Ексцентрично: Най-безумните неща, в които вярва Доналд Тръмп

Според него, азбестът би спасил Кулите близнаци, а ваксините причиняват аутизъм
18 яну 2019 20:05, Нели Христова
58
Ексцентрично: Най-безумните неща, в които вярва Доналд Тръмп
Снимки: Reuters

Доналд Тръмп е ексцентричен човек, чиито убеждения понякога могат да бъдат крайно странни. Вижданията му за света са непоклатими, макар и понякога... грешни. Той е човек, който безкрайно много мрази акули, например, защото са "гнусни" и според Сторми Даниълс, се е заканил, че "би давал пари за всякаква благотворителност, но ако става дума за акули, то би съдействал само на тази, която обещават да ги убият".

Още по темата

Въпреки че стана президент, вижданията на Тръмп така и не се промениха. А омразата му към акулите, не е най-странното нещо, което се върти в главата му.

Най-високопоставеният човек в САЩ е дълбоко убеден, че е по-известен дори от Ейбрахам Линкълн. И дори цитира резултатите от "анкета", която бил видял: "Знаете ли, току що излезе класация, която показва, че аз съм най-популярният човек в историята на републиканската партия. 92%. Побеждавам Линкълн. Победих нашият Честен Ейб", хвали се Тръмп. Оказва се обаче, че подобна класация всъщност няма...

Президентът на САЩ също е убеден, че да си стиснеш ръцете с някого е зло. Той нарича иначе акта на уважение "варварски" и "проклятие на американското общество". Сигурно му е много трудно, след като почти всекидневно му се налага да стиска ръцете на кого ли не, включително и на Путин.

Но дори това не е толкова странно, колкото факта, че Тръмп смята изтребителите F-35, които използват технологията "Стелт", която им помага да се крият от радарите, за напълно невидими. Очевидно президентът на САЩ не си е направил труда да провери в интернет характеристиките на самолета и отново в интервю категорично заявява: "Той печели всеки път, защото на практика, врага не може да го види. Дори и да се намира точно до него – не го вижда".

Макар че е доказано, че вятърните генератори далеч не вредят на популацията на птици и смъртта на пернати, причинена от перките, Тръмп е убеден точно в обратното. Според него, вятърните генератори са убийци на не стотици, а на милиони птици, а заедно с това убиват и икономиката и финансите на много градчета.

Ваксините също влизат в списъка с неща, за които президентът на Америка не си е направил подходящо проучване в Google. По думите му, те не просто влошават здравето на децата, но и причиняват аутизъм.

"Взимате това красиво, малко бебе и спринцовка, която сякаш е предназначена за кон, не за дете. Има толкова много случаи, дори и на хора, които работят за мен. Преди няколко дни, двегодишно, прекрасно дете отиде да му сложат ваксина, а седмица след това го хвана ужасна треска. Разболя се наистина много... сега е аутист".

И отново в разрез със стотици научни проучвания, които твърдят, че на човек му трябват поне 8 часа сън, за да е напълно здрав, Тръмп твърди, че прекаленото спане всъщност е нещо лошо. В книгата си "Как да станеш милиардер", той обяснява, че спи по 4 часа на ден и не може да се обясни, как другите бизнесмени, които спят по 10 часа, имат смелостта да се борят с него. На практика, това било невъзможно.

Навярно недоспиването го е накарало да вярва, че ти трябва лична карта, за да си купиш кутия със... зърнена закуска.

Крайно възмутен от факта, че в страната му няма адекватен закон за идентификация на гласуващите по време на избори, тъй като само няколко щата изискват лична карта в замяна на глас, тоя заявява пред The Daily Caller: "Влизаш в магазина, купуваш си зърнена закуска и вече имат личната карта на гласоподавателя".

А макар че главната му платформа за контакт с определени хора е Twitter, в една от главите на книгата си: "Как да станеш милиардер", Тръмп отсича, че използването на email е за страхливци. "Ако имаш да казваш нещо важно на някого, кажи му го в очите. Ако не можеш – вдигни телефона си и нека поне чуе гласът ти", пише той. Дали си припомня тези редове всеки път, когато пуска поредния си туит?

Не особено голям фен на зелената енергия, президентът на САЩ освен че е твърдо убеден, че перките на вятърните генератори убиват птици, вярва и, че енергоспестяващите крушки водят до рак.

"Бъдете внимателни, идиотите, които са ги измислили, не се интересуват от вас", пише отново в профила си в Twitter вместо поне да се обади на тези "идиоти". Нищо чудно, че изтегли САЩ от Парижкото споразумение... Навярно то кара леда по полярните ни шапи да се топи с още по-голяма скорост.

Ако сте се чудили, дали Тръмп прекарва поне няколко минути във фитнеса, то отговорът на този въпрос е категорично не. Не защото не е спортна личност, очевидно доста харесва голф, но защото убежденията му и за това са крайно... различни от общоприетите. Или с две думи, държавният глава вярва, че човек е роден с ограничено количество енергия, точно като батерия. Упражненията не помагат с нищо – само я хабят и няма какво всъщност да я възстанови.

Също така, от 2012 година насам, Тръмп живее със заблудата, че азбестът е можел да спаси Световния търговски център. Едва ли е щял да спре летящите към него терористи, защото ги е страх от рак на белия дроб, но поне щял да запази цялостта на сградата.

"Ако не бяхме заменили невероятно силния азбест, който забавя горенето с някакви боклуци, които не работят, двете кули може би никога нямаше да изгорят", пише Тръмп влюбимия си Twitter.

