US генерал: Бих се отървал от десния си крак, за да летя с F-16!

Предложихме ви най-доброто, категоричен е Филип Брийдлав
Обновена: 21 яну 2019 17:03 | 21 яну 2019 12:30,
354

След бурни дебати парламентът одобри правителственото предложение да подготви международен договор и да проведе преговори с правителството на Съединените щати за придобиване на нов тип боен самолет F-16V Block 70.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR бившият главнокомандващ силите на НАТО в Европа Филип Брийдлав коментира изборът на изтребител и защо трябва трябва да даваме милиони за въздушна охрана, без война.

"Летял съм на почти всички модели на F-16. Този, който се предлага на страната ви, е последният - най-нов модел. Това, което наистина отличава този самолет, е, че той е оборудван с последно поколение системи и оборудване. Това включва възможност за атака през деня и нощта. Бих се разделил с десния си крак, само, за да летя на този изтребител", категоричен е генералът.

Според него охраната на въздушното пространство е много важно задължение на всяка една страна.

"Нашите компютри и софтуерни системи трябва да могат да влязат във взаимодействие с вашите по всяко едно време. Затова е НАТО - да споделяме и да си помагаме при всяка една ситуация", споделя Брийдлав.

По думите му най-добрият начин да избегнем война, е да сме най-добре подготвени за нея постоянно.

Генералът смята, че това, което НАТО прави през последните няколко години, е постоянно да се въоръжава, за да не е изненадан Алиансът.

"Служил съм 8 пъти в мисии на НАТО. Дълбоко съм убеден, че това е най-успешният алианс в историята на нашия свят. Имало е конфликти, но те са били дребни и са решавани бързо. Този съюз не е толкова важен сега, колкото в бъдеще", допълни военният.

Все пак бившият главнокомандващ е на мнение, че в момента Европа е в особена и скрита опасност, защото много близо се водят военни действия.

"Русия използва сила, за да промени международно признати граници. Те анексираха Крим и сега там, на украинска територия, има огромно позиционирана сила. Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава", коментира още Филип Брийдлав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добрата стока няма нужда от толкова абсурдна и агресивна реклама. Превете сметка какъв *** ни продават.
215
2
 
14
 
! Отговори
идея преди 5 години
Това за крака е демоде.Отдавна на мода са конника без глава,мухата без глава.Да му отрежат главата и да го качат в самолета!Като се сетя за ракетата дето падна в Горна Баня и изпотроши прозорците на цял квартал ми става ясно,че и оня пилот или не е имал глава или не е имало нищо в нея!То колко ли клетки да има в главата на военен-ака,пика,папа и марширува-4 стигат!Другите са излишни и затова във военното училище ги унищожават,за да не може той да върши своеволия!
214
7
 
27
 
! Отговори
Истината е: преди 5 години
преди 2 седмичи Хърватска реши да не купува 10 Ф-16 от Израелпочти в същия ден нашата политическа из_мет ръководена от юдо-масонската банда на Соломон Паси реши да купи 10 Ф-16ясна ли ви е сега цялата работа !?
213
4
 
16
 
! Отговори
самопризнание на преди 5 години
Маркус Ели Рувидж- евреин и личен биограф на сем.Родшилд;-Ние евреите се измъкнахме от военна служба и то във военно време .понеже сме(пацифисти) по натура,но същевременно ние сме причината и за всички воини и главни получатели на изгодата от тях.Ние сме основатели и убийци на капитализма и същевременно апологети на комунизма ,който е наше дело.Ние сме тази унищожителна сила която ще направи гойте до един да ни се подчинят и признаят нашия божествен произход
212
2
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Ами режи и се качвай. Такива самолети много. Кой го спра този човечец. Той сигурно се кефи като убива хора??????
211
2
 
12
 
! Отговори
:)) преди 5 години
последното поколение самолети трябва да е безпилотните /вероятно има вече единични мостри! Пък Филипчо нищо не дума за такваз опция! т.с не слъгвайте че това не е пробутване на нещо морално старичко , а последният писък на технологиите, молил! :))
210
1
 
22
 
! Отговори
Рекламата преди 5 години
Основен постулат в рекламата е че лошата стока винаги се рекламира най много.
209
5
 
4
 
! Отговори
Така е преди 5 години
*** прав е човека.
208
3
 
18
 
! Отговори
до 222 преди 5 години
Напълно съм съгласен с теб.Работя в спешна помощ и линейките са ни пълна скръб.Повечето от апаратурата е китайска от фирмата"Жив Зян"!Когато по някаква случайност доставиха европейска апаратура за телемедицина Генка Шикерова толова сълзи проля,че е скъпа та за малко язовир Искър да прелее!Обещават нови линейки от 3 години и никакви ги няма!За заплати и условия на труд да не говорим!А сега Шикерова дали ще посмее да говори за самолетите ?????
207
3
 
10
 
! Отговори
джо преди 5 години
до 218 РЕАЛНОСТТАНякой, цяла нощ е гледал холивудски филми а на сутринта не си е взел хапчетата.
206
7
 
7
 
! Отговори
до 207 преди 5 години
Изборът е между Турция и Швеция по точно!Ф16 се произвежда и в Турция.Сега се досетете колко ще е комисионната на ДПС за тези Ф16 ? ДПС ще са по богати и от цар Крез!
205
2
 
12
 
! Отговори
джо преди 5 години
Цяла статия показва ,колко зле е положението ,когато говори военен. Добре , че не дава нещо друго в замяна а само десния си крак.Колкото до цялата ни армия, положението е "Трай бабо да не та среща мечка в гората." С цели осем самолета направо разтреперахме света.
204
1
 
10
 
! Отговори
подстекател преди 5 години
Е те това не бих го пропуснал!Еднокрак пилот!!!! Аман от лъжци и измамници.Направо го кръщаваме Джон Силвър!Истината е,че съвсем близо до нас в Турция се произвежда Ф16!
203
2
 
9
 
! Отговори
Иван преди 5 години
И като отидете на болница, пак няма да има модерно оборудване и лекарства. Нито достатъчно линейки. Радвайте се на изтребителите..,
202
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименdo 216Moskvicha ne beshe li posledna duma na ruskata tehnika ?
201
3
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Да *** двата крака направо, пък ти и на ф35 лети ако искаш.
200
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и нещо друго да си отрежеш (18+)Ама F16 пак ще си бъде същия стар варел Като Москвич със китайски LED светлини
199
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...той е оборудван с последно поколение системи и оборудване. Това включва възможност за атака през деня и нощта."Да разбирам, че по-старите Ефки не могат да летят през нощта?!? Каааааааааквоооооо?!?
198
4
 
10
 
! Отговори
? преди 5 години
Аз не мга да разбера защо са ни тези самолети . В СИРИЯ РУСКИТЕ с-400 НЕ ДАДОХА ДА ПАДНЕ ЕДНА РАКЕТА ИСТРЕЛЯНА ОТ Ф16
197
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже,Боже и това безмозъчно млекопитаещо е било главнокомандващ "безсилието" на БЛАТО!Какви ли са тези след него????!!!!