Де Ниро: Тръмп е пълен загубеняк и псевдо гангстер!

Актьорът за пореден път нападна президента на САЩ
24 апр 2019 11:42,
72
Де Ниро: Тръмп е пълен загубеняк и псевдо гангстер!
Снимка: Reuters

Робърт де Ниро за пореден път нападна президента Доналд Тръмп, този път в ефира на едно от най-гледаните предавания в Щатите „Късното шоу на Стивън Колбер“.

Актьорът каза пред водещия на предаването, че след избирането на президента е решил да му даде шанс да се докаже.

"И той доказа, че е пълен загубеняк", смята актьорът.

Той определи Тръмп като "псевдо гангстер".

“Дори гангстерите имат морал и някакви етични правила. Имат някакво разбирателство помежду си и когато един ти обещае нещо, то е закон. Тръмп дори не знае какво значи това”, коментира още актьорът.

Де Ниро не за пръв път критикува президента на САЩ. В Twitter той описва Тръмп като “индивид с много нисък коефициент на интелигентност”. В друго интервю пред “Гардиън” го нарече расист и го сравни с Хитлер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
10
 
! Отговори
Weiss преди 4 години
До Анонимен 28За Бай Аcан от мaaлата не знам, ама тук по нашите земи има един голям актьор, дето вече три пъти му сърбаме попарата. За разлика от Тръмп той само обещава. Последно да вдигне БВП с 10-20% , като завърши магистрала!?! Само това е толкова глупаво, на толкова много нива, че чак не знам от къде да подхвана.
36
8
 
16
 
! Отговори
Weiss преди 4 години
Старческият маразъм не прощава...или винаги си е бил такъв, покрай висшето актьорско майсторство - селска дебелащина и простотия. Какъвто и да е Тръмп, подобен език не подхожда на възпитан човек. А малко извън темата, Тръмп има едно качество, което почти никой политик не притежава- като обещае нещо, го прави. Може да е глупаво или неполезно, да създава врагове, но Тръмп не лъже :-)
35
6
 
21
 
! Отговори
dl преди 4 години
Не му прави чест на Де Ниро да говори такива неща.Той разбира от роли,не от икономика.Каквито и небивалици да се разпространяват за президента Тръмп,данните за ръст на икономиката и възможно найниска безработица показват кой крив и койправ.Всяка седмица се откриват работни места и това е добре,защото хората имат работа и добри доходи,плащат се данъци .Никой не може да оспори това.А преди да кажеш нещо,помисли много.Не може всички да са доволни,въпросът е доволните да са повече.
34
23
 
7
 
! Отговори
Чичо Сам преди 4 години
С две думи - пълно ку ку е този Тръмп.
33
17
 
10
 
! Отговори
Трансатлснтически преди 4 години
Де Ниро е прав за Тръмп, но ние не виждаме разлика между Тръмп и предните. Освен фразеологията.
32
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определя го като клоун и бандит. Може и да е, това не знам, но видях "сериозните" мъже до къде докараха САЩ, Русия и ЕС! Относно Де Ниро, брилянтен актьор, но се държи като като изкуфял профан!
31
1
 
8
 
! Отговори
Катарзис!!! преди 4 години
О, еврика !Робърт де Ниро не е гангстер и Антъни Хопкинс не яде човешко месо.
30
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Преди Тръмп да стане кандидат за президент на републиканците, същите тези холивудски "титани на мисълта", го величаеха, канеха по шоута, филми и т.н., но сега изведнъж стана много лош."Ми то и Митьо Пищова го каниха по шоута. Тръмп го каниха по шоута само за да му се присмиват на неандертaлската мисъл. Той беше клоунът на вечерта!Даже ако си спомняш анимационните филмчета на Семейство Симпсън как се подиграваха, че Тръмп ще стане президент и хората се спукваха от смях на това!
29
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста е жалко, човек като Де Ниро без образование, да говори за човек като Тръмп, че му е нисък интелекта. Преди Тръмп да стане кандидат за президент на републиканците, същите тези холивудски "титани на мисълта", го величаеха, канеха по шоута, филми и т.н., но сега изведнъж стана много лош.
28
16
 
33
 
! Отговори
1001 преди 4 години
Когато видя някой "богоизбран" политик,вече знам че това е поредния мързелив и алчен некадърник!Тръмп,обаче,не е политик,а мениджър!За това и цялата политическа сгaн на САЩ е срещу него!Той просто доказва,че управлява много по-добре от тях!А мнението на тоя изветрял любител на рaзплyти нeгърkи не ме интересува!
27
9
 
43
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
А оня ....... и Хилъри,дето докараха войната в Либия И Сирия и НАПЪЛНИХА ЕВРОПА С ХЛЕРБАРКИ какви са бе,Де Ниро?
26
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де Ниро е голям актьор, който не знайно защо си пъха носа в неща от които няма елементарна представа. Сигурно за стотен път вече обижда Тръмп като закоравял каруцар, а хипи-либерастите изпадат в умиление и му цитират простотиите милиони пъти - тотална излагация. Повечето актьори от Холивуд са едни доста простовати хора, които злоупотребявайки с популярността си дават съвети всякакви, от медицина, политика, та чак до наука - всяка жаба да си знае гьола!
25
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докъде я докарахме! Путинистите/комунисти харесват капиталлиста-милиардер и най-реакционен президент на "империалистическа Америка" Доналд Тръмп! Каква гавра на съдбата. Това ако някой ми го разправяше преди 30 години щях да го сметна за луд
24
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп е мaлoумник и това е очевадно за умните хора.Проблема е че умните стават все по малко и по-малко като достигат мащабите назатрашен от изчезване вид.Това е причината да има държавни лидери като Тръмп. Тиквата и други подобни индивиди.П.П. Човечеството в недалечно бъдеще ще се пита "Ама как стигнахмИ дУ тукА?"но ще е мнооого късно.
23
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Братлета, рyбладжиите си нямат представа кой е Тръмп. Те знаят само Пугачова и Филип Киркоров.При тях просто идва някой шеф и им казва "Вие трябва да говорите хубави неща за Тръмп по форумите" и те говорят, даже и да не знаят кой е той и по какъв неморален начин е направил парите си.
22
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Едно"Е да ръководиш държава,друго да играеш роли!Шута си остава шут-жабар!"Ако Де Ниро беше кандидат за президент срещу Тръмп, сигурно 90% от хората щяха да гласуват за него. Освен това в САЩ вече е имало президент актьор. Щом дори и умственo изoстанал човек като Доналд Тръмп си играе на президент, значи всеки може. Даже и Бай Аcан от мaaлата!
21
2
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
До ЕдноЗа коя държава говориш ???!!! За нашата ли ???Она е на автопилот ,бе баце...
20
5
 
34
 
! Отговори
Дам преди 4 години
Откакто де Ниро се забърка с антиваксърите, нещо му стана. Малко поизперка... Друго си беше при Обама, да бомбандираш целия близък изток и да вземеш нобелова награда за мир!
19
11
 
13
 
! Отговори
Жабчо преди 4 години
Гангстер,Ам ти га трепеше хора в филма,Кръстникът,ти като какъв се явяваш,като миротворец а,айде у лево
18
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де Ниро живее в лукс имение и е откъснат от начина на живот на средния американец. Както и останалите холивyдcки знаменитости. Всички те очевидно показват доста нисък морал и също показват че не им дреме за нацията им. Един вид "щом аз съм добре - при народа потоп да става". Точно затова американския народ избра Тръмп, защото им дойде до гуша, но такива като Де Ниро не могат да го осъзнаят.