Медицинска сестра осинови бебе, непотърсено 5 месеца

Американката се грижила с месеци за недоносеното момиченце
9 апр 2019 20:30,
7
Медицинска сестра осинови бебе, непотърсено 5 месеца
Снимка: Facebook

Лиз Смит, американска медицинска сестра, осинов недоносено и непотърсено бебе, съобщава bTV. Сантименталната история набра популярност в социалните мрежи.

Малката Жизел се родила в 29-та гестационна седмица (малко след началото на седми месец от бременността) в семейство на наркомани.

Когато за нея започнала да се грижи медицинската сестра Лиз Смит, станало ясно, че никой не е потърсил недоносеното момиченце в продължение на петте месеца, в които то се лекувало в болницата.

“Ходех да я виждам всеки ден. Това беше моята награда след натоварената ми работа”, спомня си Смит.

Тя веднага усетила връзка с малкото бебе и решила да го осинови. През октомври 2018 г.  Жизел официално била осиновена от жената, която била неотлъчно до нея в болницата.

Самата Лиз години наред се опитвала да зачене, но без успех. Получавала съвети от роднините си да обмисли вариант с осиновяване, но тя не била сигурна, че това е най-доброто решение, докато не срещнала малката Жизел.

Сега Лиз и Жизел са щастливи заедно, а медицинската сестра е станала активист за осиновяването.

“Постоянно си говорим за силата на любовта, но да видиш как тя може да промени един живот и как любовта промени моят живот и този на Жизел е невероятно. Никога не съм била по-щастлива и силна и не мога да си представя живота без нея”, споделя Лиз в интервю.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Митко преди 5 години
По-големи заплати търсят А бебето не го потърсили нали Първо да помислят Какво дават и след това да помислят Какво трябва да вземат
3
8
 
1
 
! Отговори
Фашистки-внук...... преди 5 години
Враговете- на- Фашизма,....И, нацизма,...Мърсуват, и, по- желание, убиват,...И, раждат,...Зада- свърши, хрйстиянството .....
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на жената...............никой не е казал, че обикновените американци са лоши............те в много отношения са жертва на елита, който ги управлява!
1
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците са много лошо, да знаете ...