Хилари Клинтън се отказа, няма да се кандидатира за президент

Все пак не се отказвам от политическия живот, отбеляза тя
5 мар 2019 08:20, Петя Славова
23
Хилари Клинтън се отказа, няма да се кандидатира за президент
Снимка: БТА

Хилари Клинтън заяви, че няма да се кандидатира за президент на изборите през 2020 г., но обеща, че няма да се оттегли от политическия живот, предаде Асошиейтед прес.

В интервю, излъчено вчера от нюйоркската телевизия Нюз12, бившият държавен секретар, сенатор и първа дама изключи вероятността да участва нова предизборна кампания, предаде БТА.

Клинтън, която претърпя поражение от Доналд Тръмп на президентските избори през 2016 г., заяви: "Ще продължа да работя, да говоря и да отстоявам това, в което вярвам. Онова, което е в опасност в нашата страна, нещата, които се случват сега, силно ме тревожат".

Тя каза, че е разговаряла с някои от претендентите за президентската номинация на Демократическата партия и им е казала: "Не приемайте нищо за гарантирано, независимо, че имаме дълъг списък от реални проблеми и неизпълнени обещания" от правителството на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо,Челси може да се кандидатира .
17
1
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Е защо се отказва ,нали повечето американци гласуваха за нея , Тръмп с разни врьтки и помощта на Путин се намърда на президентското място Сега като се яви знае че първо изолира руските хакери и Путин ,после нищо не и остава освен да положи клетва Целокупния щатски народ е с нея а тя ще се отказва
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 12Пиддър, Цола Драгойчева се е борила срещу фашизма, лежала е в затвора, а тази скрофа е причинила смъртта на много хора - от политически опоненти до невинни хорица в няколко страни.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците вече плашат непослушните дечица с тази вещица. Дърта, грозна и много зла!
14
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Хиларито е най-известна с това че не задоволяваше съпруга си. Така че е разбрала че няма да може да задоволи и САЩ.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази изби повече хора от спина... Заедно с нобеловия лауреат за мир...
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не се беше заиграла с радикалните феминистки и радикалните гейове щеше да спечели. Сега е твърде късно - стара е и няма да издържи стреса на още една изборна кампания и на едно президентство. Тези нейни грехове ще доведат на демократите още няколко загуби, най - вероятно. Никой не може безнаказано да брутализира нормалните хора.
11
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това американската Цола Драгойчева ли беше?
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ще остане от youtube без клипчетата с припадъци на Хилари!?...На къде върви този свят, въобще?
9
2
 
11
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Нормално, не иска пак да яде бой от чичо Доналд... А в един от предизборните диспути на миналите избори , Тръмп я описа с няколко думи посочвайки я с ръка и обръщайки се към аудиторията : " Вижте каква отвратителна жена ..." :)))
8
3
 
14
 
! Отговори
Е и? преди 5 години
Какво ме интересува госпоИцата на едрият капитал?Ко тава с непосилните сметки за ток, парно, вода, газ, бензин, данъци, храни?Може ли външни политики на НАТО и ЕС да се приписват като национални постижения?Къде е БГ?Белене има ли? Южен поток има ли? Увеличават ли се вноските към НАТО с 4% и БГ политиците съгласни ли са? Ще махате ли сградна инсталация ЕС Решение 2012 и ВАС 2018? Ще чистите ли мъртвите души един милион от ИЗБ. списъци и машинно гласуване, ще си играем на "избори"?Ко праим?
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо трябва да ни уведомявате за всяко решение на изкукали бабички в политиката , дърпащи света към дълбоката тъмна яма..
6
2
 
28
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Сърцето ми се къса от мъка !!! Една оffца по-малко в политиката...
5
4
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Беше крайно време да сториш това, бабке. Приличаш на бостанско плашило. Отлична идея!
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хилари , душа ! НЕ , на кого оставяш КараКанчева , Цура Цачева и Собственика на ГЕРБ !Сълзи и сополи !
3
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искаш да си Велика Сила и да те респектират като такава, не може да дадеш властта в ръцете на неква фусста. Само дребните рибки се оставят да бъдат водени за носа от жена...
2
4
 
37
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Баааси караконжула. Те такова животно няма и в българския парламент. Ако това нещо беше станало президент, сега в САЩ щеше да има гражданска война.
1
5
 
44
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Представете си за момент Хилърито на президентския пост и Тръмп ще започне да изглежда съвсем приемлив.Бабетката не струва и пробит долар,а цялата власт щеше да е в ръцете на Сорос!Чудна перспектива!Естествено,нямаше как Ротшилдите да допуснат това и направиха необходимото.