САЩ изтеглят всички свои дипломати от Венецуела

Това ще стане през тази седмица
12 мар 2019 08:20, Красимир Ангелов
44
САЩ изтеглят всички свои дипломати от Венецуела
Снимка: Reuters

САЩ ще изтеглят тази седмица целия дипломатически персонал, който все още е в посолството в Каракас, поради задълбочаването на кризата във Венецуела, съобщи в Туитър държавният секретар Майк Помпейо.

Това решение беше взето в резултат на влошаването на обстановката във Венецуела, както и въз основа на заключението, че присъствието на американски дипломатически персонал в посолството се е превърнало в ограничение за политиката на САЩ, посочи в изявление Държавният департамент, цитиран от Ройтерс.

В изявлението не се уточнява денят, в който служителите ще напуснат посолството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: САЩдипломатиВенецуела
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
7
 
! Отговори
usa = на джудже преди 5 години
СЛАВА НА РУСИЯ !!! НАЙ ВЕЛИКИТЕ.
30
5
 
5
 
! Отговори
ЦРУ преди 5 години
БЯГАТ дипломатите на САЩ .как няма да бягат . Мадуро е поканил БСП + Виденов + Р. Гечев да му оправи икономиката .серГЕЯ и Ореха - банките ...а това си е апокалипсис ...и те ще го отнесат ...няма да могат да излязат на улицата
29
2
 
14
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ТОВА "НЕЩО" ДА ВИ НАПОМНЯ ВИЕТНАМ ???
28
3
 
9
 
! Отговори
пенко преди 5 години
ВСЕКИ ГА.Д ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ПОНЯТИЕТО ДЕМОКРАЦИЯ /КОЕТО ОЗНАЧАВА НАРОДОУПРАВЛЕНИЕ / !!! НЯМА НАРОД ,КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАН ОТ "МИЛИАРДЕРИ " ПО ЦИОНИСТКИ ТЕРТИП И СЪОТВЕТНО ТЕХНИТЕ ЧАСТНИ БАНКИ !!! ВИНАГИ ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ЕКСПЛОАТАЦИЯ И ГРАБЕЖ !!! ЗА СВОБОДАТА НИ -ЗЛОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАНО В "ХРАЛУПАТА" МУ !!!!!!!
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да пак се спори за фашизъм и комунизъм и либерализъм.Два въпроса вие в кой век живеете и тия теории от колко време ги има.В 21 век сте и фашизма, комунизма и либерализма, както и представителната демокрация и капитализма навършиха над един век.Ако можеха да оправят света да го бяха оправили досега.На света му трябва напълно ние вид система и политика, а не реанимирани диктатури и лъжедемокрации от времето на прапрабаба ми.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да си ги прибират, нали не признават президента, тогава с кой си говорят там.С демократично правещия преврат Говняйдо ли.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С това безумно име икономически национализъм го кръстиха Стив Банън и фюрера Тръмп в речите си.Но аз пък ще ви кажа една стара мъдрост парите нямат родина и властта покварява, а абсолютната власт-покварява абсолютно.Когато съчетаеш плутократската власт на парите с фашистката диктатура се получава уникално ши.бана комбинация под името икономически национализъм или както аз му викам диктатора си вее манивелата а народа сяда на нея и диктатор му вика кой не сяда на скиптъра ми не е патриот, мхм.
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки тоталитаризъм и диктатура е проказа и фашизма и комунизма и нацизма.И послание до няколкото неграмотни от предните дни в политическите науки леви и десни не значи фашисти и комунисти, центристи не значи неолиберали и не има политика и извън тези трите.Фашизъм и комунизъм значи крайнолеви и крайнодесни диктатури, а центризъм политика балансираща между двете.Неолиберализма не е центриски а крайнодесен и е модерното прераждане на нацизма, под името икономически национализъм.
23
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИЗЪМ=ПРОКАЗА
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дълговете на САЩ държат в зависимост политиците им. С две думи онзи етнос с ДНК близък до арабеските ги държи за топките. С две думи: "Там където се лее кръв, текат реки от пари."
21
7
 
33
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Очаквайтр скоро и гражданска война ! След това ще дойдат ,,миротворците,,...
20
5
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Пак Путин виновен?
19
6
 
31
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 5 години
Почивка за дипломатите, е и мярка за сигурност - все пак не е лесно да организираш такъв масов саботаж на електростанциите на Венецуела и трябва бързо да избягаш.
18
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Мадуро си го премести от другата страна
17
3
 
29
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Мадуро отдавна ги гони и те напук останаха, само за да може както сега казват, че уж те се махат. А истината е, че за тях е позорно друг да ги, но така или иначе се тръгват с подвита опашка...
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ги бомбят значи скоро ;?
15
4
 
27
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Май ще направят обичайното,когато някой не им харесва-бомбене...
14
1
 
22
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
До Анонимен 1 : Абсолютно прав си. Това развързва ръцете на нападащите - няма да пазят никого. Аман от глупости....по тоя свят ! Чудя се, с какво е еволюирал човека за хилядите години - битки, войни, битки, войни....
13
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно е сигурно...Гаврата с руската кочиина ще продължи!
12
4
 
26
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 5 години
САЩ изтеглят всички свои дипломати от Венецуела.Да, ФАЩ хвърлят кърпата. Няма посолство на щатите, няма и преврат. Справка - виж САЩ и КНДР.