САЩ въвеждат визови ограничения за бременни жени

Мярката влиза в сила от днес
24 яну 2020 07:41,
17
САЩ въвеждат визови ограничения за бременни жени
Снимка: Pixabay

Визови ограничения за бременни жени въвеждат Съединените щати. Целта на мярката е да се ограничи туризма с цел раждане на дете в страната и получаване на американски паспорт, съобщава NOVA.

Още по темата


 Жените, кандидатстващи за туристическа виза, ще получават отказ, ако консулски служители преценят, че те искат да отидат в  САЩ за да родят.

Мярката влиза в сила от днес. Но няма да се прилага за 39-те страни, гражданите, на които пътуват без виза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Не може до безкрай преди 4 години
Тръмпецот е напълно прав да секне тоя бизнес защото ги заливат азиатки,латиноски и мюсюлманки. Вече не е сигурно колко милиона от тия близо 330 милиона население реално са от бялата раса. Англосаксонците отдавна са малцинство. Баламите белокожи работят на по 2-3 места,ама колкото и да се напъват няма да могат да хранят 50% *** от популацията,а това време наближава. А може би хрантутените църни и пъстрокожи да са минали 50%.
12
1
 
2
 
! Отговори
Kozela преди 4 години
А има визи за американците.Без виза само 90 дена а слет това виза.За раждането в Америка е над десет хиляди долара за 3 дена.Ако нема застраховка ловат данакоплатците да плаитат сметката с по високи данак згради.Вчера гледам ми вдигнали данака на дома с 600 долара за тази година.Демек над 10,000 долара данак за дома годишно.
11
1
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 7Не, обикновено това не е международната практика.В международната практика богатите държави налагат визи на бедните.А България е направо пропаднала държава, не просто бедна!!!
10
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 20г съм в САЩ и ще ви кажа че тези бременни който одват тук са от цяла Азия, Мексико и Южна Америка. Европейци няма ...
9
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде поредното нарушаване на правата на човека и яка дискриминация. Санкции до дупка трябват за Говедария. Може и няколко бомбардировки по военни обекти.
8
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8:Моля несравнявай Америка с БГ. Колко Американци искат да дойдат в БГ, може би 100. А колко искат да отидат в Америка, хиляди ако не и половина България.
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо в РБ няма визи за американски граждани?Нормалните дипломатически отношения го изискват - безвизов режим за гражданите на държавите, в които и нашите граждани са с безвизов режим! Обикновенно такава е международната практика.
6
7
 
20
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
Удариха по изключително доходен туризъм развит в последните години в русия.Богати бременни рускини,жени или любовници ,срещу 200 Хил долара бяха извеждани да раждат в сащ.Детето получава американско гражданство,после майката и бащата,който го е признал.Законово ползван безсъвестен начин за сдобиване с гражданство.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много майки ходят до Сащ за да родят. Сега вече няма да ходят.
4
4
 
16
 
! Отговори
До българина преди 4 години
В Европейския съюз детето не получава паспорт автоматично. Взима гражданството на родителите без значение къде е родено.
3
8
 
21
 
! Отговори
Българина преди 4 години
А в скапания ес защо не е така? А да, НПО терористи вземат решенията не правителствата
2
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази Захариева е проста жена, от Пазарджик. Срам за дипломацията!
1
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали Екатерина Захариева -герберова-Калинкова имаше гениални идеи как да отпаднат визите за българи,е както гледам,освен че няма да отпаднат ами и затягат условията