Шестима загинаха при зверска катастрофа край Казанлък

Причините за инцидента се изясняват
Обновена: 14 окт 2019 06:50 | 14 окт 2019 06:48, Елка Василева
77
Шестима загинаха при зверска катастрофа край Казанлък
Снимка: архив, Булфото

Шестима души загинаха тази нощ при тежка катастрофа край Казанлък. Инцидентът е станал около 1 часа на пътя между град Крън и село Хаджи Димитрово.

Лек автомобил, в който са пътували 5 души, се удря в кола с габровска регистрация. На място загиват всички пътници в колата и шофьорът на другия автомобил, предаде БНТ.

Към момента се изясняват причините за катастрофата.

Предполага се, че водачът на колата, в която са били 5-ма души, е употребил алкохол и е карал с несъобразена скорост. Води се разследване.

Заради произшествието пътят Казанлък-Габрово е затворен за движение. Осигурен е обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Иван Костов преди 4 години
Мога ли да позная етноса на виновния водач?
53
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Петима пияни роми карат лека кола и то по на 18 години Кякво искате да се случи То е ясно Да не срещаш такива на шосето
52
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 4 години
До Анонимен Става въпрос за годишна заплата предполагам.
51
1
 
5
 
! Отговори
тоти преди 4 години
Ква държава ,кой човек,може ли някой да спре пияния,дрогирания,лудия,неграмотния и гладен озверял дивак с човешко лице!!! Няма такъв и мисля по зле ще става,защото младите се зомбитат и опростачването е новата болест на 21 Век!!!
50
0
 
11
 
! Отговори
КралиМарко преди 4 години
Виновен за всичко е единствено и само - липсата на Държава!В мафиотка страна, в която всичко се урежда с рушвети , подкупи, връзки, ходатайстване и схемата - наш човек, винаги се стига до фатален край.Днес са тези..утре други, а вкупум всички на тази територия са обречени на геноцид и изтребление -едни междо други от простотия, от наглост и злоба, от тешкарлък и комплекси, от липса на елементарно възпитание и култура!Гледам само какви простаци ни ръководят и се досещам , колко изпуснато е всичко
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пишман-инженер Парламента определя законите , а не КАТ . Вии си ги избрахте .
48
2
 
28
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 4 години
ЗА МЕСТАН ЕКСПЕРТИЗАТА СЕ БАВИ 8 МЕСЕЦА ЗА ДА ГО ИЗКАРАТ НЕВИНЕН,ПРИ ТАЗИ КАТАСТРОФЯ СИГУРНО ТРЯБВА ДА ТРАЕ48 МЕСЕЦА ПРИ 6 ЗАГИНАИ.
47
3
 
35
 
! Отговори
факт преди 4 години
Бог да прости загиналия българин в автомобила с габровски регистрационни табели. А петимата пияни мъртви крънски фигани не могат да бъдат съдени за умишлено убийство. Били са на годеж и сега трябва да видим видеозаписите от камерите на близките предприятия. На тях ще се види ясно кой е виновен и с колко км/ч са шофирали
46
6
 
17
 
! Отговори
Миро: преди 4 години
Братя Българи,не виждате ли,че много ни стана намаляването ни по този лош показател! Нека се засрамим и вземем сериозни мерки за това! Затуй предлагам следното!ТОВА СА МНОГО ВАЖИ НЕЩА,СТИГА СМЕ НАМАЛЯВАЛИ И И ВЗАИМНО УБИВАЛИ!1.Нека вече КАТ да излезе на пътя и да вземе регулацията на автомобилния транспорт изцяло в свои ръце!!!Затова се води и КАТ-контрол на ватомобилния транспорт!2.Президентът и премиерът да изкажат отношение относно тези опасни явления в България-Комитет за Национална сигурн
45
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то по междуселските е най-зле. Нарушители и полицаи са я роднини, я приятели и ако ще да кара пиян-залян със 150, все тая.
44
1
 
52
 
! Отговори
Пишман-инженер преди 4 години
КАТ вместо да се чуди как да вдигне още глобите за да намали произшествията, да започне да прави акции между селата и да спира масово за проверки с командировани служители и да сваля номерата на барутниците и алкохолиците. По-принцип гледам да избягвам да карам след 22 часа по междуградски пътища в България, а по междуселски категорично, точно заради такива весели купонджии.
43
1
 
43
 
! Отговори
... преди 4 години
Бог да прости момчетата. Трябва да се въведат мерки като в щатите. до 21 години ни алкохол ни шофиране на мощни автомобили и тн. това не е нормално на по 18 години да се качват на 200+ коня коли.. те не могат да паркират още..
42
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стар мерцедес (петимата) vs старо ауди (шестия). По телевизията показаха колите - мерцедеса е така помлян, че явно са се движили с над 150.А от марката и модела можеше да се предположи що за "националност" са били вътре - от 18 до 30, бащи и синове. Учудващо - шофьорът имал книжка и то от март месец тази година. Ама като гледам катастрофата - май си я е купил.
41
2
 
30
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Предлагам на всички ,които си позволяват да управляват МПС,след употреба на алкохол-да им се отнемат книжките завинаги,нооооооооооооо няма да стане.Ще намалеят драстично приходите в хазната-това са светещи фарове--крушки,акумулатори,данъци,регистрации,такси,глоби,прегледи,застраховки,винетки,горива,масла,резервни части,ремонти иииии рушвети навсякъде.А загиналите по пътищата.....На тия отгоре не им пука-бизнеса върви.
40
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея в сравнително не голям град на оживена улица, всяка вечер има (сещате се от кои) които профучавеат с около 180/200. До кога така?
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
42,какво население да се обедини, че то софиянци са 10% сигурно вече. Каква сопа, какви пет лева, ти ако сложиш ограда, събота и неделя как ще се връщат твоите хора по родните си места?
38
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаеш ли,че във Варна най-нагло се движат и паркират точно коли със софийска регистрация и така,предполагам е навсякъде из страната.Като тръгнете извън тъпата си "столица"Абе ти им провери личните документи, че вероятността да са твои съграждани, живеещи в София, е доста голяма. Само двама мои колеги от провинцията карат с регистрации от родните си области, другите са със софийски номера.
37
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе софийско ***!Знаеш ли,че във Варна най-нагло се движат и паркират точно коли със софийска регистрация и така,предполагам е навсякъде из страната.Като тръгнете извън тъпата си "столица" и се държите,като някакви гоподари.Ама де сопа,да вземе да се обедини останалото население и ви постави една ограда на обора софия,че и с КПП-та и митнически контрол,че тогава да се насофиянчите в обора си на воля!
36
5
 
26
 
! Отговори
you преди 4 години
Не са виновни органите на реда,виновни са безразсъдните български шофьори.Все бързат,не спазват елементарни ограничения,маркировки,знаци и т.н.Всеки ден ще е така спасение няма от тия самоубийци.Ежедневно ги виждаме как погазват всички закони за пътно движение.Господ да ни е на помощ!
35
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кофти случка, не ми се мисли с каква скорост са се блъснали , за да няма оцелели.