Тръмп към бившия шеф на ФБР: Покварено ченге, лъжец...

Руски агент ли е Тръмп, питат се американските медии
12 яну 2019 22:37,
64
Тръмп към бившия шеф на ФБР: Покварено ченге, лъжец...
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изсипа днес куп ругатни по адрес на бившия директор на ФБР Джеймс Коми след нови разкрития на в. "Ню Йорк таймс" за разследване, започнало през 2017 година за това дали Тръмп работи за интересите на Русия, предадоха Франс прес и ДПА.

Още по темата

Федералната полиция започнала разследването дни, след като президентът уволни бившия директор на ФБР през май 2017 година, пише БТА.

Според вчерашна публикация на "Ню Йорк таймс" ФБР било обезпокоено от поведението на Тръмп след уволнението на Коми и започнало разследване дали президентът работи за Русия против интересите на САЩ - съзнателно или несъзнателно.

В поредица публикации в Туитър тази сутрин Тръмп нарича Коми "пълен боклук", "покварено ченге" и "лъжец".
Според "Ню Йорк таймс" разследването на федералната полиция бързо се сляло с това на специалния прокурор Робърт Мълър по подозрения в тайно сътрудничество между Москва и екипа на предизборния щаб на републиканския кандидат-президент през 2016 година.

В разследването на ФБР имало една част по линия на контрашпионажа и друга, свързана с престъпна дейност.
По въпроса от сферата на контрашпионажа трябвало да се установи дали милиардерът съзнателно или несъзнателно е работил за Москва, докато разследването за престъпление било свързано с уволнението на Джеймс Коми, посочва изданието, като уточнява, че не знае дали в момента продължават проверките във връзка с контрашпионажа.

Според "Ню Йорк таймс" ФБР имало подозрения за евентуални връзки на Тръмп с Москва още през предизборната кампания през 2016 година, но не започнало разследване до уволнението на Коми, който отказал на президента да прояви вярност към него и да сложи край на първите разследвания за евентуален таен сговор с Русия.

В отговор на запитване от АФП, ФБР не пожела да коментира информацията.

Лично засегнат, самият Джеймс Коми отвърна с обикновено послание в Туитър, цитирайки думите на бившия президент Франклин Рузвелт: "Искам да съдите за мен по враговете, които съм си създал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
7
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
агентите на фбр и цру се оказаха предатели. парите им затвориха очите. тези са свикнали на неограничени бюджети, пълно потайнство и антинародни дейности.. време е да бъдете спрени, "агенти"! не може да сте над никоя конституция! защото дори конституциите подлежат на контрол! капиш?
26
10
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Според мен Тръмпугера е за психодиспансер. Едно единствено умно нещо съм виждал да тутва и то е, че мигрантите обезличават идентичността на Европа и затова трябва да се ограничават
25
9
 
12
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
До Анонимен 34Стига си ме замервал с измислени "факт-чек" парцали , а ми кажи някои "лъжи" на Тръмп, които са те впечатлили!!!Ще стане весело! Обещавам!Ето аз например ще ти дам пример за последната тлъста лъжа на гЪзетите, дето Манафорт бил дал информация на КГБ агенти. Пък после с малки буквички дадоха заден ход и никой не ги осъди до сега.Тая преписана статия е от същия характер. Някакви корумпета от ФБР, от бандата на Коми, следствени и уволнени от ФБР, опитали да контолират САЩ!
24
6
 
3
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
До Анонимен 31Ма не ми давай линкове на измислени "факт-чек" парцали, а ми кажи някои "лъжи" на Тръмп които са те Фпечтлили. За да ги подискутираме малко.:)Не бой се - тази статия скоро няма да бъде на заглавната страници, за да не ти гледат резила:)Борбата с Ипериалистическия САЩ трябва да я продължиш дори с дадени жертви!!!!
23
17
 
16
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Коми - корумпиран и платен продажник на Кабала и Билдерберг и предател, който трябва да увисне от високо на въжето! Тръмп - последния шанс и надеждата на Бялата раса и Християнската цивилизация! С Бога напред! MAGA 2020!
22
4
 
5
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
До Анонимен 28"Документирани" от кого???? Що не дадеш няколколко примера за "лъжите на Тръмп".Ще ги дискутираме , а?И да те питам, щом ме познаваш- аз познавам ли те???
21
8
 
