Най-страшното в момента в Америка е да си бял мъж, виновен си за всичко!

Димитър Маринов: Идеята за равенство се е превърнала в извращение
7 фев 2019 11:00, Елка Василева
255
Най-страшното в момента в Америка е да си бял мъж, виновен си за всичко!
Димитър Маринов. Снимка: архив, Reuters

Най-страшното в момента в Америка е да си бял мъж, защото си виновен за всичко. Това каза пред Дарик актьорът Димитър Маринов – участник в номинирания в пет категории за "Оскар" филм „Зелената книга”.

По думите на актьора идеята за равенство в САЩ е прекрасна, но е криворазбрана и се е превърнала в извращение.
 
Според Маринов, който живее зад Океана от близо 30 години, в момента в САЩ се прави това, което Съветската революция е направила навремето – приравняване на цялото общество в посока надолу, вместо нагоре.

"Живеейки тук вече 29 години, аз такова чудо не съм виждал никога. Цялата тази адженда, която е за расизъм, за джендър култура, за т. нар. изравняване, което като идея и презумпция е прекрасно нещо, но е криворазбрано, усукано и за мен вече се превръща в извращение", смята българинът, живеещ в САЩ.

"Разбирането за изравняване идва от факта, че човек, който е с 65 IQ, той би трябвало да има абсолютно всичките права, възможности и реалности с човек, който има 150 IQ. Един човек, който е черен, има същите права на бял, на жълт, на латино - това е прекрасно! Но проблемът е, че всеки един от тези хора, които искат да се уеднаквят, реално като образование, като интелект, като възможности, като талант, като способности не са еднакви. Ние всички сме много различни", коментира Маринов.

"Това, което се прави в момента тук, е това, което Съветската революция навремето направи в Русия - едно абсолютно изравняване. Цялата мисъл и разум на една държава започват да се приравняват надолу, вместо да е обратното и отдолу да тръгва нагоре", каза още той.

"В момента най-страшното в Америка е да си бял мъж - ти си виновен за всичко и останалото не е важно. Не може да се чувстваме дори хора вече. Всеки се е свил, всеки го е страх да каже дори една дума, дори да направи коментар, защото, познайте какво - ще си изгуби работата", добави още актьорът.

Според Маринов това е "унищожаване на стойности и ценности и вместо да отиваме в посока за обединяване, за разбиране, за подаване на ръка, за изслушване, за сближаване, ние правим точно обратното".

Името на българския актьор стана световноизвестно заради майсторското му превъплъщение във филма „Зелената книга“, който има пет номинации за "Оскар" и е с участието на Виго Мортенсен и Махершала Али.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
29
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Ето до къде ги доведе Декларацията за независимост .Всъщност един факт от прословутата им война между Севера и Юга за освобождаване на черните роби - 90% от воюващите са били БЕЛИ и само около 10% ЧЕРНИ и то голяма част от тях са се натискали да бъдат обслужващ персонал а не да участват пряко в боевете .
101
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е пътник ако го чуят в САЩ какви ги е говорил тук :)
100
25
 
11
 
! Отговори
Лицемерчета преди 5 години
Този като не му харесва в САЩ да се върне тук. Ама не се връща и от 30 години живее там и мрънка.
99
5
 
25
 
! Отговори
ако го докладвам преди 5 години
този на службите ще лежи в затвора !юдо-масонския толерско-глобалистки терор е страшен не само в САЩ !в Канада например имат специална агенция която следи какво пишеш в Интернет и ако те обвинят в "расизъм" те съдят по съкратена процедура, изхвърлят те от работа и евреите ти суспендират банковите сметки и ти закриват ипотеката и кредитите !наистина е Страшно !този който трие тук прави същото - цензура и страшен терор който не съм виждал и през комунизма !!!
98
41
 
