Бил Гейтс: Нормализиране - след ваксина срещу вируса за всички

Той призова САЩ да строят производствени мощности
6 апр 2020 17:37, Елка Василева
94
Бил Гейтс: Нормализиране - след ваксина срещу вируса за всички
Бил Гейтс. Снимка: архив, БГНЕС

Животът може да се нормализира само когато се осигури ваксина срещу новия коронавирус за всички, заяви съоснователят на "Майкрософт" и филантроп Бил Гейтс, цитиран от ДПА.

Очаква се ваксина срещу вируса да има не по-рано от догодина, отбелязва агенцията.

Трябва спешно да се разработи нова ваксина, от която възможно най-бързо да се произведат милиарди дози, каза Гейтс в интервю за американската телевизия "Фокс нюз". Развити страни като САЩ рано или късно ще успеят да се справят с вируса, но това трябва да стане в целия свят. Нещата няма да се нормализират напълно, докато не се създаде ваксина, която да стигне до всекиго, каза Гейтс.

Още по темата

В четвъртък той призова американското правителство да започне да строи производствени мощности за най-обещаващите разработки на ваксини. Това може да доведе до загуби за милиони долари, тъй като някои ваксини може така и да не потрябват, отбеляза Гейтс в блога си.

Нито една частна компания не може да поеме този риск, но федералното правителство може, тъй като само така би могло да се осигури масово производство на ваксина, допълни той.

Фондация "Гейтс", която финансира предимно здравни програми, вече отпусна 105 милиона долара за борба с коронавируса. Още през 2015 г. Бил Гейтс предупреди, че най-голямата заплаха за света би била една пандемия.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нашето семейство думата ваксина е забранена.Да търси клиенти другаде.
55
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Нормализиране - след ваксина срещу вируса за всички". Значи мечтата му е да накара колкото се може повече да се ваксинират, ако може всички - за да ни "оправи" всички наведнъж. Яко съмнейшън майка. Дано не ме хване, но по - скоро ще си преболедувам, отколкото да ди бия творениетя на Бил .Гей.
54
1
 
18
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
До Мислете с главите си,Дали има с какво? Направиха ни на консуматори. Обикновените хора пак ще са валат, защото не се учим от историята, която се повтаря. Новите ценности смазаха и последната капка критично мислене у хората. Боя се, че пак ще ни преметнат... :)
53
2
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Не си сигурен, че до ваксината ще останат 7мил. От къде си сигурен, че всички ще си купят.Ам дай да сметаме 5 към 7 за по лесно84840
52
1
 
3
 
! Отговори
Извънредна новина преди 4 години
Бил Гейтс вече не бил Гейтс !
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Палят 5G антените та пушек се вдига.Предлагат всяко негативно мнение за тях в социалните мрежи да се изтрива веднага.
50
0
 
0
 
! Отговори
До Маймуната преди 4 години
Обоснови се???
49
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не върви по план. Много рано обявиха целта на занятието.Бързат,бързат...
48
2
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До ТакаваИ ти си математик от класа
47
5
 
42
 
! Отговори
Мислете с главите си преди 4 години
Вижте го как изглежда това - не мога да се съглася че на човек мяза. Именно фондацията на Гейтс разпространяваше ваксина в Африка и то под военен контрол и насилие - ваксина, която уби, осакати и парализира много деца. Сега чакат страхът от вируса да достигне пиковата си точка за да пуснат ваксината като манна небесна. Паникьосани и страхливци ще са първите, но докато се разбере какво причинява ваксината може да се окаже късно. Мислете. СЪЩЕСТВА КАТО ТОВА НА СНИМКАТА НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА СТЕ ЗДРАВИ
46
2
 
27
 
! Отговори
Такааа преди 4 години
Хайде сега да сметнем...7 милиарда кауна по 50 лева за ваксина колко прави?...350 милиарда,и 7 милиарда пъпеша по 100 лева за тестове колко прави?...700 милиарда...обща печалба 1 трилион за някой си.Като сметнем и банките как ще ви изклатят по-късно като ви вземат всичко,тя сметката набъбна още.Но важното е,че ще бъдете спасени от опасния невидим враг.
45
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди малко в един друг сайт четох как в Англия хората масово режат и палят антените на новата 5 G мрежа.
44
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това рептилско влечуго Бил Гейтс и на ционистко-масонските сатанистки *** дето искат да редуцират рязко човечеството и да направят останалите живи ходещи зомбита знаете ли кога ще им дам да ваксинират мен и децата ми -Точно на върба в сряда .Да се ваксинират те колко си искат
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 39 АнонименА *** разбира се , че има много ! Та нали те ги усъвършенстват постоянно но сега са решили да изпробват последната за да видят реално как действа. Грешката им е , че изпробваха вируса в Китай. китайците забавят но винаги отмъщават. Та замесените ще истчезнат в един прекрасен ден
42
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля, привържениците на извънредното положение веднага да изтъкнат неоспоримата нужда от масова ваксинация.
41
2
 
4
 
! Отговори
AGA преди 4 години
VSQKA GODINA OT RAK PRI4INEN NAY VE4E OT RADIACIQ I GMO HRANI UMIRAT MILIONI PO SVETA. MAKAR 4E TOVA MOJE DA SE PREDOTVRATI NO NA NIKOY NE MU PUKA.VE4E NORMALNITE HORA STANAHA MODERNI ROBI VAV VSQKO EDNO OTNO6ENIE.I PREDSTAVQTE LI SI SAMO ZA TOVA 4E V BALGARIQ SA UMRELI EDNA 6EPA HORA DA TRAGNAT DA VAKSINIRAT 7-8 MILIONA HORA NEZNAYNO S KAKVO I NAISTINA S KAKVA CEL.
40
2
 
26
 
! Отговори
gf hf mf :> преди 4 години
Много хора се смяха на Новия Световен Ред, но да не осъмнем в един нов свят един ден? :)
39
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дали ще позволя да я сложат на детето ми"Едва ли някой би създал дете с теб
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
37Хей про стак.....има известни над 20 РАЗЛИЧНИ щама на корона вирус............понял?