Тръмп към бившия шеф на ФБР: Покварено ченге, лъжец...

Руски агент ли е Тръмп, питат се американските медии
12 яну 2019 22:37,
64
Тръмп към бившия шеф на ФБР: Покварено ченге, лъжец...
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изсипа днес куп ругатни по адрес на бившия директор на ФБР Джеймс Коми след нови разкрития на в. "Ню Йорк таймс" за разследване, започнало през 2017 година за това дали Тръмп работи за интересите на Русия, предадоха Франс прес и ДПА.

Още по темата

Федералната полиция започнала разследването дни, след като президентът уволни бившия директор на ФБР през май 2017 година, пише БТА.

Според вчерашна публикация на "Ню Йорк таймс" ФБР било обезпокоено от поведението на Тръмп след уволнението на Коми и започнало разследване дали президентът работи за Русия против интересите на САЩ - съзнателно или несъзнателно.

В поредица публикации в Туитър тази сутрин Тръмп нарича Коми "пълен боклук", "покварено ченге" и "лъжец".
Според "Ню Йорк таймс" разследването на федералната полиция бързо се сляло с това на специалния прокурор Робърт Мълър по подозрения в тайно сътрудничество между Москва и екипа на предизборния щаб на републиканския кандидат-президент през 2016 година.

В разследването на ФБР имало една част по линия на контрашпионажа и друга, свързана с престъпна дейност.
По въпроса от сферата на контрашпионажа трябвало да се установи дали милиардерът съзнателно или несъзнателно е работил за Москва, докато разследването за престъпление било свързано с уволнението на Джеймс Коми, посочва изданието, като уточнява, че не знае дали в момента продължават проверките във връзка с контрашпионажа.

Според "Ню Йорк таймс" ФБР имало подозрения за евентуални връзки на Тръмп с Москва още през предизборната кампания през 2016 година, но не започнало разследване до уволнението на Коми, който отказал на президента да прояви вярност към него и да сложи край на първите разследвания за евентуален таен сговор с Русия.

В отговор на запитване от АФП, ФБР не пожела да коментира информацията.

Лично засегнат, самият Джеймс Коми отвърна с обикновено послание в Туитър, цитирайки думите на бившия президент Франклин Рузвелт: "Искам да съдите за мен по враговете, които съм си създал".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз кога го казах, че е руски агент, а американците чак сега са се сетили да питат дали е руски агент. АХАХАХА!!! Пак съм с 20 хода напред!
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един европеецНе,бе "европеецо"!Просто си разпарчатосват Европа и си я разделят като баница,ние сме запланувани в Балканския район с Гърция,Румъния,Сърбия,Македония,Албания,без Турция.И в момента се води битка "за" оцеляването на целостта на ЕС и "за" разпарчетосването й.Затова и бат Бойко иска влизането ни в Шенген.
45
5
 
14
 
! Отговори
Един европеец преди 5 години
Евала Тръмпе само така , тези *** разбраха още преди да станеш президент, че няма с какво да те купят и държат, както държаха на юзди Обамонго банана и ти измислиха най-стария номер в историята им с "конспирацията" . Както пряват с останалия свят и пренареждат света с лъжи. А по-достойно за един президент няма от това да признае ,че по-добре е да имаш приятели отколкото врагове, свалям ти шапка пич. Крайно време е света да се пренареди, но в полза на малкия човечец. А , че Путин бил такъв и онакъв за руснаците, то се вижда .В целия свят най-богатите квартали се държат от руснаците ,имат
44
3
 
8
 
! Отговори
не може да бъде! преди 5 години
Тръмп може да е всякакъв,но аз лично считам,че той знае много добре какво казва.Препоръчвам на всички,които се интересуват от американските институции и американската демокрация, да прочетат книгата на *** Уайнър -"ФБР.Врагове".Просто няма как директорът на ФБР да не е корумпиран,"покварено ченге" и "***".Едгар Хувър е бил директор на ФБР 48 години/!/,покварен,корумпиран,но много умен, талантлив,фанатичен патриот ,аскет,виртуозен администратор,но заедно с него свършва славната ера на ФБР!?
43
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да реагира така американски президент е или много виновен, или много ***, или и двете:) При Тръмп има и друго - той определено е ***!
42
7
 
19
 
! Отговори
Браво ! преди 5 години
Само така, Господин президент ! Сритай дирниците на тия рептили, глобалистите !
41
12
 
9
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Четирима ненормалници президенти. Тръмпу, Путин, Кимчо и Мъдурко.
40
4
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.znachi ako Amerika ne se dravchi na Rusia I sveta .raboti za Rusia?!!?...Samo pitam ...a Hilari ..koga v zatvora ???
39
12
 
5
 
! Отговори
до 51 преди 5 години
До АнонименРешетников на такива *** парчета като теб ли плаща ?
38
13
 
11
 
! Отговори
от пресата преди 5 години
По време на предизборната кампания руски фирми са купили недвижима собственост през фирма на Тръмп за 80 милиона долара .Не знам колко му е комисионната но вероятно прави едно 10% ,което представлява непряко финансиране на предизборната му кампания .Руснаците не пилеят долари на вятъра ,което значи ,че имат мотив и интерес той да е президент.
37
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По въпроса за контрашпионажа трябвало да се установи дали бай Дончо съзнателно или несъзнателно е работил за Москва, като "Ню Йорк таймс" уточнява, че не знае дали в момента продължават проверките във връзка с контрашпионажа и не знае, дали тези проверки ще продължат вечно. Пиндостанското безумие прогресира. Светът се забавлява, гледа им сеира и им преценява акъла.
36
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обма въведе изучаване на сатанизма в училище.Беше демократ.Официално откри тържества в чест на луцифер пред кметството на Детройт.
35
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп ще си завърши мандата, ще почне втори, а тия червенотиквеничета още ще търсят под вола теле...!
34
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При демократите има радикална мюсюлманка.След няколко месеца ще почне да призовава към джихад.Тези хора не се интересуват от САЩ.Повечето от тях са членове на сатанински култ и правят жертвоприношения.Наричат злото добро и считат че Дяволът трябва да бъде хранен с човешкото нещастие.Интернационалисти са ако може да се ползват тези думи в смисъл не им пука за която и да е държава.
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля филенцето стана...
32
12
 
8
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
Тръм каза че кампанията му не е обвързана с русия и кремъл..оказа се лъжа.Останалото е по скоро идиотия...смесена с лъжи.
31
2
 
12
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
До Анонимен 42"Чакаме доклада на Мулер...."Чакайте да цъФнат налъмите! Още 6 години!Носете му цигари в дрънголника!
30
7
 
11
 
! Отговори
Обяснитор преди 5 години
Ооо , гледам коментарите ми с дискусията ми с назначените коментатори тук, са изтрити!За да ди предпазите от подигравките за тъпотиите им, пък дори и платени!Попитах ги само да кажат някои от "лъжите" на Тръмп. Толкова ли е страшен въпроса? И нарушава ли това условията на сайта?Или не ви пука?
29
5
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 5 години
До ПрисмехулникOсобено за глобализъма! Точно както и за социализъма! Дърта червена прандия, пусни, чевения байрак и понаучи българския!
28
8
 
16
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
ето как се стига до парадокса: агентите, на които им плащаме безумни суми от бюджетите СИ да ни предават за близалки! и наместо те да осигуряват нашата сигурност, те ни продават на сорос и глобализъма на ротшилд. добре, нека така да е. но се уточнете, "агентите"! или служите на нас, народа, или на сатаната, представящ се за "толерантен". не става и на двете!