Шеф на НАСА арестуван за убийство

Разследването на инцидента все още продължава
5 мар 2020 09:58, Ния Христова
20
Шеф на НАСА арестуван за убийство
Снимка: БГНЕС

В изявление от НАСА потвърдиха, че един от нейните шефове е замесен в стрелба в американския щат Вирджиния, съобщи в. Монитор. 52- годишният Майкъл Хетъл е застрелял 24-годишния си съсед Явон Пратер във вторник следобед в Спрингфийлд, щата Вирджиния, съобщават от полицейското управление на окръг Феърфакс.

"Можем да потвърдим, че Майкъл Хетъл е държавен служител, който работи в централата на НАСА във Вашингтон в програмата, която предоставя междуведомствена независима оценка на намаляването на риска на програмите и дейностите на НАСА", се казва в съобщението в сряда.

Виновният е задържан без право на гаранция, след като е обвинен за убийство и използване на огнестрелно оръжие при извършване на престъпление, се казва още в съобщението. Разследването на инцидента все ощ епродължава.

Според американски медии Хетъл и преди е участвал в две престрелки, когато е работил като полицейски служител в американския щат Вашингтон, но той е бил оневинен и за двата инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: шефНАСАубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
La France преди 4 години
Франция е най-великата страна, Франция е единствената страна с космическа програма в ЕС и с най-добрия космодрум точно на екватора. Франция е създателка на ЕС.Франция е люлка на цивилизацията и създателка на съвремения свят, включително на ФАЩ.Vive la France! Vive la Republique!
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ са най-великата страна. НАСА са 1 в космоса. Факти!
12
0
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
Не си добре, прегледай се!
11
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия и Китай изпреварват сащ в космонавтиката, а в Европа 1 е Франция.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво злобеете, луди има навсякъде, само дето НАСА са номер едно и САЩ първи ще колонизират космоса.
9
0
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Пълни глупости от юридическа гледна точка си написал! Най-много да си в 3-ти курс!
8
2
 
13
 
! Отговори
ККК преди 4 години
Ебасицензурата. Убития е НЕГГЪР!
7
2
 
14
 
! Отговори
Aleks преди 4 години
Психопатията не признава граници и религии, когато не те слуша главата няма значение българин, американец или китаец си, да му мислят близкити и хората около него.Най много пари трябваше да се инвеситрат първо в психиятрии и после в магистрали и метра, за да могат да си поемат пациентите , които се разхождат необезпокоявани от никой по улиците!
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът е разбрал че Роскосмос е изпреварил НАСА със 100 години благодарение на новите технологии разработени от учените в Кремъл и в яда си е застрелял съседа си.
5
7
 
20
 
! Отговори
язе преди 4 години
Типично за САЩ, етно особености на елита. Ще се изненадам ако има ден без разстреляни в УСА. От както е стъпил мигрантски крак в Америка не е имал ден без пукутевици. Нация от робовладелци и бандити.
4
3
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
оххх и аз как би гръмнал някои мои съседи ... разбирам го тоя!
3
7
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
В България също няма право.Толкова сте голи и боси ,че ставате за смях и на кокошките .В България нямаш право да излезеш под гаранция за всички престъпления за които закона предвижда ефективна присъда,ако съда сметне ,че има достатъчно доказателства за вината ти !!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да няма право на гаранция, има или самопризнание, или доста солидни доказателства, на база на които съдията е преценил.При нас по-лошото е че партиен кадър от всякакво естество (чистачка да е) се ползва с имунитет от служебно преследване. За роднините и приятелите на партийните кадри важи същото.
1
1
 
35
 
! Отговори
Велев преди 4 години
Забележете: при убийство няма право на освобождаване под гаранция....а, в България....