Обама и Хилари зад решетките... В Twitter-а на Доналд Тръмп

Президентът нападна демократите в Twitter
28 ное 2018 19:35, Нели Христова
16
Обама и Хилари зад решетките... В Twitter-а на Доналд Тръмп
Снимка: Twitter

Доналд Тръмп отново взриви света с постовете в акаунта си в Twitter. Той пусна поредица от язвителни съобщения по адрес на специалния прокурор Робърт Мълър, Барак Обама и семейство Клинтън, предаде Франс прес.

"Бандата на разярените демократи на Мълър неправомерно изисква от свидетелите да лъжат за фактите. Това е нашата епоха Джоузеф Маккарти!", написа Тръмп, предава БТА. 

Той говори за сенатора републиканец, който през 50-те години на миналия век поде кампания срещу всеки заподозрян, че е комунист или че симпатизира на режима в Москва, известна като "лова  вещици".

По-късно още четири туита се появиха в профила му. Те са препратени от акаунт, който носи името  "Дъ Тръмп трейн" и симпатизира на президента.  Един от тях включва Барак Обама, Бил и Хилари Клинтън, както и още няколко видни демократи, които са зад решетките. 

В картинката могат да бъдат забелязани още директорът на предизборния екип на Хилари Клинтън през 2016 г. Джон Подеста, Робърт Мълър и бившият директор на ФБР Джеймс Коми. А текстът към карикатурата гласи: "Сега, след като се доказа, че сговорът с Русия е лъжа, кога ще започнат делата за измяна?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЛИЦЕМЕРИ В Клетка
10
2
 
0
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
До ЗащотоЗащо Хитлер да е виновен за смъртта на 60 милиона? Тия цифри от къде ги измисляте? ВСВ е следствие от ПСВ, не случайно немските генерали като подписват примирието, на излизане казват: Довиждане господа, до след 20 години!За ВСВ са виновни САЩ, Франция, Англия и Русия! И от тия измислени 60 милиона - колко са избити от Сталин? Или броим и жертвите на атомните бомби и изгарянето на Дрезден и Токио в тях?
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те ще изрисуват нови долари против уроки. Старият долар го закъсва, новият го възкръсва.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както си говори, така може сам да попадне зад решетките и то по-сигурно. Той за това квички против разследванията. На вън всички лидери на чело с Путин го взеха за мезе, вътре му се кллатят краката и само Twitter и Иванка му останаха.
7
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този *** само там виси, икономиката му се сгромолясва, палячото пиши ли пиши глупости. Утвърждава се като най-мразеният от всички негови предшественици. Кръв п.кае, че демократите му ограничиха правата, ама сам си е виновен
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обеща, че ще вкара Хилариту и ще я вкара у затворя!
5
1
 
4
 
! Отговори
До “Защото” преди 5 години
За какви 60 милиона да е виновен? Така са го врътнали евреите с тази война, както не си е имал и на идея. Тепърва започва смело да се говори кои са главните фигури, подвиквали наивниците за тази война. Кой спечели от нея - Израел и Щатите, всички други са били повече или по-малко губещи! Дадоха на руснаците да има овации за тях, но истинските кукловоди вече потриваха доволни ръце от така създадената ситуация. Имаш ли си слаба представа, колко и какво спечелиха в цифри тези две страни?
4
1
 
11
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Сред тези международни престъпници на снимката липсва един Буш който трябва да бъде съден както заради кулите близнаци, така и заради измислицата с биологическите и химически оръжия в Ирак и войната която запали региона.
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2"Тръмп ако бомбандира ЕС му свалям шапка". Искаш Тръмп да бомбандира България? Това сте вие американофилите. Чрез Тръмп си показахте истинското лице - врагове на Европа. Яд ви е, че Европа е центъра на цивилизацията и света, а вие до преди 100г сте били забутана колонийка.
2
3
 
12
 
! Отговори
Защото преди 5 години
Това още веднаж показва, че най-проспериращите са най-големи престъпници. Хитлер е виновен за гибелта на над 60 милиона, а тези са виновни за страданията на над 5 милиарда Човека
1
3
 
10
 
! Отговори
Зоро преди 5 години
ТЕЗИ ХОРА НАНЕСОХА ГОЛЕМИ ЩЕТИ С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЕВРОПА, ЗА ТОВА ТРЯБВА НЕЗАБАВНА КАТОРГА ЗА ТЯХ.