Убиецът от Дейтън съставял списъци с хора

В тях пишел кой иска да убие или нападне сексуално
11
Убиецът от Дейтън съставял списъци с хора
Снимка: БТА

Съученици на извършителя на масовото убийство в Дейтън, щата Охайо, Конър Бетс съобщиха, че той е бил временно отстранен от училище, защото съставил два списъка - с хора, които искал да убие и с момичета, които искал да нападне сексуално, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Двама бивши съученици съобщиха тази информация, след като полицията заяви, че нищо в биографията на Конър Бетс не би попречило да купи пушката, с която стреля пред претъпкан бар, по-малко от минута преди да бъде застрелян от патрулиращи в района полицаи.

Бетс бил временно отстранен от гимназията Белбрук, след като в училищна тоалетна бил открит списък с лица, които искал да ликвидира. Преди това той бил временно отстранен, защото направил списък със съученички, които искал да изнасили.

Представители на гимназията отказаха да потвърдят информацията.

Бетс не е привличал вниманието на полицията, след като навършил пълнолетие, сочат официалните данни на американски власти, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: УбиецДейтънКонър Бетс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че така ще кажат.Много ясно.
8
0
 
2
 
! Отговори
Достатъчно е да види преди 4 години
човек снимката му. Този не е бил добре с главата.Значи дори и в САЩ е възможно такъв да бъде предварително идентифициран, че не е в ред, но да не му се окаже навременна помощ и да не е под постоянно наблюдение. При това, явно не става дума за гето, защото извършителят е бил с образование.Изводът, който трябва да си направим е, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се следи за хора с психични проблеми и безкомпромисно да бъдат лишавани от възможност да навредят на околните, каквото и да ни струват тези мерки!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оборотните мацки са го гаврили, оборотните батки са го тормозели... Първо идват списъците, тези не спират... После идва пушката и им разпилява мозъците.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте жената на снимката. Прекрасен, американски екземпляр.Ето до това води консумацията на ГМО и хормони. Натам сме се запътили и ние! Огледай се народе, докато не е станало късно!
5
7
 
2
 
! Отговори
Някой знае ли преди 4 години
Каква е религията?
4
1
 
10
 
! Отговори
. преди 4 години
При тия убийствата са на почит изглежда, да им зсбранят оръжията, сма не, аз бях изумен да гледам репортаж за момиче, което буквално си е отвяло мозъка с пистолет в опит за самоубийство и са и присадили ново лице и на човек не прилича, въпреки всички страдания , когато питат баща и за гън контрол, казва че само така се гарантирала свободата на американските граждани, детето ти е без лице бе ! Да ви е свободите !!!
3
2
 
11
 
! Отговори
Не мога... преди 4 години
...да ги разбера тези американци?! След всяко един такъв амок пишат едни и същи статии, с едно и също поведение на серийния убиец. Толкова ли нямат системи електронни за профилиране и контрол. Бас държа, че такъв убиец не превърта изведнъж! Той показва серия от сигнали за бъдеща агресия, която няма начин да не може да бъде засечена.
2
4
 
7
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Може да е психар, може да е комплексар, щом е бял, конституционното му право да си купи пушка трябва да бъде спазено!
1
2
 
16
 
! Отговори
Прасе с каска преди 4 години
И започнаха свободните съчинения с обвиненията!!!Че тоя е психар е ясно, но при тяхната система всички около него са го подтикнали към срелбата.