Шефът на протокола на Тръмп напусна заради разследване

Това става точно преди заминаването за Япония
26 юни 2019 09:53, Елка Василева
3
Шефът на протокола на Тръмп напусна заради разследване
Снимка: архив, Reuters

Шефът на протоколната служба на Белия дом Шон Лолър напуска администрацията точно преди отпътуването на президента Доналд Тръмп за срещата на върха на Г-20 в Япония, предаде Асошиейтед прес.

Според висш служител от администрацията, пожелал анонимност, Лолър, който има ранг на посланик в Държавния департамент, напуска заради разследване на начина, по който той ръководи своя екип. Служителят не пожела да разкрие подробности по въпроса.

Началникът на протокола отговаря за уреждането на формалностите около визитите на президента при чуждестранни лидери.

Засега не е ясно кой ще поеме тази роля по време на предстоящите посещения на Тръмп в Япония и Южна Корея, пише БТА. Президентът заминава за Източна Азия днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Кредит ! В САЩ преди 4 години
До Случайно минаващВсичко е на кредит и ако заплата му позволява да плаща месечната си вноска , за 1000000 долара може да си купи нещо, което ще е реално негово след 30 и кусур години .Завършил е МТУ и работи на Уолстрийт .....1500-2000 долара не е проблем за него.Както не мен тук ми дадоха кредит 123 000 лв. за жилище за 35 години , по 565 лв. вноската ,при 989 лв. чист месечен доход / но при подаването на документите бях сам - няма лица под 18 години, които да разчитат на моя доход !!! /.
2
1
 
6
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 4 години
... Може да е напуснал ... Но поне се надявам да не е ... "КАПО" .... Да си е купил 7-8 апартаментчета из цяла Америка на "преференциални цени" .... Да си е напълнил банковите сметчици .... И тогава да е напуснал .... ЧИСТ И НЕОПЕТНЕН !!! .... Ако ли не - да се посъветва с Българските си политически колеги ...... И като казах АМЕРИКА .... Изключително ми е интересно .... КАК ? НА КАКВА ЦЕНА ? СИНЧЕТО НА ДРУГАРКАТА НИНОВА СИ Е ЗАКУПИЛ АПАРТАМЕНТ В ... "МАНХАТЪН" ?!?! С КАКВИ ПАРИ ?!?! .....
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зетя ще се справи.