Уволнен застреля петима и рани шестима в САЩ

Стрелбата е станала в склад на компанията край Чикаго
16 фев 2019 07:56, Елка Василева
100
Уволнен застреля петима и рани шестима в САЩ
Снимка: Reuters

Мъж застреля с пистолет петима цивилни и рани шестима души - петима полицаи и един цивилен в индустриална зона на град Аурора, щата Илинойс, преди да бъде застрелян от полицията, предадоха Ройтерс и ДПА, цитирайки местната полиция.

Ранените не са с опасност за живота.

Нападателят е 45-годишният Гари Мартин. Вчера той е бил уволнен от фирмата за производство на вентили и друго индустриално оборудване "Хенри Прат", където е работил 15 години, пише БТА.

Стрелбата е станала в склад на компанията в Аурора, който се намира на 65 км западно от Чикаго.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много голяма част от населението на САЩ са психично болни хора. Има и здрави ама не са много. Затънали са в заеми. Държавата им ги следи от всякъде. Имат някои безумни закони, затвори изградени по най-мрачните фантазии на психопати. 30 милиона граждани номади в каравани и палатки по поляните край градовете им. Като добавим и 320 милиона единици оръжие сред цивилното население се очертава една много специална картина. Добре че съм далеч.
42
3
 
7
 
! Отговори
Уточнение преди 5 години
То не е необходимо човек да е бил в Щатите за да разбере как стоят нещата там. Аз видях един клип в Ютуб показващ КИЛОМЕТРИ с хора живеещи на палатки около пътищата, в Лос Анжелис. Помислих, че са бежанци , но се оказа че са си американци! Шокът ми беше пълен. Има доста клипове, но този показваше огромния мащаб на проблема.
41
3
 
13
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
36, 37 и някои други коментари са уцелили десятката. Единствения начин да прокопсаш в САЩ е да работиш като американец но да живееш като Българин. В момента в който започнеш да взимаш заеми и си с въжето около врата. Много се радвам, че жена ми е Българка и то от редкия спестовен тип, че и мен научи да пестя. Купувайте си собствени апартаменти, женете се и си имайте деца, изградете си пристанище. Парите никога не стигат.
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е и за Йелоустоун.
39
3
 
4
 
! Отговори
Скитник преди 5 години
Те не са стояли 800 години под робство ! По един или друг начин си извоюват правата. Този разбира се не е за предпочитане, но по някога и така става.
38
2
 
26
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
Скоро и у нас чакайте такива случки. Там уволнен значи аут от системата и обществото,взима му се къщата и колата и човека заминава под моста с кашон. Ние сме на тоя път вече!
37
6
 
1
 
! Отговори
амиии преди 5 години
До Анонимен 44от скука , от съвсем обикновена скука Путин така се разнообразява , ходи и ръси БОВ, където намери за добре
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Залпът на Аврора", трябва им един Ленин, който да им обясни за какво се борят.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвсякъде взимаме лошото, да те живеят на кредит,но има алтернативи,като образование,оценяване на труда, на способностите.Ние само гледаме да вземем лошия пример и да не плащаме за труд и само роднините да работят.Е такава държава нема
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Путин защо сипа пестицидно вещество от семейството на новичок в руколата на Гебрев? А?
33
1
 
7
 
! Отговори
до пророк илия преди 5 години
много си злобен и нещастен и това ме радва
32
3
 
23
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
наште трансатлантически *** защо още не са заминали за обетованата земя ,вече няма гадни комунисти да ви стрелят по границата прав ви път към дивия запад ,отидете да изжитвеете американската "мечта"!
31
10
 
5
 
! Отговори
Пророк Илия преди 5 години
До пенсионер 76 г.Значи си д ърт комунист,време ти е барнеш Дяда Господа по брадата
30
11
 
10
 
! Отговори
пенсионер 76 г. преди 5 години
ТЕЗИ НЕ ГИ РАЗБИРАМ. КОГАТО МЕ УВОЛНИХА 1990 Г. АЗ СЕ ИЗМЯХ И СЛЕД ТОВА НАПРАВИХ 5 АПАРТАМЕНТА И СЕГА СИ ПИЯ УЙСКОТО В БОЯНА
29
5
 
5
 
! Отговори
РаботещБеден преди 5 години
До УточнениеТочно така ! Тръмп ти е виновен агейн ! Кък не се сетих пръв ! Язък !
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както се вижда май обещанията за откриване на нови работни места и връщане на производството в Щатите от Китай не се случват. Как да се убедят работодателите да плащат няколко пъти по-високи заплати на американски работници след като могат да плащат по-евтино на китайци?
27
5
 
51
 
! Отговори
Уточнение преди 5 години
Да загубиш работа в Щатите е абсолютна трагедия. Изгонват те от къщата поради неплащане на ипотеката и влизаш в армията на 42 -та милиона бездомници. Живееш в палатка по пътищата и ти дават купони за храна, за да не разбиваш магазините. Ама тоя не е бил съгласен с това бъдеще и ето резултата. Май така Тръмп няма да направи Америка great again...
26
4
 
46
 
! Отговори
Стойчо Караилиев преди 5 години
Това за пореден път показва, че на там, на където сме се запътили никак не е добре. Западния начин на живот и култура са като балон с въздух. Като останеш без работа вероятността да останеш на улицата става огромна, защото всичко е на кредит и никой от работещите не притежава почти нищо. Затова при уволнения на работници с дълъг стаж има вероятност за пропадане на психиката и стигане до крайности като в случая.Дори има направен филм с Майкъл Дъглас подобен на този случай. "Пропадане" от1993г.
25
16
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БКП КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МУ ШЕФ ГО СЪКРАТИЛ ЩОТО ИСКАЛ ДА СЛОЖИ СВОЙ РОДНИНА НА ПОСТА!!!КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА УБИЙСТВА ШАНСОВЕТЕ БКП РУСИЯ ДА Е ЗАМЕСЕНА СА ВИНАГИ 50%КОРЕНА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА Е АТЕИЗМА А РУСИЯ Е МАЙКАТА НА АТЕИЗМА ЗНАЧИ РУСИЯ Е МАЙКАТА НА ЗЛОТО!
24
2
 
12
 
! Отговори
Реплика преди 5 години
До Анонимен 11По твоята логика в Китай и Индия хората трябваше да се изпотрепят помежду си отдавна. Проблемът не е в бройката на хората, а в степента на агресия в обществото им.