Петима полицаи ранени при престрелка в сграда в Хюстън

Двама са в критично състояние, двамата стрелци са мъртви
Обновена: 29 яну 2019 07:28 | 29 яну 2019 07:20, Александър Попов
13
Петима полицаи ранени при престрелка в сграда в Хюстън
Снимка: Reuters

Петима полицаи са били ранени в престрелка в Хюстън, щата Тексас, при опит да връчат заповед за обиск в хода на разследване за наркотици, предаде Асошиейтед прес.

Полицията в Хюстън съобщи в Twitter, че срещу униформените бил открит огън, когато влезли в контакт със заподозрени вчера следобед в югоизточната част на града.

Двамата сртрелци са мъртви. Специални полицейски сили проверяват сградата, в която е станала престрелката, и призоваха хората да стоят далеч от района.

Ранените полицаи са били транпортирани в болница с хеликоптер. Според президента на полицейския синдикат в Хюстън двама от ранените полицаи са в критично състояние, а останалите трима - в стабилно.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: стрелбаХюстънСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не можеш да пипнеш американски полицай даже по копчето на куртката му! Може да те гръмне светкавично за това! И правилно! описания случай силно се отличава от горната хипотеза. Америка е голяма и различна. Виждал съм места, където полицаите ходят без оръжие и такива, където панталоните им едва се държат от пистолет, пълнители, белезници, палка, радиостанция и каквото се сетиш. Гледат злобно и подозрително и не съветвам да ги дразниш! Не сам фен на американците, но за някои неща шапка им свалям!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4 Прочетете пак какво съм написал!Полицайте разстрелват когато има опасност за живота им. Извършват арест при неизпълнение на полицейско разпореждане тоест, не подчинение на полицай!
5
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите пречат на нормалния бизнес.......да се очистят и децата им.
4
3
 
1
 
! Отговори
дО №2 преди 5 години
Нямат право да растрелват при неподчинение,а да ги бият ... ,но с другото съм съгласен с Вас. И след растрела отиват в отпуск и на раследване дали правилно е използвал оръжието си.
3
1
 
10
 
! Отговори
до Е преди 5 години
Че там в големите градове има квартали, където полицията влиза само в изключителни случаи и то с подкрепата на Националната Гвардия. Лошото е, че и в Европа започнаха да се формират подобни квартали, само че тук няма нито корава полиция, нито Национална Гвардия!
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ са полицейска държава!Освен на големите свободи на които американците се радват,включително и правото за носене на оръжие,полицайте им имат права на които полицайте по света биха им завидяли!Имат право ,да отстрелват човек и при най-малката опасност за живота им!Също и за арест на при най-малкото неподчинение !Средно по 3 човека на ден са отстрелвани от американски полицай !На 25секунди се извършва арест !За сравнение в САЩ полицай убиват толкова хора на месец в колкото в Англия 100год
1
1
 
9
 
! Отговори
Е преди 5 години
А разправяха, че на американските полицаи, никой не смее гък да каже..