Заради българка от еротичен сайт американец уби родителите си

Откраднал им $200 000, за да й ги даде, те го пратили в клиника
Обновена: 29 яну 2019 07:18 | 29 яну 2019 07:10, Камелия Цветанова
130
Заради българка от еротичен сайт американец уби родителите си
Кадър: youtube/WKMG News 6 ClickOrlando

Двадесет и девет годишният Грант Аматоен от щата Флорида е арестуван заради убийството на родителите си и на брат си.  Мъжът е откраднал от семейството си 200 000 долара, които прехвърлил на жена в България, с която се запознал в чат за онлайн връзки, пише електронното издание clickorlando.com.

Бащата на Грант - Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и братът Коуди, на 31 години, били открити мъртви в дома им в Чулуота във Флорида във петък. Грант бил арестуван днес за тройното убийство, допълва БТА.

В трите месеца преди убийството на близките си той откраднал от тях 200 000 долара и прехвърлил парите на жена в България, с която общувал в еротичния сайт Кам гърлс (Cam Girls).

Пред разпитващите го Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му дали ултиматум - да изкара 60 дни програма за пристрастени към интернет и към секса, или да напусне дома им.

Грант бил закратко в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари.

При завръщането си у дома близките му поставили нови условия за съжителство и казали, че ще го изгонят, ако не ги изпълни.

Едно от тях включвало да не комуникира с жената в България, но Грант казал, че това било несправедливо, защото тя му била приятелка и продължил да общува онлайн с нея.

Така се стигнало до скандал на 24 януари. Семейството на Грант било открито мъртво на следващата сутрин. Тримата членове на семейството имали рани като от екзекуция, разказват експерти от шерифския офис на окръг Семинол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
инселите там изперкват, нямат достъп до златното ваджужу.
53
3
 
22
 
! Отговори
Пич преди 5 години
... разбирам и подкрепям семейството му. За съжаление вече не са сред живите. Другите американци да му мислят.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно дискусията за българина и ефекта на групата:Аз мисля че е универсален феномен и е нужен като функция на подчинение за да се достигне визията на избран водач. Това не винаги е негативно, водача не винаги води стадото до кланницата, не винаги всичко е измама и т.н В България обаче според мен Българина отдава _прекалено много_ себе си на водач в група, губи си и без това подтисната индивуалност и лидера казва всичко. Навън не е толкова тотално просто. За това и българина е "по умен" сам
51
1
 
24
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Хубаво поне, че не е хвърлил парите в плик през прозореца ...
50
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 42Днес е 2019-а. Думите мъдрост и България, някак си не стоят добре заедно в изречение.
49
14
 
19
 
! Отговори
Гробокоопач преди 5 години
Трябвало му е малък повод и стимул, а наште златотърсачки са специалистки в областта;)))Иначе, сега разбирате, какво е да си мириканец. Вие искахте да бъдете американци през 90-сетте и сега ще се наслаждавате на американските ценности в пълният им блясък. Аз ще седя с пакет пуканки;0))
48
5
 
11
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Анонимен 50:Ама, много наивен въпрос задаваш във века на електронните разплащания и банкиране! Има невероятно лесни начини за прехвърляне на пари във която точка на света си поискаш! Целия му труд е бил да изнесе парите от тях, и да ги замъкне до някоя банка. От там е много лесно!
47
2
 
32
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Няма значение българка ли е, каква е.. Трябва да си пълен ... за да изпратиш $200000 на човек, когото всъщност не познаваш, и нямаш абсолютно нищо насреща! А, вече за тройното убийство... Не мисля, че е за затвора този, направо е за електрическия стол, тоя!
46
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как прехвърлил парите на жена в България като това не е да ги прехвърли през ограда в чувал,още повече че този сайт трябва да е създаден по местонахождение в България от световната мрежа от чат за онлайн връзки за да бъде прозорец към дома му по съседство,а там каква жена стояла пред прозореца,че да прехвърли цял чувал пари през мрежата ограда именно по местоназначение където уж му казала като я видял,а че той се правил на ни чул ни видял заради кражбата,защо родителите не потърсили за тез 3 мес
45
1
 
5
 
! Отговори
Горан преди 5 години
До Анонимен 46:Много си прав! Не съм сигурен, дали това важи само за българина, но определено влизайки в група, индивида се освобождава от задължението да мисли сам, и да поема сам отговорност! Когато се върши нещо, защото и другите така правят, е тогава се губи смисъла! А, на някои дори не им е необходим смисъл, защо изобщо да си губят времето да търсят някакъв смисъл, просто правят нещо, и каквото стане! После се вайкат, или пък не, според резултата!
44
3
 
25
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Егати откачалката! Тя му била приятелка, разбираш ли!
43
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 44Смисъл индивидуално българина може да действа на високо ниво заради предците му които са патили, но като влезе в група става глупав защото си дава волята на лидера на групата---Винаги интелекта на индивида е по-висок от интелекта на групата и това не се отнася само за българина. Затова при капитализма, Тълпата се зомбира и обучава на "групово" мислене, на "работа в екип", защото "групово" по-лесно се манипулира за извършване на действия, които индивида не би направил извън група!
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смисъла на любовта е да те прекърши за да видиш че любовта не е това което си си мислил и да слезеш на земята, и тогава ще можеш да обичаш, ако е останало нещо от теб де.. ахах
41
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смисъл индивидуално българина може да действа на високо ниво заради предците му които са патили, но като влезе в група става глупав защото си дава волята на лидера на групата напълно, или ако го хване алчноста както често става тя го кара стремоглаво надолу, но изобретателност аи хитроста се включват в действие за докарване на нещата до край така или иначе, даже да са за кражба както в случая.Не се знае тези 200к как са изкарани, така че може да им се е полагало донякъде да ги загубят
40
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами то в някои наши села това си е цял бизнес. Просто не се стига до убийства, ама защо не направите едно разследване колко чужденци има завлечени с много пари по схемата "Обичам те! Ще се омъжа за теб! Ама ми трябват пари за самолетен билет. Освен това майка ми е болна, пък нямаме пари за лечение и ако може да изпратих пари..." Особено турци има много завлечени, защото част от кандидат булките знаят турски.
39
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37Всичко англо и германо с малки изключения като Холандия са безумно наивни по отношение на сериозните взаимоотношения между мъж и жена, имат визията на 13 годишно момиче без значение на колко години са, защото културата им до там е стигнала. Те са добри в технологиите и математиката но са млади(!) култури в сравнение с нашия свят. Например Русия е солидни няколко стотин години по-млада от България и си личи ако се вгледаш че разполагат с по-малко мъдрост зад действията си
38
10
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
христоматиен пример за гмо мозък и ам ценности
37
8
 
7
 
! Отговори
Камелоеб преди 5 години
Поредната фалшива новина....днес.бг е определено жълточервен саЙТ.
36
4
 
18
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
А я се чудим от дека има паре кака Корни
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 35 АнонименДа и после пищят, че въпросната жена ги е ограбила или се държи като примадона и още преди сватбата настоява да изпратите огромна сума пари на роднините й. И все такива работи! Ама иначе са много влюбени... в измислен виртуален образ!