С четири куршума: Племенник на Гала – застрелян от полицай в САЩ

Убиецът се почувствал заплашен, няма обаче да го съдят
Обновена: 21 дек 2018 14:30 | 21 дек 2018 08:50, Петя Славова
447
С четири куршума: Племенник на Гала – застрелян от полицай в САЩ
Снимка: Instagram

Племенник на тв водещата Гала е застрелян на улицата от полицията в САЩ. Трагичният инцидент е станал на 10 декември във Фредония, щата Ню Йорк.

Според органите на реда униформените се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. "Либърти", в банята на втория етаж, се барикадирал млад мъж. Полицай и пожарникар се опитали да го измъкнат.

Младежът отказал да отвори вратата дълго време, но после излязъл и тръгнал да бяга. Служител на реда му наредил да спре, но той извадил нож.

Според полицейските сводки младежът имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. По неофициална информация полицайт му извикал да спре, но след неподчинението му стрелял при самоотбрана и убил младежа с четири куршума.

На загиналия млад мъж са взети проби за наркотици и лекарства, но няма да бъдат готови скоро, обяснили от полицията. Предполага се, че поведението му се дължало на упойващи вещества.

Жертвата е Георги (Джордж) Пенев - син на брата на Гала - Петър, който живее отдавна в Бъфало, САЩ със семейството си и има ресторантьорски бизнес.

Тъжната вест е потвърдена и от сестрата на починалия - Мария. Тя пише в www.gofunme.com: "В 2 ч. през нощта на 11 декември ме събуди звън от телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. следобед. Полицаят нямало да бъде обвинен в нищо".

Мария описва брат си като чудесен човек: "Той имаше удивителната способност да се разбира с всекиго. Толкова обичаше братовчедка ни Мари (дъщерята на Гала), че когато родителите ни му съобщили, че ще има сестра, той настоял да кръстят и мен Мари". Тя обяснява още, че сега събира пари за погребени е и разходи за адвокат.

В социалните мрежи Мария призовава всеки да сподели историята с брат й, ако го е познавал и да си спомня за него.

Там публикува и снимка, на която пише "Не мога да повярвам, че си отиде. Съкрушена съм от факта, че не се бяхме виждали от юли и последното нещо, което ти ми написа беше: "Обади ми се да се чуем скоро, защото ми липсваш". Така и не успях да ти се обадя. Не съм сигурна, че знаеше колко много те обичат всички в действителност. Никога не съм срещала човек с повече приятели от теб. Изглеждаше така сякаш цял Бъфало те познава. Когато казвах името си с фамилията, всички ме питаха да не би да съм ти сестра. Ти ме научи да обичам безусловно. Научи ме и че животът не е справедлив понякога, което напоследък си припомням. Винаги ще искам да имах повече време с теб. Почивай в мир! Винаги ще те обичам!"

Приятели на Джордж го описват като най-спокойният и весел човек, когото някога са срещали и не могат да повярват на случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


447
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия па само услуги търсят. Блж
362
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли е трябвало да деградира този човечеч, за да трябва да страда цял народ, че не искат част от тях да дадат последните си 20 лв за един човек. А леля му си купува тоалети 5-6 бона един. Не сме виновни за трагедията, но се вмекчава вина. Дрогата не прощава. Мир на праха ми. Вижте само кълнете си властта и корумпираните че не можете да траспортирате момчето. Тоя беден народе е изяден
361
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е дегредадирал? Май богаташи просят пари от бедни? Всичко да им на сметка. Егати наглите хора, честно казано.
360
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На полицая работата му е да премахва опасността за обществото, рискувайки себе си. С това поведение това момче е доказало, че е опасност за американското общество и ако не сега, то по - късно може да убие невинен човек. Полицая е действал правилно. Не е нормално да се дрогираш. Не е нормално да носиш нож постоянно. А направо си е ненормално да носиш нож и да се дрогираш. Тъжно, но ЗАЩО НИКОЙ НЕ МУ Е ОБЯСНИЛ НА ТОВА МОМЧЕ, ЧЕ ИМА НЕЩА, КОИТО НИКОГА НЕ БИВА ДА ПРАВИ?
359
0
 