7
 
! Отговори
ЕВРИКА преди 5 години
Естествено, че белия човек е виновен. Белия човек е виновен за най-големите човешки касапници и катастрофи в световната история. Достатъчно е само да споменем за Втората световна, отнела живота на 60 милиона души. До ден днешен бели хора изпитват чувство на превъзходство пред останалите раси. Това трябва да се промени чрез образование и с ясното съзнание, че всички сме хора. САЩ са велика държава защото са събрали най-доброто и умното от цял свят и от всички раси. САЩ са бастион на доброто!
97
1
 
23
 
! Отговори
Минувач преди 5 години
Прекомерната свобода, води до извращения и липса на коректив, а при унищожаване на манталитета на най-умните и проспериращите, се случва срив на мотивираността на най-можещите!!
96
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминизма унищожи западната цивилизация, такава демографска криза не е имало никога, това е края, останалите производни движения само ускоряват процеса. Големия враг на ***-феминистките - жената, нейната същност и призвание на майка, съпруга и домакиня.
95
3
 
8
 
! Отговори
Минувач преди 5 години
Криворазбрана цивилизация!!!:)Манталитетът е важен, а не цветът на кожата, а манталитетът идва с коефицента на интелигентност, само, че Българинът се нареди до най-умните и взе да коментира ангро!!!:)Нормално е по-изостаналите да не бъдат третирани по равно, защото трябва да минат няколко поколения, докато заличат примитивния си манталитет, а равенството е за да им се даде шанс, защото обществото е милостиво и съпричастно за страданията им, вследствие на погрешния им манталитет, но има и минус
94
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е какво прави Димитър Маринов там като е толкова лошо? Иначе поредният български актьор с второстепенна роля на руснак в холивудски филм...
93
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми този що не се върне бе?
92
6
 
26
 
! Отговори
сдс преди 5 години
Браво Димитър Маринов!
91
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извращение няма. ако нямаше квоти техническите специалности щяха да се напълнят само с жълти, щото IQ-то им е бая над европейското. Няма съмнение че голяма компания няма да наеме некомпетентни да клепат продукцията и да правят гафове само заради изкуствени квоти.
90
32
 
16
 
! Отговори
Телепат преди 5 години
Интересно защо всичките ми роднини и приятели в САЩ нямат проблеми с това, че са бели мъже. И жените им също.
89
1
 
42
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
97 Равни сме пред Бога , но по отношение на неговите заповеди, които важат за всички раси... Но никъде Господ не е казал, че хората са равни по интелект.
88
33
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какво работи Маринов.Религията казва, че се раждаме и умираме равни. Равенството, което даде революцията, е да може всеки човек да има право на образование, и работа, да не е стока.Крепостничеството е премахнато едва в 1864 година. Да си роб на някой, който може да е ***, но богат.Властта се плаши от грамотните.Драги ми Маринов, IQ-то идва от образованието, а не от расата. Затова на робите не им е позволено да учат, инак тъпакът не може да стърчи.
87
22
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Какъв бял какви пет лева? И не е зелена карта а е зелена книга
86
2
 
36
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Евроатлантически "ценности"...
85
4
 
69
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
да кажеш истината в "стрната на свободата" е опасно за живота даже!
84
57
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое точно му е страшното? Получаваш работата, която искаш, без да те питат бременен ли си, ще забременяваш ли или вече имаш малки деца, за които се грижиш. Получаваш жилището, което искаш, защото много наемодатели не дават жилища на чернокожи и чужденци, дори такива с пари. Проблемът на този самохвалко е, че е чужденец и дискриминация наистина има. Защитата на комплексаря *** има и такива под мене, начи аз съм по-висш е пикане срещу вятъра. Налива масло и в дискриминацията срещу самия него.
83
5
 
56
 
! Отговори
хммм преди 5 години
тоя ако си беше написал мислите в сайта на днесбг щеше да е с изтрито мнение и блокиран за една седмица. Иначе е прав. Със същия смисъл западна европа унищожава белия мъж през последните 50г. Не се чудете защо никой не реагира на вкарването на африкански и арабски мъже през последните 5г. Ще бъдат обявени за расисти и зад решетките. Жените? На тях им е добре по природа, повече избор за тях. Със същия смисъл изкарваш повече пари и работиш повече=плащаш повече данъци и ти остава по-малко.