Тръмп доволен от изборите: Огромен успех!

Прогноза: 21 от 36 губернатори за републиканците
7 ное 2018 07:03, Елка Василева
58
Тръмп доволен от изборите: Огромен успех!
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп нарече "огромен успех" резултатите от произведените вчера междинни избори, предадоха световните агенции.

"Огромен успех тази вечер. Благодаря на всички!", написа в Тwitter държавният глава, който хвърли много усилия в предизборната кампания на своята Републиканска партия.

Още по темата

Според прогнозни резултати републиканците запазват контрола си в Сената, но губят мнозинството си в Камарата на представителите.

Телевизия Си Ен Ен прогнозира, че републиканците могат да спечелят 21 губернаторски поста от общо 36 щата, в които се гласува вчера за губернатор.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
8
 
8
 
! Отговори
До Путинофилите преди 5 години
Аз съм сигурен, че гейовете и наркоманите в Раша са повече от в САЩ! За пияниците да не говорим
30
2
 
6
 
! Отговори
Do 30 преди 5 години
Соца свърши, чиче********************И затови всички трябва да станат хомосексуалисти??? Аре у лево при дружките ти.
29
3
 
15
 
! Отговори
Всеки взе своето преди 5 години
Тръмп взе сената, а демократите - долната камара.Изводите: белите гласуваха за републиканците, а цветнокожите и латиносите - за демократите. Другото е ала-бала.
28
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
29, гейовете ще правят каквото си искат, стига да е в рамките на закона, така че свиквай. Соца свърши, чиче. Явно си добре запознат какво се случва по въпросните гей-паради и какво ти "навират в лицето", да не си ги посещавал лично? Проблема си е изцяло твой щом водиш децата си на гей паради. Аз лично дори не съм виждал гей парад. Просто не ме интересува. Но вие прикритите само за тях мислите!
27
3
 
18
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Не гейовете са проблем, а парадиращите гейове! Не ми дреме, че си гей, прови си вкъщи каквото искаш, но да ми навираш в лицето, пред децата ми твоята извратена ненормалност, това няма да стане.
26
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кой си ти да се обявяваш срещу цели групи хора бе? Дядо Боже ли? Всяко човешко същество има право да бъде каквото иска и да живее щастливо, стига да не наранява останалите. Вие *** сте пълни *** и реднеци. Озлобени мухльoвци с патологичен страх от гейовете защото явно сте прикрити гейове. Ето аз не съм гей и не изпитвам страх или ненавист към тях защото съм наясно със сексуалността си.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Никсън беше наричан комунист и съветофил !Защото беше против гейовете ,мюсюлманите и черните !Всеки в САЩ ,който не е гей следва да е простолюдие с русофилски наклонности !Новата опорна на *** !
24
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А какво ни интересува това нас, нормалните хора?С тази заучена фраза, вече и патките на двора, научиха, че си платен *** на щат към Кремль!
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевидно е, че за обикновеното проcтолюдие подкрепящо Русия и партия Атака, думички свързани с "демокрация" са едва ли не мръсни. Виждаш ли ти, защото на тях 45 години им обясняваха, че капиталистическите държави са зло, а там властва демокрацията... значи и тя е зло. И някак си, сега като чуят "Демократическа партия" или нещо от сорта и веднага си мислят, че "щом тия са демократи, значи ние ще сме за другите" и им идва удобно това, че Русия спечели изборите на Тръмп, да стане президент.
22
12
 
4
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Републиканците печелят гласовете на повечето реднеци, разни ***, хора от фамилии свързани с ККК и откровени простаци. На другият лагер са демократите, чиито гласоподаватели са повечето образовани и интелигентни хора, хора занимаващи се с наука и изкуство, доктори и тем подобни.Всички умни хора знаят как идват републиканците, прокарват едни пътища за война (пример са всички американски президенти от Републиканската партия), а после като дойдат демократите се чудят как да изчистят след тях
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам как демократите имат нахалството да твърдят че печелят в Конгреса, като нищо не е сигурно още там?
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се, че ще доволен - първо в Сената републиканците не просто печелят, а вече ще имат безспорно мнозинство - вееч имат 55 срещу 45 и имат 5 щата за разпределиен. Демократите не могат да ги мръднат.В конгреса е по-тегаво, демократите водят, но републиканците могат да си върнат преднината - има 30 гласа неразпределени, а им трябват 25. за равенство.
19
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам един въпрос... А Тръмп коя степен масон е и в коя масонска ложа членува?
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Унижавате себе си сравнявайки величието на Доналд Тръмп с крадеца Борисов ."Аз пък не го сравнявам. Но за мен няма "величия". Не се кланям на никого!А Тръмпанара е най-обикновен клоyн, той не е величие, а е нищожество. Всичко което е постигнал в живота си е благодарение на мръсни пари от руски псевдодисиденти в САЩ и Канада (да се разбира, руска разведка). Бизнесът му е нарастнал нечестно, неморално и е признак на лош вкус, мекошавост, безочие и *** душа, ако кумирите ти са такива.
17
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унижавате себе си сравнявайки величието на Доналд Тръмп с крадеца Борисов .
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пешо,На предизборен митинг в Благоевград , комунисте Борисов обеща 160 депутати от СОБСТВЕНАТА МУ ГЕРБ ! Тогава Бареков и Манолова разкриват ,, Костинбродските складове с готови 600 000 гласа " за Тиквата , подготвени от сегашния министър на транспорта ! От мен до Пешо : комунистите не стават ! Ти определи от кои комунисти си ???!!!!
15
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кацнал Тръмпел на трънка,и започнал да бръмка. Дочула го републиканка,дето е леко в дрямка.Видели ги сенатори бозави,с обещания розави.
14
16
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Тоя е, като нашите комунисти: губят места, но обявяват победа. Доста елементарен подход.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това че имаше много германци в САЩ не попречи на Америка да воюва с Германия два пъти !
12
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците да като евреите ,скоро на запад ще изложат жълти звезди !