Внучка на Кенеди и синът й изчезнаха след инцидент с кану

Продължава издирването им
4 апр 2020 09:30, Ния Христова
42
 Внучка на Кенеди и синът й изчезнаха след инцидент с кану
Снимка: Pixabay
Внучка на Робърт Кенеди, заедно с 8-годишният й син, изчезнаха след инцидент с кану край атлантическото крайбрежие на САЩ, съобщиха световните агенции, като се позоваха на властите в североизточния щат Мериленд.
 
40-годишната Мейв Кенеди Маккийн излезнала в четвъртък на разходка с кану в залива Чесапийк заедно със сина й Гидиън. Те обаче са попаднали в буря и оттогава са в неизвестност. Продължава и операцията по издирването им. 
 
Мейв Кенеди Маккийн е работила като съветничка на глобалната програма на Държавния департамент за борба с вируса на СПИН при администрацията на президента Барак Обама. Също така е била и доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик. 
 
Това е нова трагедия за семейство Кенеди, което е най-известната американска политическа династия, отбелязва АФП, цитирана от БТА. 
 
През 1984 г. един от синовете на Робърт Дейвид умира от свръх доза на 28-годишна възраст в хотел във Флорида. 
 
През 1999 г. загива и най-големият син на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши. Той е на 39 години и загива при катастрофа с малък самолет, който той е управлявал в Масачузетс. 
 
Миналата година внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил почина от свръхдоза упойващи вещества само на 22 години.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
26
 
! Отговори
Svelini преди 4 години
Редакторите, "излезнали" е диалектна дума. Крайно време е да започнете да пишете на правилен български език. Или и при вас са на почит недоучилите.
29
8
 
20
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Фондация "ротшилд" -осъдени да изплатят повече от $1млрд. обезщетение за умишлено заразяване със СПИН в Гамбия.Фондацията на бил и мелинда гейтс се занимават със същата дейност в Африка.....и Украина.Шебека също е обвързан с такива "програми". Надявам се да са изядени от крокодили и да бъдат смилани в продължение на година.
28
24
 
23
 
! Отговори
IBM Fake News преди 4 години
Опитахте се да унищожите устоите на Св. ЦЪРКВА. Иисус няма да позвили да съшествува ЕС-ИМПЕРИЯ, която защитава гейове.В очите на БОГ, гейовете са същите кати убийци на хора.Брюксел, вие избирате. Незабавно предайте болните от СПИН. Спрете им всички права в целия ЕС. Заличете всички паспорти, лични карти и банкови сметки на гейове, болни от СПИН. НЕЗАБАВНО!!!Ако го направите ще има ваксина и тя ще се разпространи незабавно за цялата империя-ЕС
27
14
 
10
 
! Отговори
IBM Fake News преди 4 години
Тръмп беше прав!Има още 3 месеца и ако не предадете всички гейове болни от СПИН ще...Ето, Бог казва да кажа на служителите във Брюксел. Ако не предадете всички ваши колеги, политици, членове на богати фамилии, които са гейове, лекуващи се от СПИН ще..."Ще" изпитате Божествената сила.Има, още малко време и после ше бъде късно и ЕС.Премахнете всички гейове от ТРАПЕЗАТА НА БОГ. ТЕЗИ, КОИТО СА болни от СПИН СЕ ОПИТАХА ДА ПРЕМАХНАТ УСТОИТЕ НА ХРИСТИЯНСТВОТО. Иисус няма да позволи ЕС-ИМПЕРИ
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя ли е Саоарс? Да не би да е СЪРША което значи Свобода на Ирландски ?
25
1
 
12
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
До popa ot razgrad - какво прокълнато семейство бе приятел? Единият умрял от дрога другите излезнали в океана на разходка с кану по време на буря - плиткоумно семейство ако питаш мен.
24
4
 
10
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
До f. - какъв САЩ, каква Турция бе приятел? В статията се говори за майка и дете. Ти промит ли си, хапчетата ли не си пиеш какво ти е че не вдяваш смисъла на статията?
23
3
 
10
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Канута в океана, хеликоптери, наркотици. Лукс и Авантюризъм да има. Дано ги намерят живи, ако не мир на душите им.
22
2
 
13
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
прокълнато семейство...
21
7
 
5
 
! Отговори
f преди 4 години
САЩ да превърнат тур-ската армия в нато в компания за производство на въглероден двуокис или отново голямо и така да се задържат на върха, не ми дреме ако сащ крадат,само тур-ция и германия да не крадат!Или нато да си присвои тур-ските танкове, които да ги карат деца с дистанционно, и нато да си останат големи!тур-ция вън от нато!милиардна тур-ция и германия крадат дори от сащ чрез банката и данъците,тур-ция и германия са много много зле като единици но пък са голяма бройка,тъмното им дава сила.
20
3
 
16
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
По време на криза, винаги един Кенеди е принасян в жертва !
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кану, придружавано от подводница. Филми бе, Уили.
18
1
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРОКОБАТА КЕНЕДИБАЩИ СИНОВЕ ВНУЦИ ВСИЧКО МРЕ ОТ НЕЕСТЕСТВЕНА СМЪРТПРОКОБАТА БРУС ЛИЙ УСПЯ ДА ЗАТРИЕ СЕМЕЙСТВОТО
17
7
 
3
 
! Отговори
:)) преди 4 години
До Анонимен 20Ти гледай да не те побарам,че бързо ще разбереш как се чисти лампено шише отвътре!
16
12
 
9
 
! Отговори
до минусаджиите преди 4 години
Преди да защитавате Кенеди си припомнете как свърши оная нещастница Монро!!И защо!?
15
0
 
6
 
! Отговори
anonymous преди 4 години
Мир на праха на убитите!
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До да бе.....И теб те хапе кучето силно....
13
10
 
14
 
! Отговори
да бе преди 4 години
До ПатриотРептилийте са я накарали да си качи момчето в кануто,и да тръгне на МАйнАТА СИ!Тези хора се считат за недосегаеми,почти като Господ,или някъде около него!И за това щуротиите им идват в повече!
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои някъде някога се спасяват по странни начини.
11
3
 
34
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Съболезнования на семейство Кенеди и нека невинно убитите да почиват в мир! Джон Кенеди е един от малкото президенти, които се опитаха да освободят САЩ и света от дълговото робство на Федералния резерв и затова рептилите брутално го убиха, а сега отмъщават на децата му.