Български лекар за борбата с COVID-19 в САЩ

Заразените в Съединените щати са над 250 000
Обновена: 4 апр 2020 14:08 | 4 апр 2020 13:58, Ния Христова
25
Български лекар за борбата с COVID-19 в САЩ
Снимка: БГНЕС
90% от американците седят по домовете си. Заразените в Съединените щати вече са над 250 000, а жертвите надминават 6000. Най-мрачните прогнози прeдвиждат броят на починалите от COVID-19 да достигне повече от 200 000. 
 
Доктор Людмил Лазаров е български лекар, който от години работи в Милуоки, Уисконсин. Той е добре запознат със системата там. Лекарят смята, че си има ясни причини за американския кошмар днес. Това са бавната реакция, закъснелите мерки, орязаните бюджети на важни федерални агенции. 
 
"В началото не искаха да тестват много, защото колкото повече тестваш, толкова повече позитивни случаи има. Опитваха се да държат всичко под капак, но това нямаше как да се получи и резултатите са налице. Америка е с повече от 250 000 заразени, а около 6 000 са починалите", посочи Лазаров в ефира на Нова ТВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бъде
24
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 4 години
Колко самонадеяни бяха Тръмп и Джонсън , но май ще си свят "перките " !
23
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 4 години
Благодарение на доброто здравеопазване ,което имаха соц страните , сега се надявам да се отървеме по- леко !
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тайния кошмар на Америка - всичко крият и лъжат , но вируса не им се плаши и действа в кошмарната им здравна система ! Не дай си боже да си там сега !
21
2
 
7
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Станал лекар в България, с медицинско образование платено в голямата си част от Българския данъкоплатец, а после хоп - отишъл да работи в Милу-едикво си, Уисконсин...а майка му и баща му тука кой ще ги лекува?! Пука му... той за долари е отишъл там и е махнал всякакви остатъци от съвест, в борбата за повече долари. Но не си дава сметка, че в един момент шапка малка ще обърне икономиката и ще му ги вземе! Съвсем законно!
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен4Това е в Москва -русия бе Ню Йорк е в САЩ там всички са ОК Гледай СНН филми
19
2
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
До LinaМаце, слушай сега, първо, боравиш с неточни цифри за неселението - и в САЩ, и в БГ живеят повече хора. Второ, починалите в БГ са МНОГО ПО-МАЛКО, отколкото си посочила. Трето, БГ е относително в по-напреднала фаза на "епидемията", което изкривява картината. Четвърто, ако тенденцията там се запази, САЩ ще излязат на първо място по жертви и заразени. С пъти, не с няколко процента. О-о-о-ф, хич ви няма, въобще не четете, а се хвърляте "анализи" да правите... Майко мила...
18
1
 
2
 
! Отговори
Баба Мара от Карлуко преди 4 години
Абе толкова много учени ,а толкова прости.Всичко е ясно.
17
6
 
5
 
! Отговори
Козяк преди 4 години
Някои злорадствуват но американците работят усилено над лекарство против вируса. Това е съгласно Тръмп, вярвайте му без резерви! Тази новина повтори и Помпео пред Бойко Борисов! И Помпео обеща , че ние ще сме първите, които ще получат това лекарство. И Бойко се радваше и аз се зарадвах, сигурно целият и целокупният(почти) български народ тръпне от надежда при тази новина. Но може и да стане " Трай коньо за зелена трева"! Лекарството щяло да дойде заедно със самолетите!!! Така че да стискаме зъби
16
9
 
5
 
! Отговори
Lina преди 4 години
САЩ-население-328,000,000 починали 6,000 = 0.00002%Вългария-население-6,000,000 починали 67= 1.1166%
15
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американските пирати крадат маски и защитни костюми-те така правят от векове-убиват и грабят за да са добре.Обичайте ги.Господ брои всичко.Праведните ще живеят-убийците ще загинат.
14
1
 
15
 
! Отговори
6 преди 4 години
Да им пратим нашия премиер временно да оправи там нещата и пак да се върне , че без него сме загубени ! Първо ще им сложи КПП-та , след това маски ...!
13
1
 
16
 
! Отговори
MD преди 4 години
Не разбрах какво точно е новото, което доктора от Wisconsin и автора казват
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде бе...не мой да бъди!
11
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рижавият нарцис със неговата присъща арогантност,е на път да загуби повече хора отколкото САЩ загуби през втората световна война!
10
3
 
10
 
! Отговори
Handel преди 4 години
До Анонимен 8:Нямах представа и те нямаха представа - мислели че е обикновен грип. Едва като се раздуха въпроса се усетиха защото им е било затруднено дишането и на двамата.
9
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офф какво се правят на луди.Само в Ню-Йорк са 10 милиона или 15.10% от тях като се повозят в метрото и целият град е болен.Мерките,закъснели,мерките закъснели.Вирусът е 200 пъти по-малък от клетка.Лети като ненормален.Ню-Йорк е влажен има много хора на едно място.Имат много клошари,наркомани,алкохолици,по гетата е безумие.Седят пикаят и дрискат по цял ден на улицата пушат наргилета подават си от 1 цигара боцкат се с 1 игла.Отделно хората които живеят в каналите и изоставените сгради.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До HandelА ти откъде знаеш, че са изкарали точно този вирус.
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха сега изпращайте една Холивудска бичкия как"побеждавате"извънземните и как"трошите"астероиди!
6
7
 
15
 
! Отговори
Handel преди 4 години
Ние еимаме познато семейство, от което и двамата възрастни изкараха на крак грипа от коронавируса (в възможно и 8 годишното им дете да се е заразило, но при него въобще да не е имало синдроми) още през февруари, когато по медиите бодро се рапортуваше, че у нас заразени няма. А въпросното семейство не е ходило зад граница тази зима, така че заразата е дошла от друг живеещ в България.