Тръмп "може да не бъде свободен човек" до вота през 2020 г.

Кандидат-президентка срещу честите нападки на държавния глава
Обновена: 11 фев 2019 09:18 | 11 фев 2019 09:15, Елка Василева
14
Тръмп "може да не бъде свободен човек" до вота през 2020 г.
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Демократката Елизабет Уорън, която по-рано обяви, че се включва в кандидат-президентската надпревара в САЩ, атакува президента Доналд Тръмп, като каза, че той "може дори да не бъде свободен човек" до изборите през 2020 г., предаде Асошиейтед прес.

Сенаторката от Масачузетс до голяма степен избягваше да говори за Тръмп, откакто започна да опипва почвата за кандидат-президентска кампания преди повече от месец. Тя често е била атакувана от президента, който я нарича
"Покахонтас" заради миналите й твърдения, че има индиански корени, припомня БТА.

Уорън заяви на предизборна проява в Айова, че кампанията за изборите през 2020 г. не трябва да бъде доминирана от честите нападки на Тръмп.
"Всеки ден има расистки туит, туит на омраза - нещо наистина мрачно и грозно", каза тя.

"Какво ще направим по въпроса ние като кандидати, като активисти, като медии? Ще преследваме тези неща всеки ден?", запита сенаторката.

"Ето както ме тревожи. Докато стигнем до 2020 г., Доналд Тръмп може дори да не е президент. Всъщност той може дори да не бъде свободен човек", заяви Уорън.

Тя не обясни своя коментар, но изглежда имаше предвид множеството разследвания, засенчили президентството на Тръмп. Той не е обвинен в някакви престъпления, но няколко от бившите му съветници се признаха за виновни по различни обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Митко -Босия преди 5 години
До Анонимен, Кажи кой си къде живееш. Не стой анонимен. Искам да те включа в конкурс за най-проЗЗЗ драскач и имаш невероятни шансове да спечелиш. Дори ще ти помогна. Мелания не е сръбкиня.
10
1
 
10
 
! Отговори
Hugeee преди 5 години
До коментатори 5,6,и 7, не Тръмп вие сте ***. Това е първият президент на САЩ който спазва предизборните си обещания, тои е против войните и безумните разходи които ги спохождат . Не го харесват малцинствата защото те са свикнали на държавни помощи, нелегалните имигранти само тва чакат. Кво направи Обама със Северна Карея, корейците се гавриха с него както си искат
9
1
 
6
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
И как ще стане това? Действащ президент не може да бъде съден. Импийчмънт е невъзможен защото републиканците контролират Сената. Ако пък се случи чудо и бъде отстранен от длъжност тогава на негово място идва Майк Пенс който нищо чудно да го помилва. Май на Уорън още и тежи това с "индианските" и корени. Тя получи шамар директно от няколко индиански племена които заклеймиха нейните опити да се вмъкне в техните редове с обикновен ДНК анализ. *** не и е виновен Тръмп че самата тя се бламира.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се прави импийчмънт са си разходи, а в момента никой не иска да бърка в хазната, че е доста оредялаНе е проблема в разходите, а в това, че предложението за ИМПИЙЧМЪНТ трябва да "мине" през няколко органа, като демократите и републиканците имат различно влияние в тях и това го прави фактически невъзможен.
7
6
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НЕ МОЖА ЕДИН ИРАН ДА ОСВОБОДИ ОТ РЕЖИМА!!!ЗА НИЩО НЕ СТАВА ЩОТО И СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ СЕ Е РАЗОРЪЖИЛА ОЩЕ!!!ТОЗИ Е САМО МЕДИЕН ЦИРКАДЖИЯ И НИЩО ПОВЕЧЕ!
6
8
 
5
 
! Отговори
Очакване преди 5 години
Ще си развява кончето докато е на власт, в последсвие ще му стегнат окончателно примката. Да се прави импийчмънт са си разходи, а в момента никой не иска да бърка в хазната, че е доста оредяла. Лошото е, че продължава да върши глупости, за сметка на страната си, и това влошава икономиката й.
5
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да си тотален ***, за да симпатизираш на иддиота Тръмп.Общо взето същите ид**ти, които харесват Путин, харесват и оранжевия.
4
2
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Резидентът на САЩ не се избира от народонаселението. Народонаселението гласува за губернатор. Т.е. Юта, Делауеър и Ню Йорк /щатът Ню Йорк/ имат равен глас, независимо от различната бройка избиратели.
3
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ИЗБОРИТЕ В САЩ СА ДОГОДИНА А ТОЗИ ИМАШЕ НА ПРЕДИШНИТЕ 2 МИЛИОНА И 800 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПО-МАЛКО ОТ ОПОНЕНТА СИ!
2
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам чувството, че тези "кандидатки" на демократите, които се завъртяха по медиите в последно време, са правени на конвейер - устати жени с феминистични възгледи са всичките до една. Това са в действителност тайни фенки на Тръмп под прикритието на негови опонентки :D Демократите ако искат да спечелят следващите избори, трябва да извадят действително равностойна кандидатура ;)
1
5
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
впк на сащ ще назначи за които прецени всеки е свободен да си говори каквотоиска и да се стреля когато иска печалбата от продажбата на оръжие е решаващадали ще има 2 мандат за брокера никои не говори за изтегляне на ам бази посвета не съм чула един родител на убит воиник да издигне глас в тази посока даватим знамето и те се гордеят че синът им е загинал за печалбите на впк