Мигранти атакуваха US границата... получиха сълзотворен газ

Стотици мъже щурмуваха браздата при Тихуана
26 ное 2018 11:45,
83
Мигранти атакуваха US границата... получиха сълзотворен газ
Снимка: Reuters

Стотици мигранти от Централна Америка щурмуваха и се опитаха да прекосят границата със САЩ при Тихуана в северозападната част на Мексико. Американски граничари използваха сълзотворен газ срещу тях, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Мигрантите, приближаващи границата на САЩ, бяха посрещнати с облак сълзотворен газ, след като някои от тях се опитаха да преминат бариерата. В настъпилата паника са се разнесли писъци на деца.

Повечето от щурмуващите са били мъже, а броят им е около 500 души.

Първоначално те участвали в мирна демонстрация край границата, но след това се насочили към металната бариера и я прескочили, за да се опитат да преминат в американска територия.

Американската гранична охрана затвори напълно граничните пунктове за овладяване на ситуацията.

Мексико ще депортира незабавно мигрантите от групатa. Според министерството na външните работи в Мексико, властите са овладели протеста на граничния пункт между Тихуана и Сан Диего и въпреки голямото напрежение в този район няма да изпратят военни, за да контролират близо 7400 мигранти, струпали се на мексиканско-американската граница в района на градовете Тихуана и Мехикали.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
24
 
! Отговори
daa преди 5 години
А такаа, занчи когато миграните са на европейските граници-приемете ги,хуманно е. Никой няма право да спира,а не дай си боже да стреля.НООО,когато са на американска граница,хумаността на хамерикаците бързо изчезва-сълзотворен газ и други "екстри"."Лошите русофили" като говорят на американофилите,че при сащ всичко е с двоен стандарт,те-НЕЕ,те са най-демократичната държава,коне с капаци сте си.Не виждате повече от носа си,американофилиата е мнооооого заразна,стойте далеч,съветват специалиалистите.
27
11
 
10
 
! Отговори
майна преди 5 години
До 681Пич, скъса ме от смях. Точно в 681г. едни емигранти от изток влизат в пределите на белия човек и си правят държава.
26
4
 
34
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Най накрая 1 политик в света да покаже как се действа с нелегални емигранти. 1 държава спре ли да спазва законите си, тя се срива. Ето Европа приема нелегални емигранти на тонаж и затова цяла Европа се клати. Америка казва кратко, точно и ясно: Има си закон, кандидатствайте за гражданство и ако ви одобрим, няма проблем. Ако не, то мястото ви не е тук. След като искат да минат граница със сила, това се приема за нападение от чужда страна и е задължително да бъде посрещнато със сила!
25
1
 
34
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"Непопулярни мерки от страна на Тръмп"?Напротив,точно спиране на миграцията е от най-популярните мерки!То ако в Европа управляващите в момента направеха същото,въобще нямаше кой да им оспори властта!Обаче те избраха да служат на чужди интереси и са сериозно застрашени!Което нямаше да е проблем-не са вечни,но съсипват Европа с тая политика!
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Непопулярни мерки от страна на Тръмп, особеноза демократи,либерали,холивуд имедии, но в дългосрочен плат това е правилното решение за САЩ. В Европа Меркел се прави на много толерантна и са в дългосрочен план Европа ще има проблеми.
23
2
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Ехххх,и наш'те да имаха тУпки като Тръмп....ама нейсе!
22
3
 
22
 
! Отговори
НИКАКВО преди 5 години
пускане ! Веднага ще направят револщц.групички; щом още НЕВЛЕЗЛИ АТАКУВАТ- представте си след това; болни сме, без работа ИСКАМЕ!!!( познато, нали?) Защо не ги натовари Путин на кораби- и в Русия!
21
0
 
57
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Хаххааа, Тръмп не е баба ви Меркел и мекушавите китки от западаща юропа!!! Тоя е играч от бизнес класа където тия номера на *** хайлази не вървят....знае много добре бачо ви Доналд ще веднъь пусне ли тая *** няма оттърване подире! Който не е бил по латинска америка той не знае за каква гнус и утайници става на върпос - мазни, хитри, мързеливи гадове само търсят на работата лекото и на баницата мекото. Венецуелци с голямо самочувствие, а държавата им *** и мизерия...хайде у лево!!!!
20
0
 
34
 
! Отговори
Бивш граничар преди 5 години
Евала бай Тръмпе!Само така!Дано устискаш...
19
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДАДОХА КАК КАТО ПЛЪХОВЕ МИНАВАТ МЕЖДУ МЕТАЛНИТЕ ТАРБИ И СЛЕД 2-3 МИНУТИ ИЗЛИЗАТ ОБРАТНО НАПОЕНИ, ПРОСЪЛЗЕНИ И ЩАСЛИВИ ЧЕ ВИДЯХА АМЕРИКА
18
0
 
69
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 5 години
Ама така се прави. Държавна граница е това, не поле с картофи. Да ви напомня, че ние само до преди 10-15 години се редяхме на опашки за европейски визи. За щатите още се редим, въпреки, че сме послушни васали. А същевременно *** от цял свят решили, че ще мигрират кой където си иска и белите държави трябва да ги посрещат и да ги изхранват. Айде моля, кой от където е. Като няма храна и условия за живот в техните страни няма да се размножават. Както правим ние, Българите.
17
1
 
43
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Много бъркаш напълно демократично е, защото американците избраха Тръмп именно за да спре това беззаконие!
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е организирана банда нашественици и това много добре се знае от ЦРУ респективно Тръмп. И какво общо имат другите държави, че някоя страна не била икономически добре и уж нямало какво да ядат. Да ама издръжката на такива нашественици идва от данъците на другите хора , които работят .
15
0
 
36
 
! Отговори
До 9 преди 5 години
САЩ е създадена от имигранти, дошли обаче законно. Днес очевадно САЩ няма нужда от престъпни латино *** и са в пълното си право да им покажат изхода. Американците решават, а те избраха Тръмп, който обеща да се справи с проблема и сега се случва точно това. Либерастките мишки да си църкат, на никой не му дреме за техните розови гей мокри сънища.
14
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Тръмп да нее луд да покани латинска америка после да изхарчи милиарди да ги настани, а накрая да им предлога по 1500$ на калпак за да благоволят да си тръгнат.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да видим някой има ли смелоста да попита бай дончо кон боб яде ли!
12
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така се пази граница, а не с плюшени мечета и сърчица.
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама не е демократично...........
10
2
 
45
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Сега е моментът на истината за Тръмп!Ако успее да изпълни и обещанието да спре(поне до голяма степен) мигрантското нашествие-вторият мандат му е сигурен.Това е добре и за Европа,понеже противниците на миграцията ще получат още стимули да се наложат!Затова-успех на Тръмп в борбата срещу ман.га.лизацията на САЩ!Сега там,после и у нас!
9
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересанто!Дьржава като америка сьздадена от бежанци и имигранти излезна най расистка!