Тръмп изостава – петима демократи по-популярни от него

Джо Байдън е фаворит на американците
17 юни 2019 07:54,
17
Тръмп изостава – петима демократи по-популярни от него
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изостава след петима демократи, единият от които е Джо Байдън, сочи национална анкета за намеренията за гласуване на изборите догодина, оповестена от телевизия Фокс нюз, предаде Франс прес.

Още по темата

Напрежението САЩ – Иран: На прага ли е нов военен конфликт?

Байдън, който е бившият вицепрезидент на Барак Обама, би получил 49 на сто от гласовете, а Тръмп - 39 на сто. В анкетата са участвали граждани, регистрирани в избирателните списъци на САЩ из цялата страна.

Независимият сенатор Бърни Сандърс, който участва в надпреварата между претендентите от Демократическата партия, също получава 49 на сто във виртуалния дуел с милиардера републиканец, но в тази комбинация Тръмп има 40 процента от гласовете. Статистическата грешка е 3 на сто.

Сенаторките Елизабет Уорън и Камала Харис и кметът на Саут Бенд, в щата Индиана Пийт Бутиджидж също изпреварват Тръмп с един-два пункта.

Анкетата, извършена от 9 до 12 юни, бе оповестена от консервативната и предпочитана от Тръмп телевизия 500 дни преди изборите на 3 ноември 2020 г.

Тръмп се готви да обяви официално кандидатурата си за втори президентски мандат на митинг утре в Орландо, в щата Флорида, добавя АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
дребна либерална радост за умнокрасивщината. Плача от умиление. Само че... и дъртото *** Килъри беше по-полуятна от него, нали ...*** сега се сещаме за нея, като я гледаме как се спъва по стълбите кога е пияна та да и се смеем . Споко.
15
3
 
12
 
! Отговори
То... преди 4 години
... Тръмп изоставаше и на изборите за президент по Сороските мултимилиардо - дезинформационни медии.
14
6
 
9
 
! Отговори
бря преди 4 години
Ейи,много ви бърка тоя Тръмп,бе!И все отзад,и все в кафявата точка!И на всичкото отгоре-много на дълбоко!:}}}
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-фалшива и аматьорска статия, от набеден журналист, не съм виждал. Гениален анализ!!!
12
1
 
8
 
! Отговори
Тръмп, Доналд Дж. преди 4 години
Това е Фалшива Новина, то и през 2016 според социолозите - шанс нямах и от букмално, даваха ми част от процента!! Обаче, хората се събуждат, гледат в джоба са и около себе си, а не вярват на думите на купените фалшиви медии.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джо Байдън и Елизабет Уорън са типични представители на Уолстрийт и Сорос Обществото.Показателно е, че Тръмп е пред кандидати като Оказио Кортес или АНджелина джоли. а само Сорос бута нещата в обратната посока.
10
4
 
9
 
! Отговори
Обаче.... преди 4 години
....Абсолютно всички американци са изявили предпочитанията си президент на страната да бъде, черна , лез*бийка, веганка, активистка на феминистки и ЛГБТ организации,с наднормено тегло XXXXXL, преданна на исляма , която като малка е била насилвана от Харви Уайнстийн , да е участвала в поне 3 формата на Биг Брадър и мразеща Русия и Китай .Партиите усилено търсели подобна кандидатура, която би им дала съкрушителна победа и поне 15 мандата в Белия Дом .
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бърни Сандърс е единствената смислена кандидатура сред тях. Другите са кандидати на Уолстрийст.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Той и Тръмп не е бял. Оранжев е :)
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз се надявам Андрю Йанг да спечели. За разлика от повечето си опоненти. Това което предлага е добре обмисле и, планувано и дори опоненти на идеята универсален минимален доход, не намират концепцията му за окачена и неснислена.Между другото съм яко в дясно, но както казва еидн приятел, еврейското дясно, но дори и аз виждам огромна ползв в подобно начин ие, ако е изпълнено, като хората.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Обама направо се обаждаха от посолството директно на министри и Винету да им нареждат, сега поне не са толкова груби.Според мен който и да печели там докато не се освободим от едникнижника все тая.А промяна ще има когато направим президентска република, дотогава се по зле ще е.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ще спечели , ела та виж. За след това , като вече няма бели не е ясно , но 2020 е той .
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След Буш-младши нищо не правят. Някаква глупава политика - нито Обама, нито Тръмп.
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк нюз. Опонентите му пак не стават за нищо,и ще спечели.
2
2
 
17
 
! Отговори
ХАХА преди 4 години
Изостава като 2016 нали? :D :D :D
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ооо даа изберете си Джо Байдън или някоя от другите перверзни лесбийки.След тва се сбийте с руснаците ама как си тряя с ракетите,бомбите с плутоний,генномодифицираните вируси и гъбички,отровете водата с най-добре и да участват и разни нестандартни оръжия-например такива които правят земетресения.Не забравяйте да избиете пчелите. Единственото хубаво нещо е че ще измрът доста лоши хора,*** а останалите -бек ту дъ пещерите.След тва и петролът ще стигне и златото и парите..