Victoria's Secret с първи Plus size ангел, но и с критики

Публиката недоволна от разбиранията за макси модел
3 май 2019 21:20,
46
Victoria's Secret с първи Plus size ангел, но и с критики
Снимка: Instagram

Публиката остана доста озадачена след като Victoria's Secret обяви първия Plus size ангел в историята на компанията и тя далеч не изглежда толкова по-различна от останалите модели.

В края на март прочутата компания обяви имената на новите четири ангели, които се включват към семейството на компанията и за пръв път в историята една от тях е макси - известният модел Барбара Палвин.

Публиката обаче не остана доволна от определенията на компанията за това какво реално е да си модел в плюс размер. Палвин е висока 177 см и тежи едва 55 кг.

Коментари в социалните мрежи подкрепят моделката и определят тялото й като "реално" и "красиво", докато за останалите модели е известно, че се подлагат на жесток глад дни преди ежегодното шоу, за да влязат във форма.

Изпълнителният директор на Victoria's Secret посочи преди време, че от компанията никога не биха наели модел в плюс размер, защото просто не подхождал на имиджа им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: АнгелБарбара Палвин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мацката е супер! Стига с тази завист и злоба!!
35
2
 
2
 
! Отговори
до Анонимен 35 преди 4 години
Това е елементарно заяждане или иронична насмешка, както и онзи дето не познавал мъже харесващи дебели жени, вероятно не си подава носа от вкъщи.
34
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави са от "V. S" , защо трябва да наемат някоя 120 кг, след като нямат бельо за такива, Все едно аз да продавам вегетарианска храна, и да ме задължават да имам щанд със свинско, щото в квартала живеят всякакви хора.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тая е супер тлъста за мойте стандарти, 55 кила за 175 см е сериозно тегло!!...Диагнозата е или чиче с корем до коленете и намръщена жена, която в лицето е като глиган, или младеж, на който така и така досега никоя не му е пуснала.
32
0
 
6
 
! Отговори
врата в полето преди 4 години
Поредната измислена дискусия се вихри тук.... отново на тема ""нависоко ли е гроздето или е кисело"" ??! ...хм.. Лека нощ все пак !!!
31
1
 
7
 
! Отговори
Бичето преди 4 години
Страхотна е. Напомня на супермоделите от едно време.
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъже, които имат нужда от мъжки списания за да разберат какви жени да харесват не са по-различни от жените, които имат нужда от модни списания за да се облекат.
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16:45кг и 165см са мерки за провинциалистки пробиващи в нощните заведения на София, макар че има доста мощни моми с нормални мъже просто, защото нормалният мъж има нужда от уют в дома си стига жената до него да може да го създаде.
28
29
 
2
 
! Отговори
8 инча преди 4 години
тая е супер тлъста за мойте стандарти, 55 кила за 175 см е сериозно тегло!!
27
3
 
28
 
! Отговори
Мъж! преди 4 години
Ами нормално е всички "ангели" на ВС да са хилави нали все пак са ангели тоест безплътни същества! Това в кръга на шегата! А сега сериозно! МОДАТА Е ЗА ОВЦЕТЕ - за ония хора най-вече жени, които нямат поне един грам мозък в главата ТА ДА СИ РЕШАТ САМИ КАКВО ИМ ХАРЕСВА ДА НОСЯТ, а чакат някой друг да им каже! Абсолютно същото е при модата с жените! Преди няколко века на почит са били ДЕБЕЛИТЕ ЖЕНИ, сега пък - СУПЕР СЛАБИТЕ, а истината е, ЧЕ ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ ХАРЕСВАТ ЖЕНИ С НОРМАЛНО ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ!
26
1
 
2
 
! Отговори
. преди 4 години
И Жоро Пилота тоже. :)))
25
1
 
5
 
! Отговори
. преди 4 години
Axl Rose forever! :)))
24
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 24 до 26Фактът, че видиш в тази тема и от един час и пишеш едно и също като засякъл грамофон, никак не говори добре за теб.Вземи поспори с мен, та да се насладим всички на титаничния ти интелект. Сега ти е паднало да ме разбиеш и да блеснеш пред любимите си едри жени ;)
23
0
 
6
 
! Отговори
Последно до ь: преди 4 години
Има един много известен афро-американец. Джими Хендрикс се казва. Покойник, за съжаление. Та той, казват, си лягал понякога с по няколко хубавици... А аз съм над 60кг и около 1.60м...:)))))
22
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23Никой не твърди, че дебелите жени са лоши професионалисти. Има много дебелани, които са блестящи в работата си, но за съжаление това не ги прави по привлекателни сексуално за мъжете.
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марая Кери също доста се поналя с годините, но я изнасят на сцената на златна носилка и с корона на главата. Горката, няма шанс за нея пред по-долу пишещия :)))
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ким Кардашиян (защото има още няколко хубавижи от това семейство) е с импланти на някои деликатни места, като имплантите са в повече според мен. Само че нейната таргетна група са афро-американските мъже, които си имат специфичен вкус. Което напълно оборва мнението, че жените с повече плът не са оборотни. Има мнооого афро-американци, както всички добре знаем.
19
1
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Харно си е момето...
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен до 16: преди 4 години
Вероятно не съм се изразил ясно, затова ще повторя:Толкова си жалък, че дори няма да споря с теб.
17
2
 
5
 
! Отговори
ь преди 4 години
Искаш да кажеш че например Кардашиян е слаба, така ли, еми така кажи