Нечовешко: Американка бутна мъж от автобус и го уби

25-годишната жена направила това само заради забележка
21 май 2019 11:35, Елка Василева
83
Нечовешко: Американка бутна мъж от автобус и го уби
Снимка: Facebook

Един случай втрещи цяла Америка – в Лас Вегас млада жена уби възрастен пътник, след като го избута от превозно средство на градския транспорт. В автобуса е имало камера, която е заснела случилото се и записът от нея е бил ключов за залавянето на жената от полицията. Срещу нея е повдигнато обвинение за убийство, пише BG VOICE.

В деня на инцидента - 21 март следобед, 74-годишният Сердж Форниер се качва в автобус около центъра на Лас Вегас. Той най-вероятно е отивал да пазарува, тъй като носел сгъваема количка за багаж. При качването си той чува Кадеша Бишоп да говори нецензурни думи срещу пътниците.

Кадеша, на 25 години, пътувала със сина си и преди да се качи възрастният Сердж, влязла в спор с няколко други пътници заради поведението си. Сердж я помолил да бъде „по-благоприлична“. Жената, вместо да спре, отива зад гърба на стареца и когато автобусът спира и отваря врати, го блъска извън превозното средство.

Сердж паднал на асфалта по лице върху количката за багаж. Според пътниците в автобуса Кадеша изобщо не се впечатлила от станалото и просто преминала към по-задните седалки, държейки сина си за ръка.

Когато полицията пристига на мястото, Сердж отказва да му бъде оказана спешна помощ, въпреки че кървял от главата. Впоследствие обаче той отива в болницата и след кратък престой е изписан.

Възрастният мъж почива на 23 април, месец след инцидента. „Той имаше и счупено бедро, изпитваше адски болки и не можеше да се храни“, казва един от съседите на Сердж пред местна телевизия.

Роднините на мъжа съобщават на полицията за смъртта му в началото на май. Жената е заловена благодарение на направения запис. Разследващите успяват да я разпознаят по емблемата на якето й, която гласи „Любов“ и по раницата на сина й, на която имало картинка на Спайдърмен.  Според епикризата на Сердж той е починал вследствие на усложнения от получените наранявания при падането от автобуса.

Справка в полицията пък показа, че Бишоп е задържана два пъти за домашно насилие (през 2014 г. и 2015 г.) и е била пусната под гаранция от 100 хил. долара. Освободена е, след като платила гаранцията си и се съгласила да носи електронна гривна.


83
Още по темата: Лас Вегасавтобус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
4
 
! Отговори
Велика Франция преди 10 месеца
САЩ са психoпати, така е. Иначе Франция е по-велика от САЩ и от Германия взети заедно. Без Франция нямаше да ги има тези страни. САЩ са създадени и цивилизовани от Франция, а констинуцията им е писана по идеите на Монтескьо за разделение на властите. Без френските просветителски идеи за нация и без Наполеон (размазал Прусия за 2 седмици), Германия никога нямаше да се обедини. Франция е истинската и реална създателка на ЕС (Жан Моне и Роберт Шуман).
Vive la France, Vive la Republique!
42
0
 
30
 
! Отговори
Deutschland преди 10 месеца
Тези същите от психoдиспансера отвъд океана, тръгнали да поучават Европа. Смях! Германия е велика, еврото - стабилно, а Тръмп е кукуригуу, той също обича да бута хора. Спомнете си как прoсташки изблъска министър-председателя на Черна Гора - Душко Маркович. Цяла Германия се смее на крaварите! Цял свят ги ненавижда!
41
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След 20 години сащ ще е латинонегерски ке неф от типа на хондурас
40
1
 
50
 
! Отговори
Киро Кардана преди 10 месеца
Когато черокожа жена блъсне бял мъж е инцидент .
А когато бяла жена блъсне чернокож мъж е расизъм.
39
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Искам да ми кажете,какво щеше да се случи,ако бяла жена блъснеше афро от автобуса???НЯКОЙ??Най-вероятно щяха да я екзекутират на място!!Това е положението!!
38
0
 
46
 
! Отговори
културни особености преди 10 месеца
Още преди да пусна видеото и да видя жената блъснала човека бях
на 100% сигурен ,че ще е американска гражданка от африкански произход.....това са си техните културни особености на етноса досущ като нашите български граждани от индииски произход...
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До СКАПАНАТО

"Българин, другарю, българин..."

Такъв българин, че му търсиха преводач от турско-ромски.
36
18
 
11
 
! Отговори
чарли преди 10 месеца
Аз си мислех че там такива престъпления няма,че ги има само в Русия.
35
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кървавият резултат от права, мъжемразене, малцинства, феминизъм, Окасио-Кортез, либерализъм, соушъл джъстис и откровена тъ.пота.
Да цепим ли бас, че на щедро оцветения американски тюлен нищо няма да му се случи?
Та тя е спасила човечеството от един БЯЛ МЪЖ - най-зловредното същество на планетата, което трябва да бъде заличено...
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как нечовешко? Това е расизъм към буталката.
33
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чакам някой тoлepacт да ни съобщи нещо за "предрасъдъците" към тъмните - било то в Щатите или България!
32
1
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 10 месеца
На демократите електората....
31
1
 
49
 
! Отговори
odpo преди 10 месеца
Това ако беше го направила Беля а възрастния мъж да е чернокож... В момента щеше да има ВЪЛНА ОТ ПРОТЕСТИ И БЕЗРЕДИЦИ. Ама дядото понеже е бял = НИЩО НЕ Е СТАНАЛО, ИНЦИДЕНТ. В Сащ е по-лошо да си бял, от колкото в България... Страната на свободата my ass!!
30
5
 
29
 
! Отговори
Мефистофел преди 10 месеца
Му-ха-ха, ай честита интеграция, отмъщава за робството.!.
29
1
 
42
 
! Отговори
Alabama преди 10 месеца
Тука, сега, ако напиша точно каква е тази, ще ме изтрият от някакви криворазбрани разбирания за толерантност!! А кажете, това може ли да е човек изобщо!! Онзи професор откивател на ДНК, правилно беше казал: Тия не са точно хора!!
28
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Просто не трябва да се обръщаш с гръб към диво животно - веднага напада.
Това, което при хората е подлост, при животните си е стандарт.
27
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази е толкова мощна, че ще разнася братя Уилиамс като дунапренени кукли.
26
6
 
36
 
! Отговори
Какво се чудите? преди 10 месеца
Сега кибиците на щат що не кажете че пак рашките са виновни?!
25
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Типичната "афроамериканка", да не казвам друга дума, че ще ме изтрият.Грозна, дебела и нагла.20 години не и мърдат.
24
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Горкият човек. Такова варварско поведение е присъщо само за една дива и безмозъчна прослойка на обществото, която за съжалене се разраства като тумор. Тези подобия на хора не могат да бъдат превъзпитавани, защото това изисква да имаш разум и поне някакви наченки на интелект. Жалко за дядото. Присъда за убийсво, в зависимост от щата и гарантира хубава присъда. Дано я осъдят.