Заплаха! Пет бомби – евакуираха офисите на CNN

Телевизията минала на предварително записана програма
7 дек 2018 08:35, Петя Славова
7
Заплаха! Пет бомби – евакуираха офисите на CNN
Снимка: БТА

Офисите на американската телевизия CNN в Ню Йорк бяха евакуирани снощи от полицията след телефонно обаждане, че в сградата на Тайм Уорнър са скрити пет бомби, съобщи Ройтерс, цитирайки полицията.

Отцепен е бил район около Колъмбъс съркъл и сградата е била опразнена. Започнало е претърсване на помещенията. Обаждането е получено около 22 часа местно време от мъжки глас с южняшки акцент, предаде БТА.

Той е казал, че  в сградата на компания Тайм Уорнър на Колъмбъс съркъл, където се намира и редакцията на CNN, са поставени пет бомби. След евакуацията на сградата, охраната на компания е извършила първоначална проверка. След това всички помещения са били проверени от специализирани екипи на полицията.

Телевизията е минала на предварително записана програма. Същите офиси на CNN бяха евакуирани за кратко и през октомври, след като на медията бе доставена подозрителна пратка, съдържаща самоделно взривно устройство, припомня Асошиейтед прес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Тръмп си отмъщава като им прави всеки месец тренировки на тези --хм Фейк НюзОчаквам да извика всичките тези в ЗАПАС хахаххахха
5
1
 
5
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Хахаха рижевата перука се е отцепил и се е обадил за бомбата.....
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
CNN е лява медия обслужваща демократите. Журналистите им са много нагли и все гледат да влязат в спорове с Тръмп за да го покажат в лоша светлина. Тези хора нямат нищо общо с профисионалната журнаристика - задаваш си въпроса и слушаш какво ще ти отговорят. Тези хора потъпкаха президентската институция чрез един свой кореспондент, който влезе в словесен спор с Тръмп и отказваше да си остави микрофона на следващите след като вече си зададе въпросите. Нищо чудно защо сега CNN става обект на заплахи
3
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ае човек пишат ти,че става дума за Ню Йорк Каква Атланта бълнуваш ?И кое му е явното ,че е с южняшки акцент може и с пакистански акцент да е ?
2
0
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
"Южняшки акцент"...А бели дрехи и островърха шапка с маска имал ли е?Жалки са CNN и това си е!Ама слугите на Сорос са си такива,всеки Божи ден ги виждаме и у нас.Ето тая сутрин по телевизията Екатерина Захариева пак плещеше глупости.Ама не са виновни тия а хората,дето им позволяват да си разиграват коня!Иначе рецептата за шорошите е ясна-няколко метра под земята,дървен кол в сърцето и негасена вар отгоре.Теренът задължително се трамбова.
1
1
 
0
 
! Отговори
централата на преди 5 години
CNN е в Atlanta, Georgia. С какъв акцент искате да бъде? Това е само майтап, така, че не се възбуждайте да отговаряте или коментирате написаното. Повтарям, това е майтап.