Тормозят Джошуа Тръмп, той пък заспа на речта на президента

11-годишното момче било подложено на обиди и подигравки
6 фев 2019 11:22, Елка Василева
23

 

 

По традиция при произнасянето на президентската реч за Състоянието на Съюза президентът на САЩ, първата дама и конгресмените имат правото да канят специални гости. Тази година сред тях се открои 11-годишният Джошуа Тръмп, поканен от президента и първата дама Мелания, съобщава Би Би Си.

Детето няма никаква роднинска връзка с президента Тръмп. Джошуа е от Уилмингтън в щата Делауеър. Родителите му се казват Боби Берто и Меган Тръмп и детето носи фамилното име на майка си.

Това обаче му е навлякло обиди и подигравки в училище. Съучениците му го подложили на системен тормоз и го наричали "глупак" и "идиот". Този тормоз започнал още когато Тръмп обявил, че ще се кандидатира за президент. Заради него родителите на детето били принудени една година да го обучават вкъщи, а после той бил записан в друго училище.

Там тормозът обаче започнал отново и момчето споделяло често, че мрази името си и че "мрази себе си". Детето било тъжно през цялото време. Когато научили за историята на Джошуа, президентът Тръмп и първата дама го поканили на речта в Конгреса.

Още по темата

Словото на Доналд Тръмп обаче не привлече вниманието на Джошуа и фотографи го снимаха как е заспал на стола.

Сред другите гости на Мелания Тръмп имаше и оцелял от нападението срещу синагога в Питсбърг, а също и млада жена, която се възстановявала от зависимост от опиати, както и роднините на семейна двойка, убита в стрелба миналия месец, за която се твърди, че била извършена от незаконен имигрант.

Сред гостите на други конгресмени се открояваха бивши служители на голф клуба на Тръмп, работили там, когато са били без документи. Те бяха поканени от конгресмените демократи Джими Гомес и Бони Уотсън Коулман, пише БТА. Сенаторът демократ Джеф Мъркли пък покани майка и дъщеря от Гватемала, които са били разделени близо два месеца на южната граница миналата година заради политиката за разделяне на семействата на незаконните имигранти.

Някои демократи поканиха транссексуални ветерани в отговор на забраната за транссексуални да служат в армията. Сред тях бяха транссексуални, служили в американските военноморски и военновъздушни сили. Единият от тях е ветеран от Афганистан.

Републикански конгресмени пък поканиха служители на гранична полиция. Двама републикански конгресмени дори поканиха семейство, чийто син загина в автомобилна катастрофа, за която мигрант от Мексико без редовни документи беше обвинен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
3
 
! Отговори
Г.Драганов преди 5 години
Действително Тръмп все повече губи поддръжка в сената
19
0
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 5 години
Това се казва изказване на истински манипулатор и интригант!Никъде в статията не се казва, че му е все едно, НАПРОТИВ! Детето се е махнало от училището, където са го тормозели, било е принудено да се обучава само вкъщи, и в следващото училище го е чакало същото както и в първото...СВЕЩЕНА ПРОСТОТА! Тормозът вече започва от училище, за да стигне до работното място и ако всеки един не направи нещо, за да го спре- утре това може да го чака и неговото дете!
18
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом му е все едно, значи става за политик.
17
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Отпънал му един здрав спанак юнака...
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това представлява обществото - тормозят те за неща, за които нямаш никаква отговорност и върху които нямаш никакъв контрол. За това трябва да са готови да си поемат последствията, когато започнеш да отговаряш със същото. С лихвите.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, колко е объркан този свят. Човечеството явно е достигнало пик-а си сега ще върви само надолу, докато не се редуцира. После не се знае...
14
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези, които тормозят другите са злобни, завистливи и прости същества!
13
0
 
38
 
! Отговори
Somebody преди 5 години
Понякога журналистите са изключително неприятни създания. За да създадат сензация, ще провокират още подигравки на детето с това заспиване. А тея американци какъв *** народ са, не е истина. Да се подиграват на детето заради името и чак пък да го изключат от училище. Все едно тукд а се подиграват на децата с фамилия Радев... Супер безумно!
12
1
 
20
 
! Отговори
бай х преди 5 години
браво на момчето , нищо лошо ... дремнало си е малко и нищо важно не е изпуснало ...
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
:)
10
7
 
8
 
! Отговори
ь преди 5 години
Може и да са прави децата, тоя е голяма заспа. Такова хубаво момиче до него, а той спи.
9
4
 
14
 
! Отговори
M8 преди 5 години
На мен ми направи впечатление, че когато на някого му се подиграват в училище, решението е да се обучава вкъщи. Изключително малоумно, ако те възпитават така да се справяш с проблемите, то не знам какъв човек ще стане от теб.
8
4
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
И какво ни интересува това нас, нормалните хора?
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да си представя, че след някоя друга година тези тримата от снимката ще делят наследството на "петела" ;)А на задния фон двама си държат "яйцата" с две ръце - то по нашему мъду.иете
6
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съучениците му го подложили на системен тормоз и го наричали "глyпак" и "***". Това означава че децата се справят много по-добре в политиката отколкото родителите им натресли Тръмп в Белия дом.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Те т'ва е статията, която "натакова" коча и му изпрай рогите;)"
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да е благодарен, че не е заспал на реч на Ким Чен Ун.
3
0
 
21
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 5 години
Ей много е яка тая Мелания обаче! Всеки път ми вдига... адреналина :)
2
2
 
10
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Нормално, ама чак пък цяла статия да му отделите? Не, на детето, на патока Доналд! Те, само и само да се направят на интересни и извънземни биха поканили, ама извънземните не са толкова шантави, че да се покажат :) Виж, транс-сексуалните, са!
1
5
 
29
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 5 години
Та на РИЖАВИЯТ ДА МУ СЛУШАШ ЦЯЛ ДЕН БРАЩОЛЕВЕНЕТО И АЗ ЩЕ ЗАСПЯ КАМОЛИ ХЛАПЕТО