Една туркиня разказва за своя домашен кошмар: Едва не ме уби!

В страната има сериозен проблем с домашното насилие
138

Хандан е инвалид. Виновен за това е мъжът ѝ, който ѝ посягал редовно.

Много туркини споделят нейната съдба, пише "Дойче веле". Турция има сериозен проблем с домашното насилие.

Хандан живяла с насилника си цели десет години. Ходила и бита на работа, докато мъжът й бил безработен.

Той едва не я убил, когато тя решила да го напусне преди две години.

"Мислех, че ще умра. Лежах на земята тежко ранена, а той сложи пистолета в устата ми и натисна спусъка. В пълнителя нямаше патрони, просто имах невероятен късмет", разказва нерадостната си съдба жената.

Съпругът й отговаря пред съда за опит за убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
15
 
! Отговори
Мария преди 4 години
"Истина" и аз мога да потвърдя, че който не е имал връзка с момче от Родопите не знае нищо за прекрасния живот на любовта, страхотни джентълмени и пичове са.
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Балканските амджъказлии със скъсаните калцуни си оправиха тяхната котчина, сега ...
88
2
 
17
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Ами къде да ида "94" имам две деца, преди да се омъжа за моя имах прекрасна любов с момче от Родопите но нашите като чуха ,че е помаче и направиха всичко възможно да ни разделят. В момента помачето има страхотен бизнес в София и прекрасно семейство, на жена си звезди сваля от небето, и има две прекрасни деца, много съжелявам ,че не послушах сърцето си , а и жена му стана моята най - добра приятелка. Явно човек като има да страда ще страда, какво да се прави.
87
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИстинаИ що търпиш? Щом работиш явно имаш пари, така че какво ти пречи да се махнеш от него? Не разбирам, честно.
86
0
 
6
 
! Отговори
Мария-Магдалена преди 4 години
И колкото и да ми слагате три звездички на българската дума за нашенските индийци , те няма да станат по-различни. Този проблем ще довърши оскотялата за имане власт, защото прословутото българско търпение е вече на червената линия.
85
2
 
15
 
! Отговори
Цвета преди 4 години
Ела в северозапада да видиш ,само жените работят ,и то все насинени.
84
2
 
19
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Ами то при българите си е масово ,ела в Чирпан, моя мъжъ въобще не бачка, и вечер ако не му нося шише ракия ме пребива от бой.
83
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тая Истанбулска конвенция - и тя няма да помогне докато не почнат афективно да ги вкарват в затвора. След първият шамар - на топло.Тогава повече от половината български мъже ще са зад решетките, ама едва ли имат толкова място в затворите. В Германия съм чувала от мъже на приятелки, че са щели цитирам "до сега да ги пребият, ама нали са в Германия не може". Не може ами! Нали ще лежи ***! За това психически тормоз докато не се изнесе сама от общият дом. Ама в *** България може!
82
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А това са си типични ценности за исляма! Даже от нашите помаци съм чувала изказвания от типа "Ама за какво ми е да работя като имам жива жена?!" С две думи тя си работи, той си лежи у тях, че за капак си я и бие. И това в България! А в ислямските държави това си е абсолютно правило.
81
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бай ганюМного добре ги знаем тези умни, асексуални жени или просто жени, които искат да се държат като мъже. Такива жени не стават за майки и не заслужават семейство. Не коментирам случки, в които има две страни и не съм изслушал внимателно и двете. Само ще кажа, че цитирам само един много известен комик, който говори истини: "Всеки осъжда ситуацията(което е нормално), но никой не пита защо е станало така!"
80
9
 
15
 
! Отговори
Shark преди 4 години
А нас това какво ни интересува. Нали това са им религиозните ценности, какво се оплакват.
79
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може би така е по добре, сплотяващо е.Външен отдел на''Дойче Веле'- марката която я и изкупиха ,,дегенератите''. Турция пръв подписва истамбулската конвенция.Насилие навсякъде има.Но да почнеш атака бащ с това...
78
3
 
10
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 4 години
пише "Дойче веле"................................ХАХА
77
10
 
19
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Разкарайте анадолските си драми.!.
76
3
 
13
 
! Отговори
Петър Иванов преди 4 години
А защо Конвенцията се казва Истанбулска конвенция?
75
5
 
16
 
! Отговори
Можеше и да е по-зле преди 4 години
Пак добре, че не са ги завлекли по площадите и с камъни, и да им режат главите, както в другите 'цивилизовани' мюсюлмански страни от близкия изток...
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бай ганюПроблема на ИК е въвеждането на противоречиви термини и узаконяването им. Ако законите в тази държава работеха, много хора трябва да стоят на топло. Но в държавата на братко и батко е по-лесно да се разбереш за 2 кила ракия. И сега си има закони, друг е проблема, че комшията се има с милиционера.
73
10
 
7
 
! Отговори
панчо преди 4 години
До MGTOWщо беее няма да я подпишем щото си страхлив еснаф и искаш да си останеш в първобитния святщото те е страх от всичко което не разбираш или са ти го поднесли по изкривен начин ли бееее?щото те е страх от всичко ново и различно ли беее?
72
10
 
22
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
и у нас страхливи същества наричащи себе си мъже не отстъпват на ориенталските методи забелязваме ги едва когато разберем че са пребили нашата дъщеря сестра майка или роднина и едва тогава започваме за пореден път да роптаем държавата която неглижира и няма закони и т.н... но иначе сме против инстанбулска конвенция и сякаш тайничко ни се иска да си запазим онова първобитно остаряло правило да доминираме и пребиваме жената от време на време особенно когато е по умна от нас
71
7
 
18
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Няма да я подпишем бе. Провокирайте платените си "новини" колкото си искате.