Тръмп: Браво на Китай за смъртните присъди за наркотрафиканти

САЩ имат интерес да направят същото за справяне с проблема?
16 фев 2019 10:26, Елка Василева
39
Тръмп: Браво на Китай за смъртните присъди за наркотрафиканти
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Американският президент Доналд Тръмп похвали Китай за налагането на смъртно наказание за наркотрафиканти и намекна, че САЩ имат интерес да направят същото за справяне с този проблем, предаде Франс прес.

В Китай наркотрафикантите се наказват с нещо, което се нарича смъртно наказание. Нашите наркотрафиканти пък получават въпроса "а защо не глоба?", каза иронично Тръмп пред журналисти в Белия дом.

"Така че, ако искаме да сме интелигентни, можем да бъдем. Може да спрем проблема с наркотиците. Можем да му сложим край много по-бързо, отколкото се смята", добави Тръмп.

Американският президент разказа, че в разговор с китайския си колега Си Цзинпин го попитал: "Вие сте 1,4 милиарда души, как така нямате проблеми с наркотиците?" На това по думите на Тръмп Си отвърнал, че нямат такива проблеми, защото наркотрафикантите получават смъртно наказание.

"Край на проблема", заключи американският президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Президентите на САЩ и Китай са умни хора, умни са и народите им, затова господстват над света и по-малко умните народи.
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нарко,нема вина,ако човек е с ум в глава,няма да се подлъже да пробва,нар
21
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен глупакЕдин наркодилър отнема живота на десетки хора, сред които и много деца. Сатанист си ти, ***, навярно се друсаш от сутрин до вечер и ще умреш един ден в *** си.
20
11
 
16
 
! Отговори
Диванета преди 5 години
Този погази демокрацията в Америка като наложи извънредно положение за да построи с указ стената си. Преди 30г. Рейгън призоваваше да се събарят стени, а днешните фашaги искат да строят стени. Вече не вярвам на САЩ за нищо, това са най-големите лицемери. В този ред на мисли дано СП2 бъде построен. Време е Европа да се събуди от дрямката си, да строши отвъдокеанските вериги и да се еманципира от лапите на краварите, чието влияние и доминация над Европа е все по-токсично.
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и още по-лесен начин за справяне с проблема. Да пита президента на Филипините , той има най- добрата формула.
18
25
 
5
 
! Отговори
Тялото преди 5 години
"Нямат" проблем защото е забранено на журналистите да пишат за него. Иначе си имат и то по-голем. Фентанила и опиатите които тровят американците идват от Китай. От там идват и всички синтетични наркотици и прекурсорите им.И в Тайланд и в Саудитска Арабия имат смъртно, но имат повече наркомани от САЩ и Европа.В момента в САЩ 75% от дилърите са бели. 93% от осъдените за черни. Това за което мечтаят Тръмп и сие е да трепат черните. Нищо повече.
17
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Ти май не разбираш какво четеш. Никой не говори за награда, а за изолация от обществото в затвор. Убийството си е убийство и е смъртен грях. Още повече ако го прави държавата, защото дава лош пример на по-ниски мафиотски организации. Т.е посланието е"може да убивате в името на някаква ваша справедливост". Ако разбираш правораздаването като отмъщение, върни се в 17-ти век!
16
3
 
6
 
! Отговори
До предния преди 5 години
Не, чакаме друг *** да пише.
15
22
 
12
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Серлиозно ли няма да пишете за "извънредното положение", което този *** обяви, за да събере пари за ... стената?
14
7
 
37
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
Тръмп, в Китай налагат смъртно наказание защоъо няма НПОта на Сорос те не само са забранени но и платени последователи се унищожават веднага. Така, че за да направиш пак САЩ едно хубаво място за живот и за да върнеш американската мечта унищожаваш Сорос и неговите терористични наркоразспространителски НПОта и спонсорираната от него терористична организация" демократическата партия"
13
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука, ако въведем смъртно наказание за наркотрафик, бойко ще умре...
12
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до номер 13 а този наркотрафикант които зарибява и постепено убива твоето дете и накрая дествително постига целта си значи според твоите думи трябва да му дадем награда и да се отнасяме мило с него не знам ако и на теб ако ти се случи такава случка дали няма да промениш мирогледа си хората са казали на чужд гръб и 100 тояги са малко
11
27
 
10
 
! Отговори
K6 преди 5 години
Ужас. Ето как на всеки неудобен може да се подхвърли случаен наркотик в колата му
10
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма право да отнема човешки живот, защото не го е създал. Може да го изолира (затвори) от обществото, но толкова. Другото е престъпление и грях!
9
10
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България им дават условна присъда, защото най-големият наркодилър в страната е нейният премиер Борисов и въпреки това 1 милион де би ли гласуват за него, за да може да убива децата им! Това не са мои думи, а на американското посолство доклад от 2006г. Справка уикилийкс
8
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"че САЩ имат интерес да направят същото за справяне с този проблем"Ама ЦРУ няма такъв интерес и в момента, в който интересите им се сблъскат, Тръмп ще свърши като Кенеди.
7
8
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Когато в централата на герб им трябва мъж за мъжка оргия, викат мен! ЕС, САЩ ГЕРБ!
6
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До eve1Нито едно дете насила не го карат.Виж ги БГ тийновете.Сичките са страшни гангстери.Тва е мит-"хванали го невинното детенце и го насилвали да пиши трева ,да се боцка да пие хапчета.." То се дърпало пищяло,ритало амабте не.Били непреклонни.Глупости.Вярваш ли в тия глупости?
5
4
 
54
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Убийците на деца,каквито са наркотрафикантите трябва да се наказват единствено със смърт!
4
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя шмърка като разпран.Тряя му спрат белото да видите как ше заобича сички трафиканти.