Удар! Над ?3,3 млрд. прибрали с измамната пирамида нашенците в САЩ

Константин Игнатов вече с обвинение, сестра му Ружа се издирва
Обновена: 9 мар 2019 19:06 | 9 мар 2019 19:04, Камелия Цветанова
229
Удар! Над ?3,3 млрд. прибрали с измамната пирамида нашенците в САЩ
Снимка: Instagram

Престъпната схема на българите Ружа и Константин Игнатови е събрала над 3,3 млрд. евро. Това е записано в обвинителния акт на прокуратурата в Манхатън, Ню Йорк, часове, след като стана ясно, че Константин Игнатов е бил арестуван на летището в Лос Анджелис.

Още по темата
Той е сочен за настоящия лидер на престъпната група, обвинена в редица финансови престъпления, съощи Нова тв.

Сестра му Ружа Игнатова се издирва.

Тя се укрива от 2017 г. насам.

Двамата са основните фигури зад криптовалутата OneCoin, създадена през 2014 г.

В обвинителния акт се казва, че измамата е осъществена във Великобритания, Германия, Индия, Китай и България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НА "КОЛЕНЕ" ПРЕД В Е Л И Ч И Е Т О ИМ !!!!!!!!!!!!!!!!!
177
1
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
жалко че сега няма да могат да ги харчат ще отидат за адвокати
176
2
 
2
 
! Отговори
Дърта ЧанДа преди 5 години
а пирамидата "исторически парк" кога ще гръмне?
175
6
 
8
 
! Отговори
С О Р О С О И Д преди 5 години
Според сведенията, че криптовалутите са законни, какво излиза, че американците са бесни на двама находчиви българи и ги арестуват. Защо не арестуват и американските собственици на криптовалути? Три милиарда бълха ги ухапала, а колко ли милиарда западът с неоколониалните си похвати измъква от България всяка година... Като започнем от това чце от сто добити килограма злато, за България остава един, плюс отровената с цианид природа и раковите заболявания, раковата болница на Асарел в Панагюрище
174
1
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 5 години
Има ли общо хванатата преди време крипто валута за стотици милиони от българските служби с двамата? Дали е била пирамидална схема или е била конкурентна криптовалута? Великите спецслужби могат да хванат крипто валута или ако те са организирали нещата или ако са получили заповед и логистична подкрепа от метрополията. В единия случай е държавна афера тип каптагон, в другия случай е престъпление, каквато е официалната версия или е просто отстраняване на конкурент.
173
1
 
10
 
! Отговори
Защо? преди 5 години
Защо си мисля, че тия двамата убавци са бушони. Намазал е някой зад тях, а сега те ще опират пешкира. А може и кака ти Ружа отдавна да е при рибите, в морето. Замитат се следи за да се покрият милиярдите от група будали.
172
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
и по традиция,са нарекли тия ДЕФИНИРАНИ от където и да ги погледнеш ЛАТИНСКИ АМЕРИКАНЦИ,.."българи"....!!!!!!!!!!!!..до къде падна българското!....
171
1
 
13
 
! Отговори
До: 191 преди 5 години
Откакто Ру. Игн. е немски гражданин, там е популяризирана One Coin (макар и обслужвана от бъгарски офис) и германците са първите, които я обвиниха и обявиха за издирване, докато тя спокойно си правеше "светски" партита на яхтата в Созопол, от които има и снимки в Интернет
170
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...Престъпната схема на българите Ружа и Константин Игнатови е събрала над 3,3 млрд. евро. Това е записано в обвинителния акт на прокуратурата в Манхатън, Ню Йорк,...." ....От кога еврото е заменило долара в хАмерика?
169
1
 
12
 
! Отговори
Майкоооо преди 5 години
Много ми е интересно като излезе истината за т.нар. бизнесмени в тая държава как всички, които са им осигуряваи чадър замлъкват. В това число са както политици, така и журналистите, които от години ни ги представят като някакъв хайлайф. На Арабаджиеви им се отразяваха сватби, рождени дни, какво ли не. А сега? Ми те били мошеници... Ти да вдиш.
168
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПИРАМИДИ,ФАРАОНИ И БАЛЪЦИ ЗА МИЛИОНИ.
167
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая горгона ако си спомняте бе наградена от президент Чехлю преди няколко години за "бизнес дама на годината". Още тогава бе ясно каква е, стигаше да чуеш или прочетеш едно изречение от глупостите, които ръсеше. Даже не е измамничка на ниво. Но очевидно това е достатъчно, за да заблуди за известно време отчайващите балъци, които няма да се свършат.
166
2
 
4
 
! Отговори
Уан Койн преди 5 години
Големи сте *** да знаете, *** и 1/2, не е *** този, който пише глупустите а този, който им се връзва.
165
2
 
8
 
! Отговори
врата в полето преди 5 години
Сигурно причината за тоя техен "успех" е виртуалния контакт с въпросните "меринджеи"....Щото при реални и лични срещи не виждам кой ще им довери даже да му чистят стълбището на входа....А тука милиони и милиарди...и инвеститори разни....Боже опази ! ! !
164
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко!Сега щяха да си ги харчат младите,ако не бяха ги хванали!Да са живи и здрави!
163
3
 
20
 
! Отговори
Чочо преди 5 години
На алчните мястото е в затвора. Парите губят смисъл,когато са в големи количества,освен ако си някакъв извратеняк,който си купува острови,самолети,парцели на луната и марс и др.подобни безсмислици. Истински удовлетворен е човек ,когато помага на себеподобните и жалко за тези,които не са го изпитали.
162
2
 
20
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Коце и ружа,днеска е ден за прошка.Прощавам ви....ама щото не сте взели моите пари.
161
2
 
15
 
! Отговори
Осман преди 5 години
А ние обираме старците по селата за по 5-10 лева
160
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До бг смешкиНаистина сте много
159
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 182Те само за безинтересни навлеци като теб гледат :)... Единствения вариант да стане тов е ... Буквлно да ти падне някоя. Да припадне на улицата и да не може да се защити.