С четири куршума: Племенник на Гала – застрелян от полицай в САЩ

Убиецът се почувствал заплашен, няма обаче да го съдят
Обновена: 21 дек 2018 14:30 | 21 дек 2018 08:50, Петя Славова
447
С четири куршума: Племенник на Гала – застрелян от полицай в САЩ
Снимка: Instagram

Племенник на тв водещата Гала е застрелян на улицата от полицията в САЩ. Трагичният инцидент е станал на 10 декември във Фредония, щата Ню Йорк.

Според органите на реда униформените се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. "Либърти", в банята на втория етаж, се барикадирал млад мъж. Полицай и пожарникар се опитали да го измъкнат.

Младежът отказал да отвори вратата дълго време, но после излязъл и тръгнал да бяга. Служител на реда му наредил да спре, но той извадил нож.

Според полицейските сводки младежът имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. По неофициална информация полицайт му извикал да спре, но след неподчинението му стрелял при самоотбрана и убил младежа с четири куршума.

На загиналия млад мъж са взети проби за наркотици и лекарства, но няма да бъдат готови скоро, обяснили от полицията. Предполага се, че поведението му се дължало на упойващи вещества.

Жертвата е Георги (Джордж) Пенев - син на брата на Гала - Петър, който живее отдавна в Бъфало, САЩ със семейството си и има ресторантьорски бизнес.

Тъжната вест е потвърдена и от сестрата на починалия - Мария. Тя пише в www.gofunme.com: "В 2 ч. през нощта на 11 декември ме събуди звън от телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. следобед. Полицаят нямало да бъде обвинен в нищо".

Мария описва брат си като чудесен човек: "Той имаше удивителната способност да се разбира с всекиго. Толкова обичаше братовчедка ни Мари (дъщерята на Гала), че когато родителите ни му съобщили, че ще има сестра, той настоял да кръстят и мен Мари". Тя обяснява още, че сега събира пари за погребени е и разходи за адвокат.

В социалните мрежи Мария призовава всеки да сподели историята с брат й, ако го е познавал и да си спомня за него.

Там публикува и снимка, на която пише "Не мога да повярвам, че си отиде. Съкрушена съм от факта, че не се бяхме виждали от юли и последното нещо, което ти ми написа беше: "Обади ми се да се чуем скоро, защото ми липсваш". Така и не успях да ти се обадя. Не съм сигурна, че знаеше колко много те обичат всички в действителност. Никога не съм срещала човек с повече приятели от теб. Изглеждаше така сякаш цял Бъфало те познава. Когато казвах името си с фамилията, всички ме питаха да не би да съм ти сестра. Ти ме научи да обичам безусловно. Научи ме и че животът не е справедлив понякога, което напоследък си припомням. Винаги ще искам да имах повече време с теб. Почивай в мир! Винаги ще те обичам!"

Приятели на Джордж го описват като най-спокойният и весел човек, когото някога са срещали и не могат да повярват на случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


447
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като всеки българин, лялята тегли едно кредидче и си плаща, като поп.
302
1
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
"Четири куршума и едно погребение" - американски игрален филм...
301
5
 
0
 
! Отговори
316 преди 5 години
На теб къде ти е локализацията, градски? Не е ли студено в избата на тате? Понюхай около бъчвите на тати, още по-смел ще станеш.
300
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 40 год телесната маса не успява да удържи на земното притегляне и започва да виси. Съжалявам но повечето го приемете и първо какво увисва - задните части и гърдите. Та за липосукция ли трябват 3
299
1
 
8
 
! Отговори
evropichove преди 5 години
на "Попа" се събраха и катевросъслеци надрусани се разбегаха.
298
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"... и почвам да бегам, бате"Толкова им е капацитета на тия. Ако не е тръгнал да бяга, сега щеше да е жив.
297
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Никога не съм срещала човек с повече приятели от теб. Изглеждаше така сякаш цял Бъфало те познава."Наркодилърите е нормално всички да ги знаят и всички да искат да са им приятели.
296
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пичове кво му се връзвате на тоя шут - Архангела бе?Тоя е абсолютен въздухарМноо просто паpче!
295
3
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Архангел Псувнаилабен си на северозападнал провинциалист, "високи" човече. но, погледни от позитивната гледна точка, издишания от тебе въглероден диоксид подхранва растителността в глухата деревнп в която живееш.
294
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Архангел ПсувнаилЕй, мишок, не лъжи. Няма никой на паметника. Искаш ли да се срещнем някъде и да те изгърбя?
293
0
 
23
 
! Отговори
дъ Екюлайзър преди 5 години
Неведоми са пътищата кокаинови!Още едно чадо прибрах - прекалило с шмъркането
292
1
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Архангел Псувнаилонлайн камерите имат 30 минути буфериране, мише. сешлисе??
291
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия па що що ми триете коментара. Срещу гравитацията никой не може да се бори. Научно доказано. Просто се чуда богаташи да просят пари за погребение. Поне таково впечатление правят по телевизията
290
0
 
18
 
! Отговори
Американски прелести преди 5 години
Дилърът му за амфети ще е разочарован.
289
4
 
4
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Къде си *** страхливо? Айде някой друг ако чете тук да оотвърди дали в момента точно до паметника няма един мъж 1,97 с къса коса и с бяло-черно скиорско яке.
288
1
 
12
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
С подобни закони и тук може да има поддобрение.Само малко по-съвестни и умни ченгета, че ще започнат да си стрелят, като на тренировка, каквито са ***.
287
10
 
5
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Абе лизачча на говежди подметки, говедоидите може и да не ги интересува мнението на ***, обаче знаеш ли как живо ги интересува дали Вовата нема да им насади гъбки-мегатонки из целия дивашки полигон и да слее Тихия и Атлантическия океан? Знаеш ли, а? А знаеш ли че хората затова обичат Путин, щото е единствената им надежда да отърве света от убийствения тумор Фащ. Знаеш ли, а? Айде идвам на Попа. Ще ме познаеш. Много съм висок. А ти кой си? Къде си ***?
286
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе много сте се изкривили. Национален предател??? Успялата му леля що не се лиши поне от два тоалета за новата година и да разреши проблема. Мир на праха на племенника на тази егоистична леля
285
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека искал да се самоубива, но извадил късмет да срещне американски полицай който да свърши тая работа, защото господ забранява самоубийството. Даже поп няма да те опее, а сега може. Даже ще се яви пред Свети Петър като страдалец.
284
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В статия от Ниагара Газет от 11 Декември пише че полицая е бил нападнат вътре в къщата от човек с психични проблеми с нож. Пише още че полицая се е отеглял навън и е стрелял след като го е сторил. Полицаят е в административен отпуск.