Заради българка от еротичен сайт американец уби родителите си

Откраднал им $200 000, за да й ги даде, те го пратили в клиника
Обновена: 29 яну 2019 07:18 | 29 яну 2019 07:10, Камелия Цветанова
130
Заради българка от еротичен сайт американец уби родителите си
Кадър: youtube/WKMG News 6 ClickOrlando

Двадесет и девет годишният Грант Аматоен от щата Флорида е арестуван заради убийството на родителите си и на брат си.  Мъжът е откраднал от семейството си 200 000 долара, които прехвърлил на жена в България, с която се запознал в чат за онлайн връзки, пише електронното издание clickorlando.com.

Бащата на Грант - Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и братът Коуди, на 31 години, били открити мъртви в дома им в Чулуота във Флорида във петък. Грант бил арестуван днес за тройното убийство, допълва БТА.

В трите месеца преди убийството на близките си той откраднал от тях 200 000 долара и прехвърлил парите на жена в България, с която общувал в еротичния сайт Кам гърлс (Cam Girls).

Пред разпитващите го Грант разказал, че родителите му научили за кражбата и му дали ултиматум - да изкара 60 дни програма за пристрастени към интернет и към секса, или да напусне дома им.

Грант бил закратко в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари.

При завръщането си у дома близките му поставили нови условия за съжителство и казали, че ще го изгонят, ако не ги изпълни.

Едно от тях включвало да не комуникира с жената в България, но Грант казал, че това било несправедливо, защото тя му била приятелка и продължил да общува онлайн с нея.

Така се стигнало до скандал на 24 януари. Семейството на Грант било открито мъртво на следващата сутрин. Тримата членове на семейството имали рани като от екзекуция, разказват експерти от шерифския офис на окръг Семинол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
29
 
! Отговори
дедо ви преди 5 години
Отракани са нашите девойчета,имат добра финансова култура вече....хаха
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте "90 дни до сватбата". Все повече се убеждавам, че част от американците са безумно наивни. Сериозно си вярват, че жена или мъж на половината на техните години е искрено влюбен в тях и не го прави заради парите и за шанса да емигрира в САЩ!
32
8
 
70
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Браво на българката, истинска патриотка вкарала в страната 200к чуждестранни инвестиции. Ако всички българки направят същото, ще бъдем номер 1.За американските клиенти не се изисква много усилие за да минете за хубави - под 90кг, малко грим и айде.
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Тръмп да признае друг за президент
30
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Името му е Амато (Amato) точно както на родителите и на брат му. Какво е това Аматеон? "Рани като от екзекуция" причинени от огнестрелно оръжие. Иначе човек се чуди с гилотина ли ги е клал. Нашият човек освен това отрича обвиненията. Очаквам процент за това че ви оправям статията.
29
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В трите месеца преди убийството на близките си той откраднал от тях 200 000 долара и прехвърлил парите на жена в България, с която общувал в еротичния сайт Кам гърлс (Cam Girls).Ахахаха, с тези пари можеше да излиза е егати яките мацки или просто да си плати да ги оправя колкото си поиска.Със сигурност не е вред с главата тоя.
28
1
 
74
 
! Отговори
Виждала съм го преди 5 години
Работя в хотел. Преди години при нас дойде един германски пенсионер, който чакаше "приятелката" си с която се запознал в Интернет и на която превел сума ти пари. Разбира се въпросната "приятелка" така и не се появи, а човекът потроши още пари да стои 2 седмици в България докато тази го баламосваше, че "утре пристига", ама наистина утре, а не днес защото не знам си какво станало... горкият. Съжалихме го и му казахме истината. Беше потресен!
27
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25но в последните години съм отвратен от това в което са се превърнали българите.Ти от тая рекомунизация, която тече какво искаш да стане?
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
крадена Статия от сайта на БТА ..................без коментар
25
6
 
2
 
! Отговори
до 30 преди 5 години
Твоето е със сигурност по-опасна болест от неговата.
24
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познайте от кой българи е. При тях това си е просто бизнес! Няма да обяснявам, че ще ме баннат, ама всички се сещате.
23
13
 
12
 
! Отговори
Принца знае ли преди 5 години
Не ми прилича на американец. По очите ми прилича на арабин с американско гражданство. Същото е тук в бг. с бг гражданство. Каквото е тук същото е и там ама с различни етноси. Арабите са такива. Кълцат яко. В името на Алх. Те ценят много женската сексапилност и красота. Нали съм гледал клип как най богатите араби с бели увити роби са наредили яки секси мацки в редица и ги карат да се събличат голи за да ги оглеждат и да ги опипват и .... Арабите обичат красивите жени.
22
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука става дума за много силни психически отклонения. Какво да се коментира. Жалко за семейството. Всяко семейство с такъв индивид има надежда, че нещата ще се оправят, но уви... много е мъчително.
21
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е достоен носител на атлантическите ценности!
20
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българин съм, обичам България, но в последните години съм отвратен от това в което са се превърнали българите.
19
3
 
27
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
Ясно е че трябва да се лекува спешно, но е късно вече. За тия пари е можел да бъде с известна п**но актриса.
18
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чужденци пазете се от българките.
17
6
 
10
 
! Отговори
До armenia pop преди 5 години
До armenia popтова са черни пари
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нашата тружемичка сега си харчи парите.
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте му фейса. Само го вижте и то съдбата му е там. А тая Българка и тя не е светица