О, и навярно президентът не би се засмял на черния хумор с рака на белия дроб, защото... не вярва, че веществото, което е забранено навсякъде по света, е вредно за човека. Според него, тълпата е виновна за кампанията против азбеста и тя е принудила политиците да сменят вижданията си.

Стана ни вече ясно, че Тръмп обича птиците. Поне се бори за техните права и срещу вятърните мелници. Научихме, че не харесва акули. Всъщност, пернатите явно се ползват с привилегия, защото президентът на САЩ далеч не харесва каквито и да било животни и най-вече кучета. Според него, да наречеш някого псе е най-голямата обида на света, защото четирикраките го "отвращават". Също като акулите.

Поне вече знаем, защо Тръмп и Путин не се разбират особено добре. Дано някой ден обаче Тръмп ще преживее среса, който преживя горката Ангела Меркел, когато се запозна от първо лице с едно от кучетата на руския президент, предвид факта, че изпитва панически страх от косматите приятели.

Но каквото и да си говорим за Тръмп, поне едно е ясно - света, в който живее, наистина не е скучно място.


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най-безумното нещо, в което вярва Тръмп е, че Путин притежава ум!
48
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Американците трудно могат да намерят по-голям ид.от от този за президент.
47
4
 
4
 
! Отговори
tt преди 3 месеца
Американците трудно могат да намерят по-голям *** от този за президент.
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не знам защо израза на лицето му е винаги такова грозно
45
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп е същият *** като Боко.
Нации които избират такива ръбове за водачи явно са близо до самоликвидирабето си.
44
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този ел президенте не е добре с мебелировката на най-горния си етаж!
Проблемът не е, че е изкугуригал, а в това, че има милиони тъппаци да му се връзват на евтините номера на този мошеник.
Между другото, този велик бизнесмен е единсвеният пример в световната история, успял да банкруптира 3 казина!!

Да видим да ли ще успее да банкруптира е империята на злото.
43
2
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 месеца
До Анонимен
Тръмп управлява САЩ точно толкова,колкото и тези преди него-тоест прави се че управлява.Е,имаше един президент,дето си мислеше,че може да го прави по волята на народа,но беше успешно занулен през 1963г.Брат му бе отстранен още преди да стане президент.От тогава всички се придържат стриктно към волята на Кукловодите.Изключения се допускат само откъм външен вид и стил на поведение.
Понякога и между Кукловодите има скандали като сега,но това си е тяхна вътрешна битка.
42
2
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
Чудя се,защо непрекъснато тук се пише за световния Бог(К)Лук,а изобщо никой не се сеща да напише нещо и за ДрагалЪвский, роден,наш Ай дук;
За неговата храбра чета от все обиграни айдукчета - за туй как крадоха и ядоха,а неизяденото продадоха!
Може и за Сашо Нереза,Бакъра, за Пастирката,Катъра,Стефан Крълежа, Венци Пъпчивия,Куневица,Ниновица ...
41
1
 
7
 
! Отговори
Присмехулник преди 3 месеца
нямате си представа каква е идиотията на "вярващия", независимо в какво. ето, днес, под купола на медийната дезинформация много хора вярват, че храните без глутен са най-здравословните... :-))) аз например не вярвам в здравия разум на тази "цивилизация", заради евреите.
40
3
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 3 месеца
Изкуфялникът ще докара такъв колапс на краварите, какъвто никой друг до сега! Защитава оръжейната промишленост и банките(а те са водещи в икономиката им),затова все още се крепи на върха, но до кога ли???
39
0
 
8
 
! Отговори
Lan преди 3 месеца
Има и попадения, като това, че част от енергоспестяващите крушки са вредни! :) А и не мога да го виня, че мрази акули...нали не е тръгнал да ги убива. Всеки може да си има фобии.
38
0
 
12
 
! Отговори
ined преди 3 месеца
Като малък Тръмп заварил баща си да се прибира от коледно парти с костюм на дядо Коледа. Той изобщо не се изненадал, че баща му е дядо Коледа само го посъветвал вместо да раздава подаръците да ги продава
37
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поне за връзката на ваксините с аутизма е напълно прав, а още повече, че говори за свои близки познати. Вярно е обаче, че се е истикал нацяло.
36
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Им а ли по -голямо безумие от демокрацията ? Комунизма е аматьорско недоносче .
35
12
 
13
 
! Отговори
яяяяяя преди 3 месеца
дедо тръмп е изпята песен
34
5
 
17
 
! Отговори
Киро Х преди 3 месеца
OK, вече знаем колко глупав е президента Доналд Тръмп, защото Нели Христова така казва, а тя знае най-добре!
33
12
 
21
 
! Отговори
Додо преди 3 месеца
Бог да пази Президента Тръмп! Единствената надежда за физическото оцеляване на Бялата раса и Християнската цивилизация! MAGA2020!
32
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много хора си мислят че Тръмп е глупав. Тези хора всъщност са пълни и д и оти и не могат да разберат че Тръмп е един изключително обигран лидер които използва специални техники за да контролира общественото мнение и да си на набира подкрепа.
Той просто разбира перфектно психологията на тълпата и знае как да говори точно това което мнозинството иска да чуе. Затова и стана президент. Затова и е успял да спечели милиарди долари. Защото знае как да манипулира и да командва големи групи хора.
31
8
 
17
 
! Отговори
Кърти! преди 3 месеца
Тръмп е световна знаменитост, хитър бизнесмен от класа, милиардер, успешен риалити актьор, а сега и президент на най мощната корпорация в човешката история.
30
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмпович вярва във това което ще му донесе изборна победа.Тръмпович най много вярва на Путин.Тръмп се самоунищожи,да беше си признал за голите снимки с ппроститутки,тва е по малкия срам,голяма работа като го видим по гол задник с топче в уста