Тръмп обвинява Мълър: Предaва информация на пресата!

US президентът с нов пост в Twitter
7 апр 2019 20:50,
52
Тръмп обвинява Мълър: Предaва информация на пресата!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че екипът на специалния прокурор Робърт Мълър, разследващ предполагаемата намеса на Русия в американските избори, подава незаконно информация на медиите, съобщи ТАСС.

"Както изглежда, екипът на Боб Мълър от 13 мразещи Тръмп и разгневени демократи незаконно предава информация на пресата, докато в същото време фалшиви новини на медиите създават собствени истории с източници или без", написа Тръмп в Twitter.

Още по темата

Специалните служби на САЩ обвиняват Русия в намеса в американските президентски избори през 2016 година. С разследването се зае от май 2017 година бившият директор на ФБР Мълър, припомня БТА.

Тръмп и неговите помощници нееднократно отхвърляха подозренията в каквито и да било неправомерни контакти с руски официални лица в периода на предизборната кампания.

Москва също многократно опроверга твърденията, че се е опитала да повлияе на изборите в САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Весела преди 5 години
Д. Тръмп - президент на България! Ставаме американска провинция!
31
0
 
0
 
! Отговори
До Гошев преди 5 години
Бре рапи, нали ти казах де загубих каскета преди няколко дена! Да не си забравил?:)))))))
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Отпусни се бе дрогарю. Това е просто дискусия. Много си се зачервил нещо.Дишай дълбоко.Ако не можа да заработиш днес - и утре е ден!!!!
29
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41Каскет,============Ха-ха. Това ми хареса. Виждам и пяната по устата ти/
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39Всеки в обкръжението на перчема е "пътник"===============================Всички сме пътници на този свят. Но за тоя случай има достатъчно статии от месеци насам, че Тръмп въобще не беше доволен от нея и с туитове дори директо в очите и.Къде е точно новината, с оставката и?Ако я беше уволнил с туит докато е в тоалетната, пак щеше да квичиш. Нали.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27без никакви долазателства.....ако имаш......дай ги?=================================Какво да ти давам бе?:):):) Статии има по уважаваните медии, че хора от екипа Мюлър са им шушнали едно друго. Чети!
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3.къде е лъжата=============Хитрец си ти Андешко :):):):) ама от евтините:):)
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32изброи "престъпленията" на Мюлер?==============================Колко пъти да повтарям - снабдяването на медиите с мнения от екипа на Мюлър - е наказуемо престъпление! Да повторя ли пак.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33Не лъжи хитрецо!:) Написа: Току що DHS Nielsen напусна пси хото.А всъщност тя си бе пътник от отдавна- за несправяне.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 28Аз също събитията ги следя от 1во лице.....и затова знам, че Тръмп я бе взел на мушката отдавана за несправяне, та затова е и оставката и. А ти май не си чувал за това.
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Аз пък чух да казва, че е германец,- а не че е годен в германия.И какво общо има това, какъв бил баща му и къде е роден с престъплението от екипа на Мюлър?
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25Хич не си наясно!!! Тръмп много отдавна я бе взел на мушка щото не си върши добре работата. А стига сте се ловили на фалшиви новини бе.
20
3
 
3
 
! Отговори
До руския трол преди 5 години
Казал е че баща му е германец защото е роден от германски родители. Какво има за чудене? И как сравняваш това с престъплението изтичане на информация с цел държавен преврат?
19
1
 
1
 
! Отговори
??? преди 5 години
До Анонимен...но селяните не са в ...====Хей, ти пък от къде изпълзя?
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Контролираното изтичане на информация или дезинформация по случая, към медииите, е престъпление. И Тръмп е прав.
17
0
 
5
 
! Отговори
Додо преди 5 години
екипът на специалния прокурор Робърт Мълър===========Кой? Кой е този Мълър?!? Да не си искала да кажеш Мюлер?
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Ми даа както виждаш в момента война няма.Очевидно възприемат много сериозно Русия с нейната атомна военна мощ и са сложили некви ракети уж да пазят-то па едни ракети дават им успеваемост 50-60% в най-добрият случай.Търговската война с Китай е просто някакъв акт на действие та Китай може да ни изкльопа икономически целият свят барабар с Русия дет се барат приятели и братя.Китай би правил същото като САЩ само че още няма военният потенциал да го стори.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А така американската *** пропагандна машина се включи.Тролът е един но ще даде минуси на всички.И защо защото не харесват неговия идол а са длъжни май.Е то шефа му хич не обича демокрацията и свободното мнение що пък слугите му да ги обичат.Тръмп трябват като ким Чен Ун само да бъде славен.Който го крикиткува в затвора.Това е светотатство.Пък и в крайна сметка в капитализма твой бог е този който ти плаща.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За дядо му не ми пука.Дреме ми за това че тоя едвам дойде на власт и говореше как ще спре воините и ще се сдобрява с Путин а вече седи в една война напира да почне нова направи ракетен щит по руската граница почна търговска война с Китай беше на път да почне и ядрена със Северна Корея и подкрепи инвазията на Израел в Газа.Това на куп е заявка за трета световна война.За това ми дреме.И не го обичам изобщо.
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз от самото начало не вярвам в тая глупост че Тръмп бил руски агент.Няма такова нещо.Че беше сложен изкуствено да но не от руснаци.А опонента му Клинтън беше еквивалент на Цачева на президентските избори човек нарочно сложен защото се знае ме няма да бъде избран и така искат или не всички ще гласуват за другия.Тива беше хитър мек еврейски преврат, маскиран като избори.Целта е САЩ да са пазители на новия еврейски национализъм на Нетаняху демек еврейски краен дяснорадикален неонацизъм.