Осъден: Шефът на кампанията на Тръмп в затвора за 73 месеца

Пол Манафорт се извини за действията си
13 мар 2019 20:37, Петя Славова
10
Осъден: Шефът на кампанията на Тръмп в затвора за 73 месеца
Снимка: БТА

Федерален съдия в САЩ осъди днес бившия шеф на президентската кампания на Доналд Тръмп Пол Манафорт на 73 месеца затвор по две обвинения в заговор, произтичащи от разследването на специален прокурор Робърт Мълър за ролята на Русия в американските президентски избори през 2016 г., предаде Ройтерс.

Още по темата

Окръжен съдия Ейми Бърман Джаксън заяви, че 30 от месеците ще текат едновременно с присъдата на Манафорт от миналата седмица по друго дело. Манафорт се извини за действията си и поиска снизходителност по време на заседанието, на което беше прочетена присъдата. "Съжалявам за това, което съм направил и за всички действия, които ни доведоха днес тук", каза той, цитиран от БТА.

Миналата седмица федерален съдия във Вирджиния осъди политическия консултант на Републиканската партия на 47 месеца затвор - неочаквано снизходителна присъда - за данъчни и банкови измами по отделно дело, свързано с разследването на Мълър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този не беше ли онзи дето даде зелена светлина на *** да започне офанзива в Украйна?
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е правилно да го съдят,защото си е търсил това,което са му отнели.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познах,че глобалистите ще надвият,поне засега успяват.Току-що четох статия,че Янукович е бил негово протеже,което фашистите изтласкаха от властта и поставиха свои хора вместо него,за никакви руски истории не става дума, просто помежду си имат вътрешни дразги,включително и на финасова основа за пари,на властова основа и т.н.Единия изместил другия от мястото на кранчето,това е цялата борба.
4
3
 
2
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
е така се прави , а он на бел кон
3
6
 
14
 
! Отговори
heh преди 5 години
ей това е чист фейк нюз. човекът е осъден за укриване на данъци, а статията фалшиво внушава, че е заради разследване на връзката на русия с изборите. смях.
2
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Тръмп кога ?
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп също е единственият невинен, а всички край него са виновни.