12
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
"Според вчерашна публикация на "Ню Йорк таймс" ФБР било обезпокоено от поведението на Тръмп след уволнението на Коми"Не ФБР е било "обезпокоено" , а няколко подопечни на Коми във ФБР , които вече са уволнени от самото ФБР и са под следствие за неправомерни опити да ръководят държавата с мръсни хватки.Не се бойте за САЩ, най-добре организираната и конституирана демокрация в Света.Затуй и корумпираните медии, като Ню Йорк Таймз, хората ги приравняват с гЪзетите на Путин.
20
7
 
2
 
! Отговори
бърдак фаш преди 5 години
гейски холивуд,боже- благодаря ти за оскара,за покварената самоличност,много се вълнувам от тази поквара и благодаря за най- високото отличие на падението,какъв успех,пропиляни години,цру е машина фаш
19
5
 
2
 
! Отговори
не изкривявайте преди 5 години
глобализма е виновен,неподвластни на тъпия ви неморал фаш
18
8
 
14
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
Всички тези корумпирани шефове на ФБР които са запончали разледване срещу Тръмп след уволнолнението на Дългия Червей Коми , са уволнени от самото ФБР и са под следствие, за партийна пристрасност, престъпни практики и застрахователни трикове. В очакване на белезници.
17
1
 
2
 
! Отговори
,,манталитет бебе,, преди 5 години
,, биберона ,, не е спасение,нито памперсите,нито приспивните песнички
16
16
 
10
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
До 13 , 14, 15Вие руските слуги никога няма да разберете че САЩ си има защитни функции, и дори демокрацията да не е някаво съвършенство ...е най-доброто нещо. Разни фанатици са се опитвали да яхнат САЩ , но никога не са успявали(както СССР и сателите му). Няма да стане и този път ! САЩ няма да допусне държава в държавата и народа да до духа. А относно дълговете- няма значение колко са големи, щом се изплащат- точно така действа всяка банкова система.И искам примери за "лъжите" на Тръмп!!!
15
4
 
5
 
! Отговори
мафия преди 5 години
покварени холивуд станаха ,,властта в нациите,, покварени ченгета,мошеници
14
1
 
7
 
! Отговори
мафия преди 5 години
ченгета бсп покварени от фаш гледат
13
12
 
16
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Тръмп може да е търчи-лъжи,но в едно нещо е напълно искрен-иска да види Америка отново велика,както преди.И неговия начин изглежда по-реалистичен от тоя на демократите,които превърнаха САЩ в либерастки б..дак и латино-***.
12
11
 
12
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Имат трилиони долари дългове САЩ и долара вече изпада като валута за търговия.Бай Тръмпов се опитва да съживи монопола на долара,но не става насила с търговски войни.Ще го принудят както всеки предишен президент да запали пак война някъде и май гледа към Иран,а това не е добре...
11
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Историята си прави шеги. Навремето от САЩ ни казваха,че СССР ще се разпадне, но не им вярвахме. Днес им казваме,че те са умираща нация, но в САЩ не вярват.
10
12
 
17
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
"Руски агент ли е Тръмп, питат се американските медии"Само тези медии с продажните душички могат да питат такава щуротия. Защото искат да я внушат. А всъщност покварените шефове на ФБР под Дълия *** Коми, след уволнението му, са извършили престъпление с тази "застраховаща политика", след като са се уплашили за кожите си. Всички те са уволнени вече от самото ФБР а не от Тръмп и разследвани в момента.Научете се да намирате истинските новини и факти.
9
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СандоГорби не беше дело на ЦРУ.Беше реалист.СССР се разпадаше.Разпадът беше почнал още по времето на Хрушчов.Пропагандата там винаги е обявявала някакви невероятни постижения и резултати.В реалният свят-мизерия и разруха.Представи си кво е било щом България им се струваше добра за живот държава.
8
9
 
15
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Това ли е славната някога Америка???Демократите са готови да унизят собствената си държава,само за да си угодят на ината,не успявайки да преглътнат изборната загуба.Айде това не е впечатляващо за страна като България примерно,но САЩ?Ако продължат така,няма да изкарат много....