Походът стигна Тихуана: Следваща мигрантска спирка – САЩ?

Група от караваната с бежанци пристигна на US границата
14 ное 2018 09:45,
32

Първите мигранти, които са част от кервана, поел от Хондурас преди месец, започнаха да пристигат в район в Мексико, граничещ със САЩ, предаде ДПА. Група от около 360 мигранти достигна днес Тихуана в Мексико, южно от Калифорния.

"Щастлив съм, радостен съм, защото благодарение на Бог сме на една стъпка от влизането в САЩ", каза Хосе Мехия от Хондурас. "Не е лесно, но важното е да достигнем границата и тогава ще видим какво ще стане", допълни той.
Още по темата


Групата пристигна в Тихуана с автобуси. Други хора от кервана, наброяващ 5000 души, са на повече от 2000 километра назад, в Гуадалахара, където се оплакват, че местните власти не им предоставят превозни средства, за да се придвижват.

Други групи от мигранти от Централна Америка също прекосяват Мексико по посока към САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Да им проверят дебитните Карти.
27
1
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КАКТО ВЪРВЯТ МИГРАНТИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ БЛАГОДАТНО МЯСТО ЗА НОВ РАЗПЛОД ОКОЛО "ВЕЛИКИТЕ ЕЗЕРА " И НИАГАРА !?!? ТАМ ЩЕ ГИ УСТАНОВЯТ ПРИ /ПОНЯКОГА/ МИНУС 30 ГРАДУСА !!! НЯМА КАЛИФОРНИЯ И ФЛОРИДА ,А ЗА КАТОЛИЦИ КАТО ТЯХ И ПРИ МОРМОНИТЕ НЕ МОЖЕ !!!... А БАНДИТЕ В ХОНДУРАС ,САЛВАДОР , НИКАРАГУА , ГВАТЕМАЛА И МЕКСИКО СА ПРОДУКТ НА ЦРУ И ВЛАСТИТЕ ВЪВ ВАШИНКТОН !!!!!!!!!!!!
26
0
 
13
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Мигрантите са хитри, вече имат отработен сценарий който винаги работи, ще тръгнат с децата напред и ще ги използват като щит и ако нещо се случи на някое дете, ще обвинят Тръмп че използва сила с-у деца. Затова сега изчакват да се съберат повече деца.
25
1
 
7
 
! Отговори
Не! преди 5 години
До АнонименХондурас не е Венецуела. там има действаща пазарна икономика, капитализъм и демократични избори. Бягат от капитализма и от пазарната икономика.Сега прочети какво си написал, ама бавно! От какво казваш бягат към капиталистическия САЩ с пазарна икономика :ДДД То бива да си изтрещел, ама чак пък толкова :ДДД
24
2
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Алоу.Бори,оправи си текста!Какво е това-"Група от КАРАВАНАТА с бежанци пристигна на US границата"?Първо,определено не са една каравана хора и второ не са никакви бежанци,щото в региона няма война,а мигранти!
23
1
 
15
 
! Отговори
бръм преди 5 години
нужно е да се въведе квоти за раждаемост на всяка странане може дрисльовци дето нямат *** на *** си да раждат по 15 и после да ги пращат другите да им берат ядовете
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен20Ако бягат от капитализма, значи са сбъркали посоката.Венецуела е на юг.Ама май не са тръгнали към комунистическия рай Куба или Венецуела.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЪМП Е ПИЧ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕ ПРЕЗ ТЕЛЕНАТА ОГРАДА И ЩЕ ИМ ДАВА ПО ЕДНО КАНЧЕ ЧОРБА ДА НЕ УМРАТ НО НЯМА ДА ГИ ПУСНЕ ИЛИ ЩЕ ГИ ОТСЕЕ
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хондурас не е Венецуела. там има действаща пазарна икономика, капитализъм и демократични избори. Бягат от капитализма и от пазарната икономика.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още малко катран в кацата с катран не е от значение. Идат им работници за американската икономика. Преди приемаха от Африка, с безплатен транспорт и без храна.
18
5
 
6
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Еми хората си връщат земите. Така се превзема имеприя.Утре като им се обесят на социалната и здравна система. Вдругиден ... довиждане САЩ. Ще има Щекзит и нови държави на континента
17
2
 
7
 
! Отговори
Гост преди 5 години
С божията помощ си стигнал. Ама место САЩ, да не се озовеш пред "райските врати".
16
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Над милион и половина венецуелци бягащи от комунистическия рай на мадуро са емигрирали ТАЗИ година - 2018.Познайте де ще идат?При гнилия пропаднал капитализъм в САЩ.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако, "спасителите" на африканци от средиземно море, дето ги карате до Европа, няма ли да спасите и американци с тирове и да ги извозите до територията на САЩ? За ония хора не ви ли е грижа? Извозихте с кораби милиони вече към Европа, айде малко миликони и в Америка. Или по вие грижа там да не ви гръмнат попогрешка...
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен2Тия бежанци идващи от латинска америка са католици бе Деббилчев.Какви камили те гонят?Изненадваш Света с тъпотията си.
13
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност ще ги спрат. Ако ги пуснат, след 2 години цяло Мексико е се е пренесло в САЩ. А в Колумбия ще останат само производителите на бело.Много ми е интересно, кой организира цялата работа. Или са демократите, или руснаците ;)))А вероятно и европейците имат пръст - отмъщават си за имигрантската вълна към Европа, организирана от САЩ ;)))
12
2
 
25
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Оня нацист Тръмп ще ги посрещне подобаващо на границата, не се притесняайте - ТОВА ДА НЕ ВИ Е НАДУПЕНАТА ЕВРОПА...
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балгаранци заминавайте бе те ще се уредят да чистят готините ке нефи а за вас пак мизерните ще останат
10
10
 
5
 
! Отговори
м преди 5 години
АМЕРИКА трябва да им помага правата на човека не може да бъдат нарушени,искат хората в АМЕРИКА,по добър живот,эатова трябва да се обърнат към хората от теэи държави да не гладуват а да им помагат да инвестират там да има работа пари живот храна,сега идва эима и трябва да се погрижат эа теэи мигранти и техните деца подслон храна сигурнос
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много са смотани тия бежанци - за 5 000 *** такава врява от месеци!Друго нещо са си еуропейските аршини - има-няма всеки ден по толкова, немецът се гушка с почти два милиона - не могат да ни стигнат хамериканците!