13
 
! Отговори
Американци преди 5 години
Психопат бил ,луд бил .. Гръмни го там да им дойде акъла на другите шизофреници тяхната.. , че само се перчат че не подлежат на наказание. Като си луд убиец така ти се пада . Който убива да го гърмят на момента . А тия дето мрънкят за тоя *** ще видят какво е ако посегне да убива техен близък , племе загубено. Един такъв *** трябва да им кръцне главите да видят как е , един *** дрогиран да ти посегне на живота.
358
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо обмена на опит с американската полиция не може ли да направим?Ето,идват американски пилоти заедно със самолетите си,да пазят морските ни граници от Русия!Добре е да ни пратят и 100тина полицай ,баш когато е най-напечено в ромските квартали!
357
5
 
28
 
! Отговори
Куршум преди 5 години
А не бе като тука ще го чакат да убие някой и после да се прави на шизофреник-номера на българските убийци.И после загубения съд с години да не може да го осъди.Е така и тука трябва да ги гърмят гадните престъпници, да видиш дали ще смеят да си подадат носа.Ред трябва да има.
356
21
 
33
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Българите започват да плащат за глупостта си да живеят в тази луда страна, където могат да застрелят детето ти в училище. Но така е като гледат на света през доларова банкнота.
355
2
 
10
 
! Отговори
до Морския преди 5 години
Не бе - България е ... само казвам!
354
15
 
17
 
! Отговори
Морски преди 5 години
САЩ не бяха ли най-голямата демокрация...само питам.
353
3
 
22
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Имаше един журналист от в. Труд дето не спрял на полицейска проверка в Невада и като го настигнали казал че е от вестник Труд хахахаха , умрели ме направо ме просна на земята. Не са го арестували не защото е журналист а защото са го видяли че е от друга планета и че с тая БГ шофьорска книжка няма как да му сложат глоба на ***
352
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрах защо трябва да събират пари за разноски по адвокати и погребение. Нали имат фирма, а и Гала не е бедна да прати пари. Тия хора нямат срам така да злоупотребяват с тази трагедия.
351
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ няма понятие неизбежна самоотбрана Там е като в казармаПонятието е:Явно нападение над поста и часовия На полицаите работата е не да бяга, а да отвърнат с олово ако ги нападнат.
350
5
 
25
 
! Отговори
RAZOR RAMON преди 5 години
ХУУУА ХУУУА...Браво на полицая. Нарко-пласиорите да си вземат урок от Горги Пенеф .
349
6
 
12
 
! Отговори
На сапун преди 5 години
Там идва и заминава всяква *** и ако някои тръгне да те убива коли изнасилва имаш правото да се зашитиш да го учистиш и направят нищо в съда ако ходите там да знаете
348
6
 
21
 
! Отговори
usa = на джудже преди 5 години
Много джен.дъри у нашата държава ей. Само за тридесет години се размножихте като ***. На къде отива тоя соросоиден свят незнам. Не е на добре. Наркомания , алчност и смрад. Бг. в края на 2018г.
347
9
 
43
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
Стреля се на месо понеже там е пълно със всякаква измeт 90% от населението е генетично увредено
346
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крали Марко се дуелира с Дарт Вейдър...Побеждава го...и докато си бърше меча , си мърмори:- Ба го и астматика...щеше да ми изкара очите с таа ламба
345
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То си пише тоя имал много "клиенти" братовчетка му казва познавали го в града.! Тя пък половин гадина него виждала сигурно е "много работила" и нямя време. При такъв оборот от "клиенти " да психаса!?
344
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааааахахаха... шизоините ганчовци - хем искат някою да пуца разбуканите роми у нас...хем се писаха адвокати - хонорис кауза - на изпадналото в амок наркоманче..Горната диагноза - съм я обяснил в текста!Браво на полицая !Ту сърв енд протект..У нас - само ту сърв...на партийци и роми!