Трима убити и четирима ранени при стрелбата в Торънс

Стрелбата станала тази нощ в боулинг игрище
5 яну 2019 15:15, Анисия Иванова
13
Трима убити и четирима ранени при стрелбата в Торънс
Архив: Reuters

Трима души са убити и четирима ранени при стрелбата тази нощ в боулинг игрище в крайбрежния град Торънс, на 30 км южно от Лос Анджелис, в щата Калифорния, съобщи полицията, цитирана от Асошиейтед прес.

Още по темата

Полицейското управление в Торънс каза, че негови служители са се отзовали, след като получили информация за изстрели в боулинга "Гейбъл хаус" малко преди полунощ.

Трима души са били убити на място, от четиримата ранени мъже двама били отведени в болница. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До Анонимен 2 Съжелявам-погрешно сложих +.Законите за оръжието са си много добри.Проблема на САЩ са либералите-демократи от Калифорния,Ню Йорк и Ню Джърси.Има ги и по други щати,но тези трите са отврат.Десетки хиляди хора се изселват от тях.Аз лично напускам моя щат още тази година-отивам в Аризона.
9
1
 
1
 
! Отговори
BG преди 5 години
До Анонимен 5 "Има ли желаещи за зелени карти ???"-По-добре си стойте в БГ,че ако дойдете тук ние къде да бягаме?Стойте си в БГ и четете простотиите на Анти ГЕРБ 6-"Поредната "новина" за ежедневието на Кравария. Агресия до дупка както по света, така и у дома"..ЧНГ от далеко.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Що за ***.отия е да свържеш този инцидент с онзи? Момче, губиш мисловното връзка! И защо? Случилото в Торънс е нещо за пример ли? Аз съжалявам загиналите и през ум не ми минава да свържа това с нещо отдалечено, като паднал самолет или дерайлирал влак. Съобщиха за 5 полски момиченца, изгорели живи от пожар от газ! Аз съм съчувстващ човек и новината ме потресе! Постоянно стават такива неща, но ти им се радваш! Там е разликата между теб и мен, русофобецо!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
40 милиона е щатът.10 пъти повече от живеещите в България в моментът.Просто всичко се съобщава по медиите и нищо не се крие.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Поредната "новина" за ежедневието на Кравария. Агресия до дупка както по света, така и у дома.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли желаещи за зелени карти ???
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изпращели от дрога,въоръжени биопримитиви!Така е в Западните територии!
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нелепата смърт на 64 руснаци в блок-бомба от какво е причинена?Като газовата инсталация на блока е била минала преглед и се е водела изправна.
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нелепа, глупава смърт, причинена от свръхлибералните закони за оръжието в тази страна! Макар, че СА не е Тексас, там се продава какво ли не на кого ли не. Бил съм в Торънс - чудесно градче! Жалко!
1
4
 
19
 
! Отговори
Женомразецът къде е? преди 5 години
По други сайтове пише, че най-напред някакви жени се скарали и после се сбили на алеята към клуба на това игрище. Впоследствие в скандала се включили и мъже и чак тогава се стигнало до стрелба.С две думи, пак *** подаде ябълката на раздора!Ха ха ха ха, онзи ако не спи, защото си е изпил хапчето, ще напише тук цяло есе за вредата от жените!