Два самолета се сблъскаха в САЩ, петима загинали

Ударили са се край бреговете на Аляска
14 май 2019 06:58, Александър Попов
12
Два самолета се сблъскаха в САЩ, петима загинали
Кадър: YouTube

Най-малко трима души са загинали и още трима са в неизвестност след като два хидроплана се сблъскаха край бреговете на американския щат Аляска, съобщи бреговата охрана на САЩ, цитирана от ДПА.

Телевизионният канал NBC съобщава за петима загинали, а един човек е в неизвестност.

Според информацията двата самолета са се сблъскали във въздуха на около 15 километра от град Кетчикан в югоизточната част на щата.

В самолетите са пътували 14 пътници и 2 души екипаж. 10 души са ранени, като не се дават сведения за състоянието им.

Двата самолета, единият с 11 пътници и екипаж, а другият - с 5, са паднали на около 40 - 48 км североизточно от град Кетчикан.

Мястото на катастрофата е в района на популярна туристическа хижа, от която се организират екскурзии до близкия резерват Мъгливите фиорди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Наркоманска изпаднала *** са кравартите!
8
9
 
3
 
! Отговори
Европеец преди 4 години
До Анонимен 7Извинявам се, ти и за каскет не ставаш, русоробе, ставаш само за едно - да чистиш нужниците на чукчите и да строиш комунизма в Сибир
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕвропеецКакъв богат речник, какъв изказ, каква култура! Значи каскет и рубашка са обидни думи? Вече научих!И ме маршираш! Аз съм си на моя земя, костите на предците ми от столетия са чест от тази земя! На нея съм се клел! Мога да отвъртя манерката на всеки, повтарям: НА ВСЕКИ, който ме гони от Отечеството! Не си пресичай късата житейска пътека с моята!
6
13
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 4 години
До Анонимен 7Хей,каскет,тук не допускаме рубашки,ай марш
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мир на душите на загиналите! Само преди няколко дни в Русия стана нещастие и какъв пир настана за долните русомразци! Хора са загинали, това е скръбно, където и да се случи!Гледам и сега един такъв бърза да се вреди на копанката - 5 Анализатор с мръсния си речник, "неразбираемо" защо цели 40 минути не изтрит заради непристойния си, нецензурен език! Или някой чака оторизираните органи на държавата да се намесят?
4
3
 
10
 
! Отговори
Николай преди 4 години
Питам се, ще стои ли статията пет дни за назидание и ще има ли обсъждане за фундаменталните принципи на авиосъобщенията в САЩ след този трагичен инцидент, както се случи с трагедията на Шереметиево?
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това е чудо, самолети да се ударят във въздуха. При толкова много небе... Май ще слагат и там светофари. Ама то и самолетите в небето станаха повече от автомобилите, май.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, и кво от тва ?
1
9
 
22
 
! Отговори
Трол преди 4 години
Да бяха в Раша, да кажа, че *** са били натряскани или пък, че не могат да правят самолети и техниката им е на 60 години. Ама то при господарите. Няма да получа нищо инак мога цял ден да хейтя матушка