Тръмп срещу пестене на водата в баните и тоалетните

Преди това той се подигра с енергоспестяващите крушки
7 дек 2019 10:26, Елка Василева
69
Тръмп срещу пестене на водата в баните и тоалетните
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който от идването си на власт преди три години критикува неуморно екологичните разпоредби, които често пъти са безполезни според него, сега се нахвърли върху механизмите, целящи икономисване на водата в тоалетните, предаде Франс прес.

След подигравките срещу енергоспестяващите крушки по време на митингите на предизборната си кампаниясега Тръмп заяви на среща с представители на малкия бизнес, състояла се в Белия дом: "Ние следим много внимателно чешмите, душовете и други елементи на баните. Хората трябва да пускат водата в тоалетната по 10 пъти, по 15 пъти, вместо по веднъж! И така те в крайна сметка използват повече вода", заяви той.

Тръмп освен това се оплака, че заради някои механизми за пестене на вода налягането е станало много слабо. "Толкова малко вода излиза от чешмата, че човек почти не може да си измие ръцете", каза той.

В по-широк мащаб Тръмп открито постави въпроса за полезността от икономисването на вода в много страни по света. "Има толкова много страни, в които се стича толкова много вода, това се нарича дъжд и хората там не знаят какво да правят с него", каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
12
 
17
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Това говорне тръмпово води към НОВ СВЕТОВЕН РЕД!По света има милиони хора, които нямат питейна вода. Но за милиардерите винаги ще има. НСР иска да подчини масите и да ги контролира. Това става най - лесно чрез "слагане на ръка" на основните им нужди.
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
евреите са виновни те са туморат в тази планета!Даже и руски и американски имена носят само и само да са на власт
4
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изказването му е получило широка подкрепа сред верните му "ред-нек" , докато ползвят двете тухлички за клек-бар и се чистят с листа от кактус, че да не ги помислят за меки китки.
3
15
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТРЪМП Е СЛУГИНАЖ НА ИСРАЕЛ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!И СЕ ПИШЕ ИСРАЕЛ ТАКА СЕ ПРЕВЕЖДА НА АНГЛИЙСКИ ИМЕТО Е СЪС С А НЕ СЪС З!
2
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този път е абсолютно прав!
1
17
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДОСТА СТАРЦИ СЪС ВЪЗРАСТТА СТАВАТ ВСЕ ПО И ПО ПСИХИЧЕСКИ НЕСТАБИЛНИ!