САЩ: Не можете да платите за здравеопазване, Goodbye!

Мигранти без финансови средства са нежелани в Америка
Обновена: 5 окт 2019 13:06 | 5 окт 2019 08:15,
59
САЩ: Не можете да платите за здравеопазване, Goodbye!
Снимка: Pixabay

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа указ, с който се забранява влизането в САЩ на имигранти, ако те няма да получат здравна застраховка до 30 дни след стъпването си на американска територия или имат средствата да плащат за здравни грижи, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Още по темата


Мярката няма да попречи на мигрантите да получават статус на бежанци или търсещи убежище, се подчертава в указа, публикуван от Белия дом, пише БТА.

Новите условия влизат в сила на 3 ноември. Те ще се прилагат за хората, които кандидатстват за визи в чужбина, но не и тези, които вече са в САЩ. Освен това ограниченията ще засягат съпрузи и родители на американски граждани, но не и техните деца и внуци.

По-рано тази година администрацията на Тръмп обяви, че ще отказва издаването на зелени карти на мигранти, които получават социални помощи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
5
 
! Отговори
Лекар по повод 35 преди 4 години
Не разбирам защо тези минуси към 35?Баща му,както и моят ,бяха т.нар."здравни работници!!!!!!".Червеното здравеопазване си беше ***,сегашното също е ***.Без пари не става.Сега плащам в Германия 350 евро здравна застраховка,работодателят ми плаща още 380 за мен.Жена ми започна почасова работа,веднага минимум 120 евро допълнително.Детето е безплатно.Това е всеки месец.Когато се пенсионирам,плащам всичките 730 евро . Мислете ,преди да мечтаете за миналото. Здравето е скъпо удоволствие.
52
2
 
1
 
! Отговори
бкп преди 4 години
той тук живее на бай Тошо внука бе . ей кат сте неинформирани що се изцепвате не на място . Тук си живее Тодор Славков и има страхотно чувство за хумор - интелигентен човек
51
2
 
5
 
! Отговори
Дечо Пора преди 4 години
Днес щото по-рано че внукът на бай Тошо, пак Тодор Живков, живее в САЩ с приятелка рускиня, горкия, сигурно вече стяга куфара да замине "на возток".
50
9
 
4
 
! Отговори
! преди 4 години
Поредната статия от хибридната война на Путин. За САЩ това е норма на поведение, това е държавата на неограничените възможности. Отиваш и изкарваш пари после плащаш. Като не можеш да изкарваш пари се прибираш от където си дошъл. САЩ не е бонище а место където умните и красивите печелят пари. Това да не ви е комунистически Китай или СССР за да ви е безплатно образованието и медицината, в развитите страни всичко се плаща и които не харесва капитализма да отива в Раша, Индия или Чайна.
49
8
 
14
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Незнам кво мислят ама вече "бялото" население на сащ са малко над 50%.в южните щати англииски почти не се говори.Та не знам щатските жени имат раждаемост 1.80 доста под 2.2 необходими за възпроизвеждане квото и да отлагат съдбата им е предрешена.
48
2
 
11
 
! Отговори
Тръмп преди 4 години
И в коя държава е по -различно от това?
47
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ се разпадат отвътре.................това вече е ясно, въпросът е колко войни ще предизвикат по света за да може още малко да се задържат като супер-държава!
46
6
 
18
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
До Анонимен 46...Никой не твърди че лечението е някъде е безплатно....Но за разлика от САЩ в Европа здвеопазването не е превърнато тотално в бизнес...а в америка е бизнес.....затова те имат здравни застраховки...обърни внимание застраховки...влизаш да се лекуваш и ти казват ами много си болен процедурата струва 150 000 долара (същата в ЕС струва 3000 евро например) ти си плащал застраховки но те покриват само 120 000 долара останалите ще трябва да си гиплатиш ти а аконе можеш изчезвай...
45
16
 
14
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До по-гнусна - И още нещо от очевидец: В САЩ всеки може да влезе в болница, даже и тези емигранти, които са толкова много, че без тях болниците биха биле полупразни. Но там те очакват доктори ***, с интелект под Бойковия, взели дипломи по законите на толерантността, и когато черния хирург вдигне ножа, сещаш че това е краят. А по коридорите се разкарват генетично изродени с ярмолки на главата. Средства за това гигантско шоу от гигантските такси, - точно като при комунизма.
44
0
 
4
 
! Отговори
fake news преди 4 години
няма такова нещо. кой от къде а крал тази измислица???
43
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безплатно лечение никога не е имало. От едни са взимали за да лекуват други. Това е. Но, за всички да е безплатно няма как да стане. Някой трябва да плаща винаги. При соца парите не валяха от небето. Събираха ги от вас и това беше безплатното. Вместо заплата от 500 лева ви даваха 160, другото отиваше по какви ли не направления.
42
17
 
27
 
! Отговори
саманта преди 4 години
Значи нямали пари хората - ОК. Нали точно затова отиват в САЩ - защото нямат . Ще работят и ще имат пари. Не отиват да източват системата. Искат да си носят парите предварително ли...Вместо да хленчим - да се захванем да работим, както трябва и както бихме работили там, където не ни искат и всичко ще е ОК.
41
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и в република България си е така, какво се чудите! На времето фараона и неговите придворни ги лекуваха в правителствена болница а редовия българин в народни! В правителствената болница имаше медикаменти от цял свят а в обиконовените болници - Фармахим! Редовият българин си отиваше в отвъдното от липса на западни лекарства както днес от безпаричие.
40
27
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ не задължават никого да живее там, на който не му изнася, да се пренасочи към Куба, Северна Корея, Русия, Македония и т.н.
39
46
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До ПЕНКОАз съм строго против така нареченото безплатно лечение Като начало води до безогдоворно отношение на човека сам към себеси Въобще всеяко нещо което е"безплатно " е и вредно за обеството
38
11
 
23
 
! Отговори
до анонимен преди 4 години
Едва след като провериха, че съм здравно осигурен, ме сложиха на носилката.------------Ами, "Пазарна Икономика", колега!Животът и здравето при Либерал-Демокрацията също си имат "Цена"!!!Свърши се тя с безплатното и качествено здравеопазване при Соца!Днес, дори и да си платиш, гаранция - "Йок"!!!!ПСВинаги преди да се прибера в Бг или пътувам в друга държава, дори и за една седмица, си правя туристическа здравна застраховка!
37
7
 
56
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ИМА ЕДИН ФИЛМ ЗА АМЕРИКАНСКИ ТУРИСТИ В КУБА - РАЗБОЛЯХА СЕ И БЯХА ЛЕКУВАНИ В КУБИНСКА БОЛНИЦА . НЕ ЗНАЕХА ,ЧЕ ГИ ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО И "ПРОКЛЕХА" ЗДРАВНАТА СИСТЕМА В САЩ ...-ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ !!!!!!!!!!
36
16
 
52
 
! Отговори
БЕЗПЛАТНО!!! преди 4 години
По заповед на Путин руснаците над 70-годишна възраст ще ползват безплатно ток и парно и вода. Русия е богата и силна.
35
6
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След получен гърч, колега ме закара до бърза помощ във Варна. С три поемания на дъх, успях да си кажа ЕГН-то. Едва след като провериха, че съм здравно осигурен, ме сложиха на носилката. Ако бях от малцинството можеше и по-бързо да стане, нали? Хайде първо да видим нашата кочинка и тогава да ги мислим горките американци.
34
0
 
45
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Заповядайте в България! Тук си плащат само "балъците".Тарикатите - не. Особено ако са по-***.Защото са важен електорат за "управляващите" ни разбойници.