Мъжете не искат да се борят за климата: Гейско е!

Екоактивистите били женствени, смятат американците
3 окт 2019 22:50,
57
Мъжете не искат да се борят за климата: Гейско е!
Снимка: архив Reuters

Според ново изследване на Американския държавен университет в щата Пенсилвания, мъжете избягват воденето на екологично съобразен образ на живот заради свързаните с него предразсъдъци, а именно – възможността да бъдат обвинени в мъжелюбство, пише изданието Out.

Още по темата

ООН алармира: Промяната в климата е налице, затоплянето се ускорява 

Учените са потвърдили тенденцията сред хетеросексуалните мъже да се отказват от торбичките за многократна употреба, разделното събиране на боклука и изискването за изключването на климатиците в стаите, докато няма никой там.

В проучването са взели участие 960 души. Били са им дадени опции да окачествят по десетобалната система различни дейности от бита си, темата за екологията е получила категоричната марка - „женска“. Според участниците повечето екоактивисти са женствени, разказа професорът по психология и водещ на изследването Джанет К. Суим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Нос Страдам Нокаутус преди 4 години
Споко малко остана и ще пуснат щама дето е резистентен към сите антибитици и тогава ке се разредиме малко.
44
0
 
1
 
! Отговори
Геолог преди 4 години
Разговарям с еколожки ,но си лягам с филоложки
43
0
 
2
 
! Отговори
hahahaha преди 4 години
znachi tia deto se boriat sreshtu globalnoto zatopliane HARESWAT tia deto ne im dreme za towa, basi oburkania narod
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Измамата с глобалното затоплчне е отдавна доказано грешна. Понеже нямат никакви факти на тяхна страна разчитат само на емоционална манипулация и затова само жени и *** вярват в тая глупост.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пешо"Един от аспектите е борбата слещу обезлесяването."Ако искаш повече гори нужно е повече CO2 в атмосферата. Псевдо зелените *** обаче настояват за обратното.
40
0
 
2
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Ами като им гледам шествията на $$ зелените $$, има нещо вярно... Даже някои от "мъжете" по гей парадите изглеждат по-мъжествени :)))
39
0
 
4
 
! Отговори
чичоГошо преди 4 години
Може би защото т.нар. Демократическа партия поддържа най-ревностно идеологията за глобалното затопляне заедно с популяризирането на спорната *** идеология. Просто определени силни политически сили са сложили и двата проблема в своята кошница и хората не искат да се асоциират с това. Иначе е пълно с колоездачи, пешеходци и такива с тротинетки. Те не протестират никъде, но са най-големите подкрепящи. Хайде лек ден и си обмислете твърдението. Кряскането с лозунги за определена кауза е покрепа?
38
1
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Грета е едно хлапе и проявите й са плод на емоционален изблик... Че има проблем - има, но е доста сложен и борбата е обречена , защото противник е капитала. Един от аспектите е борбата слещу обезлесяването. Значението на гората за запазване на добрия климат на земята е безспорна - не знам дали ще се намери някой да спори по въпроса. Навсякъде и тука си има "дървена мафия" , която граби общонационалното богатство - гората и от дървесината прави големи пари - да се опълчи човек срещу тази мафи
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото Грета ви се струва женствена, толкова и мъж, който и се води по акъла е мъжествен.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак надеждата ни е в Америка
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"изключването на климатиците в стаите, докато няма никой там" е най-безумната еко идея, защото никак не е еко. Поддържането на постоянна температура 24 часа в денонощието е по-икономично от пускането за няколко часа. А и е по-комфортно.
34
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста жалки коментари виждам. Ц-ц-ц, много куx народ!
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Екология, еколози, екоборци ! Как звучи само женствено, джендарско !
32
0
 
5
 
! Отговори
факт преди 4 години
Хахахаха
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радвам се, че в САЩ, още има мъже, които не искат да изглеждат гейове! Но се опасявам ,че на сила ще ги направят такива, за да може да си прокарват гейските политики.
30
8
 
3
 
! Отговори
Нено екоминистъра преди 4 години
Така е! Да живеят дизеловите трошки, комините на Ковачки и пистите на Цеко!
29
1
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Респект! Пак намерихте къде да сложите разделителна линия и да създадете два лагера, които да настроите един срещу друг. Ей затова българите не можем да се преборим за бъдещето си. Защото се оставихме да ни нацепят на граждани-селяни, емигеанти-псевдопатриоти, ГЕРБ-БСП, Левски-ЦСКА, шофьори-мотористи, пешеходци-тротинеткаджии, лекари-пациенти и каквото още се сетите.
28
2
 
9
 
! Отговори
умиление преди 4 години
До 31 Мальчик-гейНежен, нежен, нежен ! Седнал на мекото столче облечен в полупрозрачна женска нощничка и с женско бельо той почукваше по клавишите на клавиатурата с нежни пръстчета в бледорозов маникюр
27
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият шум по климата е измислен от евреите, защото от това падат луди пари. Създаваш въображаем враг и после рекетираш всички с НПО-та, разни обратни и прочее. Планетата е на 4 милиарда години и не е в течение за проблемите на климата.
26
1
 
9
 
! Отговори
Джамбаски преди 4 години
Брей колко много хомо тука а бе парада да не се е преместил в тоя форум.