435 в долната камара + губернаторите - общо повече нови места за демократите.
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В И В А !!!
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема, републиканци, нЕма демократи намагнитените са си намагнитени.:-)Е сега по БНТ1 в 12:00 часа гледам дават посещението на външната ни министърка Захариева и обсъждали въпроси за самолетите ни дето е в ресора на ДС агент Иван!
38
5
 
8
 
! Отговори
До 39 преди 5 години
И как ще стане този импийчмънт розова пеперудке? За импийчмънт е необходима 2/3 от сената където републиканците имат мнозинство да гласуват за отстраняване на Тръмп, което е в сферата хипи-гей мокри сънища.
37
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Успехът за Тръмп е много голям, до Коледа може да му подготвят импийчмънта. Въпросът е дали сам ще си подаде оставката и ще се оттегли по живо по здраво като Никсън или ще трябва да го свалят и съдят за държавна измяна.
36
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Средните американци ненавиждат Тръмп. Подкрепя го само олигархията и ВПК.
35
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рижия пуяк пак стана за смях на нормалните хора.Краят му наближава. Инпийчмънт.
34
3
 
11
 
! Отговори
Прав си 35 преди 5 години
Щатите няма да я окъсат, а пък ние няма да се оправим.
33
1
 
23
 
! Отговори
До 34 преди 5 години
Само ти си мислиш така! В икономическо отношение САЩ не са били толкова добре от 20 г, а в БГ е пълна мизерия
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Унижавате себе си сравнявайки величието на Доналд Тръмп с крадеца Борисов."----------------------------------------Първо: Тръмп и величие е оксиморон! Второ: Борисов си сменя мнението два пъти по-рядко от Тръмп. Спомнете си само думите му за Ким!А кой е крадец и кой не си има съд!