Разследват руско влияние върху Тръмп? Кремъл: Смехотворно!

Песков: Толкова много разследвания, че значението им девалвира!
5 мар 2019 17:30,
10
Разследват руско влияние върху Тръмп? Кремъл: Смехотворно!
Снимка: Reuters, архив

Москва коментира разследването, което американските служби водят, по въпроса дали върху президента Доналд Тръмп е оказвано влияние от страна на Русия.

Кремъл определи разследванията като "смехотворни", съобщи ДПА.

"Има толкова много такива разследвания, че значението им девалвира", заяви Дмитрий Песков, говорителят на руския президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Още по темата

Правната комисия в Камарата на представителите в Конгреса на САЩ започна ново разследване във връзка с твърдения за сговор между щаба на Тръмп за президентските избори през 2016 г. и Русия, съобщи БТА.

Комисията каза, че в рамките на разследването, което ще се фокусира също върху потенциална корупция и злоупотреби с власт, ще изиска документи от 81 физически и юридически лица, включително Доналд Тръмп-младши.

"Никое от предишните разследвания не даде каквито и да било сериозни, а само смехотворни резултати", каза Песков и отказа за коментира конкретно разследването на Камарата на представителите. "Това е изцяло американски въпрос", допълни той.

Тръмп и негови сътрудници са обект на няколко разследвания. Най-значителното от тях е това на специалния прокурор Робърт Мълър, съсредоточено върху намесата на Русия в президентските избори в САЩ през 2016 г. и нейните евентуални връзки с кампанията на Тръмп, припомня ДПА.

Кога ще приключи разследването на Мълър остава неясно, макар то вече да доведе до обвинителни актове срещу хора от близкото обкръжение на Тръмп, в това число срещу неговия бивш личен адвокат Майкъл Коен и бившия шеф на кампанията му Пол Манафорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
до Гледна точка преди 5 години
Щом е неУспоримо, вервам ти ;)))
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точкаЛичи си,че не си българин,по правописа.И не можем да ти вярваме,че Дойче банк има нещо общо с това!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано,съжалявам Тръмп,наистина го съжалявам!
5
6
 
0
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Фактите са категорични и неуспорими, Тръмп е действал против американските интереси.Гореща препратка е субсидира нето на предизборната му кампания от кръг руски олигарси около Путин! ТОВА Е НЕУСПОРИМО!! ДОКУМЕНТИ ОКОЛО ВЪПРОСНИТЕ ТРАНЗАКЦИИ СА ИЗИСКВАНИ ОТ ФЕДЕРАЛНИЯТ СЪД ОТ ДOЙЧE БAНK!
4
1
 
5
 
! Отговори
Внимание Внимание преди 5 години
От Психодиспансера в руския град Омск обявиха:Вчера наши възпитаници,гледайки телевизия,разпознаха свой колега.Въпреки прическата"Проскубан лъв тича за химиотерапия",наш дългогодишен пациент е припознал най-големия си приятел в отделението.Навремето пациента е бил диагностициран:"Шизофренно желание за управление на Велика нация"Има съмнения за помощ при бягството на пациента от друг потенциален пациент-Терез Змей.Отделението препоръчва на "разследващите" да се прегледат безплатно при тях...
3
3
 
23
 
! Отговори
факт преди 5 години
Толкова смешни и жалки сащ никога не са били,усещат края и се пържат в собствен сос.
2
7
 
3
 
! Отговори
рубашка преди 5 години
Ами много, защото са много.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да поканят джони инглиш! той е незаменим при таива ситуации!